• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2022

09:27

Tadić je izgleda zaboravio kako su se Albanci zahvaljivali Jeremiću, PA MASNO LAŽE! Pravda sebe i Vuka, a oni su glavni KRIVCI ZA KiM!

printscreen

Politika

Tadić je izgleda zaboravio kako su se Albanci zahvaljivali Jeremiću, PA MASNO LAŽE! Pravda sebe i Vuka, a oni su glavni KRIVCI ZA KiM!

Podeli vest

Boris Tadić, čovek koji je nekada, nažalost, bio predsednik Srbije, nakon što je u hrvatskim medijima optužio svoju zemlju za dizanje tenzija zbog jednog cveta u Jasenovcu, sada na tajkunskim medijima masno laže da Vuk Jeremić i on nisu prebacili razgovore iz UN u EU

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić u skandaloznom intervjuu za za ustaške novine, bez srama je unižavao svoju zemlju i pravdao skandaloznu odluku hrvatskih vlasti da zabrane predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da poseti Jasenovac i položi cvet žrtvama.

Tadić sada ponovo, ovaj put na tajkunskim medijima, masno laže kako on i Vuk Jeremić nisu prebacili razgovore iz UN u EU za vreme njihove vlasti i time samo dokazuje da je pohlepni politikant koji ne brine ni za državu, ni za narod, ni za nacionalno jedinstvo o najvažnijim temama.

– Mi nismo nista prebacili iz Ujedinjenih nacija, samo smo preneli tehničke stvari –  izrekao je laži Tadić.

Prljavim lažima Tadić skida odgovornost sa sebe i svog ministra, ali na istinu će ih zauvek podsećati naslovna strana iz Prištine na kojoj su se Albanci zahvalili Vuku Jeremiću na pomoći

Albanski list Ekspres na naslovnoj strani 2010. godine, uz fotografiju Vuka Jeremića, na srpskom jeziku objavio naslov: Hvala, Vuče, a sve zbog toga što lidera Narodne stranke smatraju najzaslužnijim za njihov cilj osamostavljivanja tzv. Kosova.

Foto: printscreen

Podsetimo, pregovori o Kosovu i Metohiji izmešteni su iz UN i prebačeni u EU, septembra 2010, dok je na čelu Srbije bio Boris Tadić, a šef diplomatije bio Vuk Jeremić. Posle razgovora Tadića i tadašnje šefice evropske diplomatije Ketrin Ešton, Beograd izbacuje deo o jednostranoj secesiji, ali i Rezoluciju 1244, koja se pominjala u preambuli. Revidirna rezolucija usvaja se na GS UN 9. septembra. Formulacijom: “pozdravlja se spremnost EU da olakša proces dijaloga između strana” upaljeno je zeleno svetlo za EU kao budućeg posrednika.

Takođe, Međunarodni sud pravde, za vreme vlasti Vuka Jeremića, doneo je Savetodavno mišljenje o Deklaraciji o nezavisnosti tzv. Kosova. Tadašnja vlast u Srbiji je, preko Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, Međunarodnom sudu pravde uputila pitanje: “Da li je akt nezavisnosti Kosova po međunarodnom pravu?“, umesto: “Da li je secesija dela teritorije po međunarodnom pravu?“


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mila

pre 1 godinu

Jeremic je zapadnjacki klovn i dovoljno je "uradio" za Srbiju i KiM

Krstinja

pre 1 godinu

Kad onb ovako laže za stvar koje se svi sećamo i koju svi možemo da nađemo u novinama, ne smem da zamislim koliko laže za neke skrivenije stvari!

Sirijus

pre 1 godinu

Pitanje je da li će istorija ovog veka iznedriti dva veća izdajnika od ove dvojice. Vrlo teško!

NikolaKrajinaLondon

pre 1 godinu

Tadic i i svi oko njega za vrjeme for je bio predsjednik su najveci izdajnici u citavoj Srbskoj istoriji .. AMIN. KRAJ.

Petar

pre 1 godinu

Ovakvo stanje na KiM je produkt "rada" Tadica i Jeremica, dvojice izdajnika!

Krstinja

pre 1 godinu

On možda i može da zaboravi šta nam je sve radio ali mi ne možemo!

Tadija

pre 1 godinu

Nazalost, Srbi na Kosovu zive u nehumanim uslovima pod stalnim tenzijama, pretnjama, napadima, pljackama...a Tadic i Jeremic mirno zive u svojim luksuznim stanovima koje su im kupili kosovski Albanci!

Zoran

pre 1 godinu

Tadic je izgublje covek, koji je deo onih Srba koji imaju kratko pamcenje.

Aca

pre 1 godinu

Tadić mora da odgovara za to što je pokrao državu i narod

Sima

pre 1 godinu

Tadića niko ne podržava uzalud pokušava da prikrije istinu

Teodora

pre 1 godinu

Tadić se zalaže za to da prikrije svoju prljavu prošlost ali neće mu uspeti

Sloba

pre 1 godinu

Tadić pokušava zamazati narodu oči ali se svi sećaju njegove neodgovorne vlasti

Siniša

pre 1 godinu

Prethodna vlast sa Tadićem na čelu je uništila Srbiju i to svi znaju

stevo

pre 1 godinu

Jos ima obraza Tadic da se javlja..Tuzno i jadno

sasa

pre 1 godinu

U vreme dok su Tadic i Jeremic bili na vlasti,pitanje KiM je eskaliralo i zato smo danas u ovako teskoj situaciji po pitanju istog

stefan

pre 1 godinu

Lazna drzava Kosovo je proglasila nezavisnost 2008.godine.pitanje KiM izmesteno iz UN u EU,sve to u vreme dok su Jeremic i Tadic bili na vlasti.To narod ne zaboravlja

Patak

pre 1 godinu

Generalno,bivsa vlast nicim dobrim nije zaduzila ovu zemlju

Pavlovic

pre 1 godinu

Dok je bio na celu drzave Tadic je gledao samo sebe i sluzio interesima stranaca i zapada,a to narod ne zaboravlja

Davor

pre 1 godinu

Cim podrzava Jeremica, to samo govori u prilog cinjenici da je Tadic izdajnik srpskog naroda.

Dragana

pre 1 godinu

Moze Tadic da brani Jeremica koliko hoce, ali svi znamo da je Vuk izdao nas narod na KiM.

Anka

pre 1 godinu

Zna srpski narod da su Tadic i jeremic radili, i ne samo radili vec i dalje rade za Albance.

Branko

pre 1 godinu

Ne mogu se oprati nikada, ni Vuk ni Boris. Doprineli su tome da dobijemo odgovor kakav Priština samo može poželeti. zato se izahvaljivala Jeremiću. Sad su sve prazne priče tadića, što je učinjeno ne može se popraviti.

Ksenija T

pre 1 godinu

Vuk Jeremic je prodao nasu zemlju! Dok su on i njegovi vladali zemlja je propala.. Tadic ima krizu egzistencije i nema obraza!!

Nevenka

pre 1 godinu

Tadić kao da nije bio na vlasti i donosio katastrofalne državne odluke

Suzana

pre 1 godinu

Nakon 10 godina od svoje vlasti, Tadić našao da morališe

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija