• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.09.2022

19:35

VUČIĆ: Mi se borimo, ne sa Prištinom, već sa VELIKIM ZAPADNIM SILAMA! Video sam već tri azijske i tri afričke zemlje koje su targetovali...

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

VUČIĆ: Mi se borimo, ne sa Prištinom, već sa VELIKIM ZAPADNIM SILAMA! Video sam već tri azijske i tri afričke zemlje koje su targetovali...

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, povodom aktivnosti predsednice privremenih institucije u Prištini Vljose Osmani da izbori dodatna priznanja Kosova, da se ne radi o borbi Prištine, već da se radi o našoj borbi protiv onoga što rade velike zapadne sile

- Kako vidim radiće na sve moguće načine i mi ćemo da se borimo. Video sam već tri azijske i tri afričke zemlje koje su targetovali. Mi ćemo da nastavimo da radimo. Nije pitanje Prištine, već naše borbe protiv onoga što će raditi sve velike zapadne sile - poručio je Vučić.

On je ukazao da te sile sada gledaju da isključe jednu Rusiju iz UN, da je Srbija mala, ali i da će tako mala uspeti da se snalazi i bori.

- Neće im baš biti onako lako kako su zamislili - poručio je Vučić.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dana

pre 1 godinu

Jasno je Vucic pokazao svoj stav i to da necemo odustati od Srbije nikada

Slavica

pre 1 godinu

Da li uopšte vredi da se pregovara sa Albancima koji ni jedan dogovor na kraju ne ispoštuju..

Janja

pre 1 godinu

Mi smo uvek za mir, i nikoga nećemo napadati, ali počinju da preteruju ovi Aalbanci svakako, svaka čast Vučiću n uspehu i pored toga.

Mia

pre 1 godinu

Muka mi je od ovih ljudi kao što jšto su ovi strani albanski poliitičari koji pozivaju na nasilje, pa se posle prave naivni i blesavi, polako im se to obija o glavu..

Anita

pre 1 godinu

Vučić svojim angažmanom postiže rezultte, a opozicija da može sutra bi prodala Kosovo..

zorka

pre 1 godinu

Vučić stoji čvrsto uz svoj narod na Kosovu, za razliku od nekih opozicionih političara koji ne zaslužuju da im se imena pominju..

Vojka

pre 1 godinu

Ovo je sahovsko polje velikih sila i njihova zamisao od pocetka pa nismo ni u zabludi protiv koga i cega se borimo

Lela

pre 1 godinu

Potcenile su zapadne zemlje Srbiju, a to ćemo im i dokazati. Srbija je tako mala zemlja, a opet tako velika kada brani interese svog naroda.

Velja

pre 1 godinu

Jasno je da se Kurti osilio zato što ga Zapad podržava, ali videćemo koliko će to da potraje. Ako misle da oni mogu Srbijom da upravljaju, grdno su se prevarili.

Đurđa

pre 1 godinu

U pravu je Vučić, da se borimo protiv Prištine odavno bi pobedili.

Buba

pre 1 godinu

Jasno je da se borimo protiv najmoćnijih zemalja oni su nas i bombardovali da bi doprineli otcepljenju dela naše teritorije.

Kaja

pre 1 godinu

S obzirom na to ko su nam protivnici dobro se Vučić i bori za Srbiju.

Milos

pre 1 godinu

Srbija je mala, ali i da će tako mala uspeti da se snalazi i izbori.

Bojan

pre 1 godinu

Evidentni su pritisci koji se vrše na Srbiju oko priznanja lažne države Kosovo. Dok je Vučić na čelu Srbije, KiM ostaje sastavni deo Republike Srbije.

Aco

pre 1 godinu

Samo mi nije jasno zasto drzi u fioci 8 novih otpriznavanja, zasto se to ne objavi.Pa i drugi kada vide tako nesto prijece povuci priznavanje lazne drzava.

Dejan

pre 1 godinu

KiM nikada neće pripasti u ruke neprijatelja. Srbija je krenula u diplomatsku ofanzivu i idemo do kraja, borimo se do kraja za ono sto je naše.

Petar

pre 1 godinu

Nije Vučić od onih političara koji popuštaju pod pritiskom moćnika sa Zapada, sasvim je očigledno da će Vučić učiniti sve da KiM ostane u sastavu Srbije.

Vuk

pre 1 godinu

Mnogi političari, svetski zvaničnici i analitičari u svetu prepoznaju dobru politiku predsednika Vučića koju je vodi u interesu svoje zemlje i ne podleže pritiscima.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17