• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.10.2022

18:17

Bivši ambasador Srbije: Kosovo je izgubljeno za Srbiju! (Video)

Politika

Bivši ambasador Srbije: Kosovo je izgubljeno za Srbiju! (Video)

Podeli vest

Bivši ambasador Srbije Milan St. Protić govorio je na Novoj S o Kosovu i rekao da je ta teritorija za Srbiju izgubljena

- Kosovo je po mom sudu i po realnom stanju izgubljeno. Ostalo je samo formalizovanje realnog stanja na Kosovu. Kosovo postoji i nema nikakve šanse osim ratom da se Srbija i njene institucije vrate na Kosovo. A ako je neko spreman ratom da ga vrati mora da bude spreman da taj rat i izgubi kao što je bilo 2000. godine - rekao je St. Protić.

Poslušajte šta još kaže bivši ambasador Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzionerj

pre 1 godinu

ZUTI KRIVOSIJAN. TI SI IZGUBLJEN. DA IMAMO TUZIOCE BIO VEC BI BIO U APSANI. DRZAVNI IZDAJNIK A SA USTAVOM BRISES .... PLACENICI KAO I TVOJ BRADATI OBRADOVIC. PRUGASTA BESPLATNA UNIFORMA.

PETAR

pre 1 godinu

NIJE IZGUBLJENO KOSOMO,NO IGUBIO PAMET OVAJ MAJMUN PROTIC -PROTEKLO GA VREME

Dragi

pre 1 godinu

Sa ovakvim i sličnim ljudima, koji žive u Beogradu, Srbija i ne treba da postoji. Srbija može opstati samo ako se Beograđanima ukine monopol na odlučivanje. A to znači, pod hitno proglasiti Kragujevac za glavni grad, a Kruševac za prestonicu Srbije. Izmestiti u ova dva grada sve institucije države...i tada, i samo tada će protuve i belosvetski ološ, kao što su Protić, Obradovići, Stojković i mnogi drugi koji živi u Beogradu napustiti i Beograd i Srbiju. Ako se ovo ne uradi, Srbija će nestati.

Rade R

pre 1 godinu

Tipičan predstavnik "patriotske" opcije u Srbiji! Kao Čeda, Čanak i ostali probisveta i secikesa!

Fikus

pre 1 godinu

A šta drugo i može da se očekuje od veleizdajnika koji se i posle 20 godina "potpisuje" kao bivši ambasador a prećutkuje da je to mesto dobio kao nagradu za učešće u DOS revoluciji i da ga je sam Zoran Đinđić brutalno SMENIO posle samo 6 meseci jer je u Vašingtonu radio šta mu je palo na pamet, bez konsultacija sa Vladom Srbije, bez dogovora sa premijerom i MIP. Uz to se i lažno potpisuje kao nekakav istoričar na osnovu diplome kupljene u Americi. Dao bi taj hohštapler i KiM i Vojvodinu i Kruševac i Kragujevac, sve samo da njima u krugu dvojke bude potaman.

Đurđa

pre 1 godinu

Sećamo se maestralne uloge ovog gospodina u filmu PROFESIONALAC. Ostaće večno upamćen po njoj. Ostatak karijere nije vredan pomena.

Zoki

pre 1 godinu

Kakvi su debili nekada predstavjali Srbiju smrad nedostojan svake pomene.

nebitan

pre 1 godinu

kaze, po mom misljenu. Sreca pa tebe niko ne pita za misljenje. Nije to igla pa de izgubi. Moze i kuce da se izgubi ali zemlja, ona ne moze da se izgubi, moze da se proda ili okupira.

Dragovan

pre 1 godinu

Misljenje od nasih ljudi u USA dijaspori dok je doricni bio ambasador posle 5.-o oktobarskih promena " Koji vam je ovaj ambasador, on je sramota za vas !". Sve receno !

Sumar

pre 1 godinu

I ti si bio AMBASADOR u SAD. Pa sta si preduzeo da to što pričaš nije moguće izvesti? Kosovo i Metohija će biti vraćeni Srbiji ja verujem. Kad Izrael ostane bez Jerusalim i ja ću poverovati u to sto pričaš.

dera

pre 1 godinu

Alo čobane , šta to tebe svrbi glava ? Da je izgubljeno ne bi nas ovoliko pritiskali da potpišemo , znači neznaš šta pričaš , tačnije pričaš onako kako ti poslodavac naredi . Spao si na nivo sponzoruša !

Ljubiša

pre 1 godinu

Hahaha... Kauboj Džimi St. Protić bi opet da bude američki ambasador u Americi o trošku Srbije.

ratko

pre 1 godinu

konj je plemenita zivotinja ovaj je debil maloumni ,sram te bilo Proticu petokolonas ko i njgovi dosovci ,sve zuta bagra

ALEN

pre 1 godinu

ZUTA KUGA vladala SRBIJOM MAJDAN 5 OKTOBRA OBOJENA REVOLUCIJA ULICA SOROSA ??

NEBOJŠA

pre 1 godinu

ТВОЈЕ ЈЕ ПРАВО,ПРОТИЋУ,ДА МИСЛИШ ШТО ХОЋЕШ,КАО И НАШЕ ДА МИСЛИМО ДА С ТИ ЉУДСКИ СМРАД.ЕТО ТО ЈЕ АМБАСАДОР ''ЖЖУТИХ МРАВА'' ЗА ЊИХОВЕ ВЛАДАВИНЕ.10 Г. ''ДЕМОКРАТИЈЕ''КОШТАЛО НАС ЈЕ ВИШЕ НЕГО 500Г.ПОД ТУРЦИМА

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija