• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

12.10.2022

14:14

ČEDINA ŽENA DOŠLA U POLICIJU! Novinari je pitali šta se dogodilo, EVO ŠTA JE REKLA (VIDEO)

Insider / Aleksandar Jovanović Cile

Politika

ČEDINA ŽENA DOŠLA U POLICIJU! Novinari je pitali šta se dogodilo, EVO ŠTA JE REKLA (VIDEO)

Podeli vest

Supruga Čedomira Jovanović, Jelena Jovanović stigla je u policijsku stanicu na Novom Beogradu danas oko dva sata i 15 minuta

Okupljeni novinari su je pitali šta se dogodilo i ko je prijavio nasilje u njihovoj porodici, a ona je kratko rekla:

- Ništa se nije desilo! Jesam li ja prebijena? Ne znam odakle ovakva informacija - rekla je Jelena koja je u policiju ušetala u kratkoj crno-beloj haljini i sa cipelama na štikle.

Inače, Jelena je ranije dana oštro demantovala sukob između nje i njenog supruga, iako je Čedomir javno priznao da je bilo tuče u njihovom porodičnom stanu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

bitno da je istetovirana i da je naduvala usne ko da je bumbar ujeo,to je kad matora kokoska oce da izgleda ko da ima 25

Deda Delija

pre 1 godinu

"... koja je u policiju ušetala u kratkoj crno-beloj haljini i sa cipelama na štikle...". Alo, o čemu vi pišete_ To je vaš nivo. Ko su bre ti ljudi? Šta su to oni bitni za Srbiju i Srbe? Narkomančine i lopovi. Dosta više o šljamu i šlajmu Srbije. Jebo vas narkoman. Svestan sam da ovo nećete objaviti ni sa (, ali će bar jedan od vas da pročita. Hajde, objavite, da vidimo komentare. Verujem da ih ima mnooogo. Samo vi možete da napišete vulgarne reči i da ih kao, citirate. To je srpski jezik. Mnogo većeg bezobrazlika, nevaspitanja, vilgarnosti, tuđih nesreća, žalosti ima u Srbiji, nego što su ovakve reči, pa ih zato i objavite. Vi sa takvim tekstovima, zarađujete svojoj deci hleb? Sram vas bilo.

XXX

pre 1 godinu

VAS DVOJE STE JEDNA GRUPA LUDA ZATO MI ODMAH POLIŽITE MUDA!!!!

PETAR

pre 1 godinu

CIGANSKA POSLA, ILI TE LEMAO CIGANCE ILI NIJE ,A MOZDA JE ONA LEMALA CIGANCE

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija