• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.11.2022

16:52

NASILNICE, NIKADA NEĆETE OSUDITI PORODIČNO NASILJE ĐILASA, ILI POZIV VESELINOVIĆA NA SILOVANJE ANE BRNABIĆ! Bakarec: Kako je napad na Vučićevića "borba za prava žena"?!

privatna arhiva

Politika

NASILNICE, NIKADA NEĆETE OSUDITI PORODIČNO NASILJE ĐILASA, ILI POZIV VESELINOVIĆA NA SILOVANJE ANE BRNABIĆ! Bakarec: Kako je napad na Vučićevića "borba za prava žena"?!

Podeli vest

Narodni poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Bakarec oglasio se povodom napada na redakciju Informera

Bakarec je objasnio da je napad na Informer samo paravan za vandalizam. 

- "Borba za prava žena" ove male grupe nasilnica, je samo paravan za vandalizam, nasilje i mržnju prema neistomišljenicima! Pripadnice ove grupe nasilnicsa su pre nekoliko nedelja dva puta izvršile fizički napad na novinara, glavnog i odgovornog urednika "Informera". Prvi put su Dragana Vučićevića udarile u glavu, a drugi put su ga šutirale! Gde je tu "borba za prava žena"? Ove nasilnice nikada neće osuditi porodično nasilje Dragana Đilasa! Nikada neće osuditi poziv Željka Veselinovića na silovanje Ane Brnabić! Nikada neće osuditi nasilje jedne žene nad nemoćnom staricom, gde je posledica nasilja bio polomljen kuk starice - piše Bakarec.

Podsećamo, aktivisti udruženja "Ženska solidarnost" divljački su danas još jednom napali redakciju Informera. Protestni skup na kome se oko 13 časova okupilo oko 50 demonstranata pretvorio se u nasilničko orgijanje u centru Beograda tokom kojeg je prećeno, čak i ubistvima, urednicima i novinarima našeg lista, dok je fizički napadnuto više ljudi koji nemaju nikakve veze s našom redakcijom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 1 godinu

Pa kad u ovoj banana državi ne postoji zakon i može im se.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija