• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2022

20:43

SADA NIKO DA SE IZVINI, A SLUŠALI SMO IH KAO PORTPAROLE BELIVUKA I MILJKOVIĆA! Vesić: Mesecima su govorili kako je država stvorila klan, a sada se ponašaju kao da suđenje ne postoji

Informer.rs

Politika

SADA NIKO DA SE IZVINI, A SLUŠALI SMO IH KAO PORTPAROLE BELIVUKA I MILJKOVIĆA! Vesić: Mesecima su govorili kako je država stvorila klan, a sada se ponašaju kao da suđenje ne postoji

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić oglasio se povodom potvrde informacije da je kriminalni klan pripremao atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Vesić je istakao da se mesecima u Skupštini Srbije čuju optužbe poslanika opozicije na račun predsednika Vučića, a da danas, kada se saznala prava istina nismo čuli da se bilo ko zbog toga izvinuo.

- Mesecima u Skupštini Srbije čujemo optužbe poslanika opozicije na račun predsednika Aleksandra Vučića u vezi sa klanom Belivuk Miljković, mesecima slušamo kako napadaju predsednika Vučića da je izrađivao suđenje, da je to klan koji je stvorila država, a danas smo saznali na suđenju da je pravi vođa tog klana Radoje Zvicer nudio 5 miliona evra za ubistvo predsednika Vučića. Danas nismo čuli nijednog poslanika opozicije da se zbog toga izvini, niko nije rekao da su govorili laži i da su govorili neistine, a slušali smo ih kao portparole Belivuka i Miljkovića kako su prenosili ono što su oni pričali na sudu.

Vesić je dodao da se, sada kada se saznalo da je nuđeno 5 miliona za glavu predsednika Vučića, opozicija ponaša kao da suđenje ne postoji.

- Kada se danas na suđenju čulo da je nuđeno 5 miliona za glavu predsednika Vučića niko se više nije o tome bavio, za njih suđenje kao da ne postoji. Mislim da je vreme da pozovemo sve nadležne organe da istraže te tvrdnje i da se utvrdi ko je pokušao i ko je plaćao njegov atentat i da se na kraju utvrdi i ko su oni koji politički učestvuju u tome i koji šire laži tog klana, jer očigledno da se dešava na suđenju seli na političku scenu Srbije - rekao je Vesić i dodao:

- Vreme je da se to jednom utvrdi i da se utvrdi ko politički podržava taj klan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksa

pre 1 godinu

Svedoci smo svega što su tajkunski mediji objavljivali, ismevali informacije o pripremi atentata, pričali da ie Vučić formirao grupu... Sve laž do laži, i nikom ništa. Ni izvinjenje, ni prizanje da su pogrešili. Čudo bi bilo da jesu, ovako, sve je po starom. Piši, pričaj, kako gazda kaže.

Nena

pre 1 godinu

Još jednom su opovrgnute laži tajkunskih medija

Vesna

pre 1 godinu

Sem serviranja laži i trud da nas ubede da je to istina opozicija nista nije pokazala

Ana

pre 1 godinu

Ako su umesani kavcani i škaljarci uz pomoć dela policije Crne Gore odakle se i saznalo za atentat, deluje da je Zvicer i ceo Belivukov klan imao podrsku u njihovoj vlasti.

kriveljan

pre 1 godinu

Kako se Aleksandar Vidojević Rošavi uklapa u tu priču?

žare

pre 1 godinu

Oni u svojim agendama nemaju izvinjenje jer nemaju ni ljudskosti u svojim postupcima.

Cica

pre 1 godinu

Nadam se da će se svi učesnici pronaći iza rešetaka, onda se neće više smejati toliko.

žare

pre 1 godinu

Izvinjenje šta je to,takva opcija u opoziciji ne postoji.

Željko

pre 1 godinu

Koliko daleko je mafija spremna da ide zbog ostvarenja svojih ciljeva i određene sume novca, da li je ovo realno?

žare

pre 1 godinu

Sve ovo smo naslućivali a sada smo dobili i potvrdu još samo da dođemo do toga da je opozicija delom i finansirala ovu kriminalnu grupu.

žare

pre 1 godinu

Nemamo vremena da se bavimo propalom opozicijom jer oni su sebe obeležili kao saradnike ovog klana i to neće moći da skinu sa sebe.

Dina

pre 1 godinu

Mafiji odgovara slaba Srbija, slobodan put za obavljanje kriminalnih radnji nesmetano. Vučić se očigledno ne uklapa u tu sliku.

žare

pre 1 godinu

Opozicija nam je na izuzetno niskom moralnom nivou i tonu sve dublje.

Miloš

pre 1 godinu

Zaštititi Vučića po svaku cenu ako mislimo dobro našoj zemlji.

Dex

pre 1 godinu

Neće se nikad niko iz tajkunskih medija izviniti za one priče da je država stvorila klan Velje Nevolje, ovo je jasan dokaz da su lagali kao što lažu i danas, kao što će lagati uvek jer ih tajkuni poput Šolaka plaćaju za njihovo laganje.

Lala

pre 1 godinu

Ono što je opozicija i njihovi tajkunski mediji mesecima pričala još jednom se dokazalo da je laž, njihovo ponašanje je zaista sramno i za svaku osudu.

Aleks

pre 1 godinu

Apsolutno se slazem sa gospodinom Vesicem,potrebno je utvrditi ko politicki podrzava ovaj klan.

Aleks

pre 1 godinu

Apsolutno se slazem sa gospodinom Vesicem,potrebno je utvrditi ko politicki podrzava ovaj klan.

Aleks

pre 1 godinu

Apsolutno se slazem sa gospodinom Vesicem,potrebno je utvrditi ko politicki podrzava ovaj klan.

Brane

pre 1 godinu

Ovi sa N1 i Nove čekaju da im gazda pošalje tekst.Jedva čekamo da vidim kako će upakovati ovu vest o priznanju a da ne bude baš puno ui neskladu sa njihovom ranijom izjavom.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Mesecima u Skupštini Srbije čujemo optužbe poslanika opozicije na račun predsednika Aleksandra Vučića u vezi sa klanom Belivuk Miljković, mesecima slušamo kako napadaju predsednika Vučića da je izrađivao suđenje, da je to klan koji je stvorila država, a danas smo saznali na suđenju da je pravi vođa tog klana Radoje Zvicer nudio 5 miliona evra za ubistvo predsednika Vučića. Danas nismo čuli nijednog poslanika opozicije da se zbog toga izvini, niko nije rekao da su govorili laži i da su govorili neistine, a slušali smo ih kao portparole Belivuka i Miljkovića kako su prenosili ono što su oni pričali na sudu.

Zorica

pre 1 godinu

E, moj Vesiću ko da se izvine? Pa oni ne mogu da prežale što se to nije desilo, ali to govori kakva je to bagra i ne treba se preterano na njih obazirati!

Sandra

pre 1 godinu

Ispostavilo se da je tačna informacija da se spremao atentat na Vučića. Sad se očekuje od opozicije, tajkunskih medija i svih onih koji su negirali tu mogućnost i pljuvali na vlast da se izvine i predsedniku i svima onima koje su vredjali i spajali sa Belivukovom grupom.

Andja

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su brze bolje sirili lazi Belivuka da je predsednik umesan, a sada kada je sve opovrgnuto i kada se saznala istina sakrili se u misije rupe.

Andjel

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su svesno podrzavali i brzinom svetlosti prenosili i pisali izjave Belivuka i Miljkovica kada su lazno optuzivali predsednika, a kada je istina konacno izasla na videlo da su ustvari planirali atentat oni su se poput magije izgubili i nestali.

Andjel

pre 1 godinu

Opozicija je pokusala da iskoristi sve lazi Belivuka i Miljkovica u svoju korist, ali narod na to nije naseo. Sada ista ta opozicija cuti i ne oglasava se kada se saznala istina o pripremanju atentata na predsednika.

Andja

pre 1 godinu

Secam se kada je izasla vest da je planiran atentat na predsednika da su se tajkunski mediji i opozicija utrkivali ko ce pre da tu vest prikaze kao laznu, a sada je zvanicno potvrdjena i tajkunski mediji se ne oglasavaju.

Andjela

pre 1 godinu

Sigurna sam da su Belivuk i Miljkovic imali podrsku od opozicije i da su svesno tvrdili kako su ocigledno lazni navodi ovog klana o umesanosti predsednika tacni, ali sada je istina izasla na videlo i pokazala ko misli dobro srpskom narodu, a ko samo gleda licnu korist.

Dragan

pre 1 godinu

Organizovani kriminal i korupcija u Srbiji biće potpuno iskorenjeni. Možda su ostali sitni kriminalci kokošari i pilićari, a glavni su pohapšeni.

Lena

pre 1 godinu

Najvažnije je da su kriminalce pohapsili i da su predsednik Vučić i njegova porodica bezbedni.

Gagi

pre 1 godinu

Sva sreća da su kriminalci i ubice pohapšeni na vreme.

Mina

pre 1 godinu

Čim je Vučić objavio rat mafiji oni su počeli sa planovima za njegovo ubistvo, gotovo identično kao i sa pokojnim premijerom Đinđićem koji je objavio rat mafiji i odmah je ubijen.

Gaga

pre 1 godinu

Samo se nadam da će država i Vučić istrajati u ovoj borbi protiv mafije.

Dragan

pre 1 godinu

Podrska predsedniku da istraje u borbi protiv mafije.

Dijana

pre 1 godinu

Sve gnusne laži tajkunskih medija se otkriju kad tad.

Pera

pre 1 godinu

Svedoci smo sta se je moglo desiti nazalost,nasa sluzba je odlicno odradila svoj posao.

Drina

pre 1 godinu

Ma kakvo njihovo izvinjenje kakvi bakrači. Od toga nema ništa.

Glasinac

pre 1 godinu

Pa oni bi trebali non stop da se izvinjavaju pošto svakodnevno lansiraju poneku laž.

Veljko M

pre 1 godinu

Pa oni da znaju šta je bruka i sramota, ne bi svakodnevno objavljivali stvari koje nemaju blage veze sa istinom.

Milja R

pre 1 godinu

Nije mi jasno kako ti tajkunski jednom ne shvate da istina uvek ispliva na površinu.

Branko N

pre 1 godinu

Vesna: Oni su se tako dobro izverzirali da laužu da i sami misle da je to istina.

Pavlovic

pre 1 godinu

Opozicija sada cuti,samo sto na taj nacin pokazuje licemerje sirokih razmera

Patak

pre 1 godinu

Tesko je za ocekivati da ce se neko iz opozicije i njihovih medija izvinuti,jer sem lazi i manipulacija,oni nista drugo i ne znaju da rade,prosto,to im je najjaci adut

stefan

pre 1 godinu

Svo ovo vreme podsmevaju se opozicionari,njihovi mediji plasiraju neistine,obmanjuju javnost,a sada kada se istina saznala o pokusaju atentata na predsednika,cute.Licemeri u pravom smislu te reci

sasa

pre 1 godinu

Ozbiljna mafijaška organizacija. Sreca,na vreme je bagra pohapšena.

Srdjan

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su navijali izgleda za Belivukovu grupu jer su ih svojim izjavama vešto prikrivali.

stevo

pre 1 godinu

Najvaznije da je kriminalna grupa Veljka Belivuka razbijena,a glavni akter,tj.akter iste iza resetaka i ostali ce zavrsiti iza resetaka,to je samo pitanje vremena

Nada

pre 1 godinu

Evo i potvrde da su pripadnici Belivukove grupe kao najveću pretnju videli predsednika Aleksandra Vučića, čiju likvidaciju su i planirali. Šta ćemo sad tajkunski mediji?

Nada

pre 1 godinu

Tajkunski mediji neće priznati svoju grešku kada je u pitanju atentat na Vučića. Sramota!

Dušan

pre 1 godinu

Niko je normalan neće verovati tajkunskim medijima nikada.

Bojan

pre 1 godinu

Serviranje laži je specijalitet tajkunskih medija iako njihove laži mogu ugroziti život presednika.

Bilja

pre 1 godinu

Naravno da se vecina iz opozicije nece izviniti, i dan danas i sami crtaju Vucicu metu na celo. Jezivo.

Jovana

pre 1 godinu

Neki ljudi ne shvataju. Da predsednik samo radi svoj posao pošteno i u interesu svih građana. Svakodnevno. Uspeh se ne prašta kod nas, nažalost.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Mesecima u Skupštini Srbije čujemo optužbe poslanika opozicije na račun predsednika Aleksandra Vučića u vezi sa klanom Belivuk Miljković, mesecima slušamo kako napadaju predsednika Vučića da je izrađivao suđenje, da je to klan koji je stvorila država, a danas smo saznali na suđenju da je pravi vođa tog klana Radoje Zvicer nudio 5 miliona evra za ubistvo predsednika Vučića. Danas nismo čuli nijednog poslanika opozicije da se zbog toga izvini, niko nije rekao da su govorili laži i da su govorili neistine, a slušali smo ih kao portparole Belivuka i Miljkovića kako su prenosili ono što su oni pričali na sudu.

Jelena

pre 1 godinu

Zato je opozicija mnogo nervozna ovih dana u skupštini, istina je izašla na svetlost dana.

Bore

pre 1 godinu

Oni će ćutati par dana a onda će gazda pokrenuti neku novu temu protiv vlasti da bi zašuškali svoje baljezganje.

Dejana

pre 1 godinu

Sad imamo cvrst dokaz da je planirano ubistvo predsednika Vucica. Opozicija i njihovi "nezavisni" mediji nikad nisu ni prenosili proverene i tacne informacije

Marija

pre 1 godinu

Nece biti izvinenja tajkunskih medija za sve lazi o Vucicu jer oni nemaju stida

Marija

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su lagali da je sve oko atentata fingirano

Zoran

pre 1 godinu

I ovim lazima dosao kraj, pa bi bilo dobro da sad cujemo one koji su Belivuka i njegov klan sve vreme vezivali za vlast.

Marija

pre 1 godinu

Opozicija i njihovi mediji se nikada nisu izvinuli za sve lazi koje su objavili

Bilja

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su jasno pokazali da sada cekaju od svojih sefova kako da reaguju na priznanje koje je stiglo o planiranom atentatu na Vucica

Ana

pre 1 godinu

Tajkunski mediji i opozicija jedino sto znaju da rade to je da lazu!

Sonja

pre 1 godinu

Ajmo opozicijo gde si sad da se bavis pravim cinjenicama?

Rade

pre 1 godinu

Tajkunski mediji se nece smiriti, plasiraju laži za lažima, ali istina kada tada izađe na videlo.

Mila

pre 1 godinu

Pa opozicija kada shvati da je neka ozbiljna situacija oni odmah gledaju da zabašure ,a reč izvini ne postoji u njihovom rečniku.

mima

pre 1 godinu

Nadam se da ce ovi kriminalci dugo biti zatvoreni.

vera

pre 1 godinu

Srbija nije mafijaška država, već država koja se obračunava sa kriminalom.

ceca

pre 1 godinu

Ovi kriminalci zasluzuju najgoru kaznu za njihova zlodela.

sonja

pre 1 godinu

Najvažnije je da je policija razbila kriminalni klan i sprečila atentat na našeg predsednika.

zaza

pre 1 godinu

Monstrume kao što su Belivuk i njegove kompanjone najstrožije kazniti jer takvima nije mesto među normalnim ljudima.

Marijana

pre 1 godinu

Niko normalan ovako nešto ne bi ni pokušao ni da smisli,a kamoli da uradi.

Masa

pre 1 godinu

Sve će se kad tad otkriti.Krivci ne smeju proći nekažnjeno.

Nikola

pre 1 godinu

Najvažnije je da je pokušaj atentata na predsednika sprečen.

Nikola

pre 1 godinu

Strasno kakvi su to umovi. Srecom pa su u zatvoru.

Jovanka

pre 1 godinu

Belivuk i Miljkovic su saterani u cosak. Raznih reakcija ce oni imati.

Luka

pre 1 godinu

Opozicija se nikada neće izviniti a dobro znaju da nisu u pravu!

Kika

pre 1 godinu

Vučić je pod stalnim pritiskom, a opoziciji je smešno!

MILA

pre 1 godinu

Svi koji su učestvovali u pripremi ovog atentata, treba da budu najstrože kažnjeni.Vucic je covek iz naroda, covek koji rizikuje svoj zivot svaki dan, odlazi medju ljude, ide na skupove, prilazi svima, pozdravlja se sa narodom, veoma im je laka meta. Ali verujem u nasu drzavu da ce zastititi naseg predsednika.

MILA

pre 1 godinu

Ovo nije bila naivna situacija cak moze s eresi da je predsednik i njegova porodica i te kako bila ugrozena.Sve treba detaljno ispitati,kako je nabavljeno oruzje,sve do najsitnijeg detalja i ova zlodela ne smeju proci nekaznjeno

MILA

pre 1 godinu

Dobro je što su ih na vreme pohapsili i sprečili atentat. Ozbiljna banda je to.Ova je sve planski i temeljno pripremano,samo,sreca,pa se na vreme sve razotkrilo

MILA

pre 1 godinu

Ovim kriminalcima je mesto u zatvoru i drzava ce istrajati u borbi protiv kriminala,to sigurno.Ovo nije ni malo naivno iz razloga,jer je sve detaljno pripremano.Najvaznije da je ova kriminalna grupa razbijena

MILA

pre 1 godinu

Sreca pa su pohapseni na vreme inace bi nam se istorija ponovila.Neverovatno šta je sve ispričao Srđan Lalić svedok saradnik u Specijalnom sudu, da je pripreman atentat na predsednika Aleksandra Vučić. Najvažnije j da su oni sprečeni u tome, da su u zatvoru i da je Srbija pokazala da ume da se bori sa kriminalom.

Jela

pre 1 godinu

Опозиција се игра са јако битним стварима, а да се извину неће никада!

MILA

pre 1 godinu

Drzava je na vreme otkrila planove kriminalaca i onesposobila ih.Svi oni koji rade na tome da destabilizuju Srbiju,neka budu sigurni da nece uspeti u tome.

Mika

pre 1 godinu

Sramota je ovo što opozicija radi, ali oni očiglednu ne znaju šta znači reč sramota!

sale

pre 1 godinu

Ne bi me čudilo da su sarađivali sa njima. Ali drago mi je što je istina izašla na videlo.

Jovan

pre 1 godinu

Mesecima u Skupštini Srbije slusali smo optužbe poslanika opozicije na račun predsednika Vučića, a danas, kada se saznala prava istina nismo čuli da se bilo ko zbog toga izvinuo.

zoran

pre 1 godinu

Da li se opozicija i dalje smeje? Da li su objavili kakve novosti povodom ovog saznanja?

mitar

pre 1 godinu

Iz istog su koša monstrumi iz klana i monstrumi iz opozicije koji su željno iščekivali atentat na predsednika.

andrija

pre 1 godinu

Zanima me kako će spavati gospoda iz opozicije i da li imaju obraza da kažu izvini?

Hana

pre 1 godinu

Lazne optužbe poslanika opozicije na račun predsednika Aleksandra Vučića u vezi sa klanom Belivuk Miljković da je to klan koji je stvorila država, a danas smo saznali da je vođa tog klana nudio 5 miliona evra za ubistvo predsednika Vučića

Milica

pre 1 godinu

Sada su svi zaćutali, pred istinom se ćuti. Videli ste pravu istinu, a ne teoriju zavere. I sad kao ništa...

Čiča Avalski

pre 1 godinu

I još nije istraženo KO JE TU GRUPU FORMIRAO I GODINAMA ŠTITIO DO HAPŠENJA ???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija