• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.11.2022

17:05

GDE SE USTAŠE I TAJKUN ŠOLAK ODMAH PREPOZNAJU I SLOŽE?! Večernji list napravio uvertiru za Kuritjev intervju koji večeras emituje N1: Moramo smeniti vlast u Srbiji!

Reuters/Laura Hasani

Politika

GDE SE USTAŠE I TAJKUN ŠOLAK ODMAH PREPOZNAJU I SLOŽE?! Večernji list napravio uvertiru za Kuritjev intervju koji večeras emituje N1: Moramo smeniti vlast u Srbiji!

Podeli vest

Gde se ustaše i tajkun Šolak odmah prepoznaju i slože?! Odgovor je kada treba da se napadne država Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić

Tako je bilo i ovog puta, naime na Šolakovoj N1 televiziji večeras će biti emitovan intervju sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

To je brže bolje iskoristio "Večernji list" koji je napravio "uvertiru" za Kurtijev intervju.

Foto: printscreen

Oni su objavili vest na kojem pozivaju na smenu vlasti u Srbiji i poručuju kako "Srbija mora da postane normalna država".

Ovo je samo još jedan u nizu napada na predsednika Vučića i našu državu od strane Hrvatske i domaće opozicije, jer niko od njih ne može da se pomiri sa činjenicom da je Srbija postala lider u Regionu, pa na sve načine bi da destabilizuju našu državu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PETKOVIĆ: Kurti obmanjuje javnost da postoje rokovi za normalizaciju!
Politika

PETKOVIĆ: Kurti obmanjuje javnost da postoje rokovi za normalizaciju!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da je krajnje vreme da Aljbin Kurti "prestane da obmanjuje javnost i suoči se sa istinom i činjenicama koje jasno dokazuju da nema nikakvih zacrtanih i unapred postavljenih rokova za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine".

26.11.2022

14:56

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17