• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2022

09:04

JEDVA DOČEKALI! Šolakovi mediji celu noć izveštavali o slavlju Kurtijevaca u Prištini (FOTO)

Printscreen

Politika

JEDVA DOČEKALI! Šolakovi mediji celu noć izveštavali o slavlju Kurtijevaca u Prištini (FOTO)

Podeli vest

Srbija je u jučerašnjem meču protiv Švajcarske definitivno ispala iz daljeg takmičenja na Svetskom Prvenstvu u Kataru, ali to nije zasmetalo Šolakovim medijima da slave pobedu protivničkog tima, upotpunjenog Albancima

Šolakovi mediji celu noć su izveštavali o slavlju Kurtijevaca u Prištini.

Foto: printskrin

Majstori, ok izgubili smo, ali ne morate toliko otvoreno da likujete!

Foto: printskrin

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Švajcarska je bila bolja i zasluženo pobedila. Druga je stvar što u reprezentaciji Švajcarske igraju i Albanci i Bosanci i Nemci i Francuzi i Italijani i Urugvajci i Meksikanci i Senegalci i Kamerunci i... Što se tiče Šolaka...pitanje za vas gospodo iz Informera: Zašto Šolak i Đilas nisu u zatvoru? Ko ih štiti? Evo da vam ja pomognem. Štiti ih čovek koji se zove Aleksandar. Zbog čitalaca visokotiražnog Informera, bilo bi pošteno da navedete njegovo prezime, jer vrlo dobro znate o kome se radi.

Aleksandar

pre 1 godinu

Pa jel to nekoga čudi ? Mi nikako da naučimo da izdajnici srpske nacionalnosti oduvek postoje. Srecom ima ih jako malo ali ih treba sve evidentirati i izolovati. Žao mi je samo sto niko do sada nije osnovao Srpsku nevladinu organizaciju koja ce ofirati sve laži opozicije u Srbiji i zavisnih Šolakovih media N1 I NOVA RS . Treba ih tući njihovim oružjem , znači otkrivanjem LAŽI I NEISTINA

robijaćete bagro iz Vučićevog

pre 1 godinu

Vučićev kartel i crvena banda su devedesetih uništili srpski fudbal. Setite se samo Arkana, Obilića i FK Milicionera...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17