• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.12.2022

12:47

KURTI PRETI UBIJANJEM SRBA UMESTO DA FORMIRA ZAJEDNICU SRPSKIH OPŠTINA! Brnabić: Prestani da hapsiš nevine ljude samo zato što su Srbi!

Tanjug

Politika

KURTI PRETI UBIJANJEM SRBA UMESTO DA FORMIRA ZAJEDNICU SRPSKIH OPŠTINA! Brnabić: Prestani da hapsiš nevine ljude samo zato što su Srbi!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić prokomentarisala je danas na Tviteru pretnje Srbima na Kosovu i Metohiji koje je u intervjuu Gardijanu izrekao prištinski premijer Aljbin Kurti...

 

- Svojim izjavama Kurti još jednom pokazuje celom svetu da ono što radi jesu pretnje ubijanjem i nasiljem nad Srbima, umesto da uradi ono što je jedino racionalno – da formira Zajednicu srpskih opština, poštuje vladavinu prava i prestane da hapsi nevine ljude samo zato što su Srbi - napisala je Premijerka Brnabić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

samo vi trkeljajte a ta stoka ce da hapsi nista niste naucili ili to namerno radite zardi nacista iz eu. shvatite vi na vlasti da mi nikad necemo u tu evropu nacisticku . gde je mozak,to jest da budem precizan ovaj narod ne zeli ni sad ni ikad .evropa se opredelila za ustase tako da mii ni blizu necemo

MilosBikovic

pre 1 godinu

Kada ćemo shvatiti, Albanci na Kosovu su 100% INDKTRINISAN nacistički narod...Od malih nogu njih uče MRŽNJI prema svemu srpskom...Faktički od 4. godine uče decu ih da su SRBI na KOSOVU okupatori...A povlačenje srpske vojske 1916.g. da je to bila: OKUPACIJA države ALBANIJE od strane SRBIJE...!? Oni znaju samo jezik BRUTALNE SILE...Nema tamo utemeljenja pravne države, i nikada je nije bilo...Niti će ikada biti...Samo kanon: "Leke Dukađina"...( Oko za oko - Zub za zub) oni tamo poštuju...Naša zabluda prema ALBANCIMA je neki MIR i mirna: KOEGZISTENCIJA...Toga neće nikada biti, jer su Albanci ostrašćeni nacistički narod u celini...To je KANCER Evrope, koji kad - tad mora biti totalno uništen... Bolje nam je da to što pre shvatimo...Nažalost mi kao pravoslavan i svetosavski narod to NE MOŽEMO DA SHVATIMO, i stalno mislimo: kako ćemo "urazumiti" taj primitivan, nezajažljiv, srbo-mrzeći narod... 100 nacistički opredeljen...!

JEZIVA PRETNJA! KURTI HOĆE MRTVE!!!
Politika

JEZIVA PRETNJA! KURTI HOĆE MRTVE!!!

Premijer prištinske vlade, Aljbin Kurti, upozorio je da Rusija podstiče tenzije između takozvanog Kosova i Srbije zbog posustajanja rata u Ukrajini, i dodao da brine jer, prema njegovim rečima, uklanjanje barikada ne isključuje žrtve, piše Gardijan

20.12.2022

09:48

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija