• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.12.2022

17:40

KAKO JE IZGLEDALA KURTIJEVA TORTURA NAD SRBIMA SA JUGA KOSMETA KOJI SU KRENULI NA SKUP! Jevtić otkrio nove detalje!

Politika

KAKO JE IZGLEDALA KURTIJEVA TORTURA NAD SRBIMA SA JUGA KOSMETA KOJI SU KRENULI NA SKUP! Jevtić otkrio nove detalje!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske liste i gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić otkrio je do detalja kako je tekla tortura Srba sa juga Kosmeta koji su krenuli na veliki narodni skup u Rudare na severu.

- Opet se traže sva dokumenta, kreće legitimisanje putnika, i potom pretres autobusa da "slučajno nema nekog oružja." Policija zatim kaže da autobusi ne mogu da nastave jer "linija nije registrovana". Autobusi su se vratili u Štrpce oko 11:30h. Šlag na tortu - saopštenje KP - objasnio je Jevtić.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija