• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

26.12.2022

11:20

ŠTA SE SPREMA NA KiM?! Kosovska policija po HITNOM postupku iznajmila tešku mehanizaciju

Informer DN

Politika

ŠTA SE SPREMA NA KiM?! Kosovska policija po HITNOM postupku iznajmila tešku mehanizaciju

Podeli vest

Policija Kosova potpisala je ugovor vredan 124.000 evra, za iznajmljivanje "teške mehanizacije" od privatne kompanije koja se bavi lomljenjem kamena

Ugovor između Kosovske policije i privatne kompanije “All Stone” sa sedištem u Obiliću, zaključen je u ponedeljak po hitnom postupku nabavke, na osnovu podataka objavljenih na platformi e-nabavki.

Sporazum zaključen između strana ima određenu cenu od 175,40 evra, dok je ugovor predviđen za povećanje troškova na 124.000 evra, prenosi Paparaci.

Podaci objavljeni na državnoj platformi za e-nabavke ne pokazuju detalje dogovora između dve strane. Nije poznato koju je opremu "teške mašinerije" Kosovska policija iznajmila i u koju svrhu će je koristiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija