• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2023

08:48

SAD JE JASNO ZAŠTO SU USTAŠKI MEDIJI JUČE CEO DAN TUKLI PO SRBIJI! Hoće da sakriju haos u sopstvenoj državi!

printscreen

Politika

SAD JE JASNO ZAŠTO SU USTAŠKI MEDIJI JUČE CEO DAN TUKLI PO SRBIJI! Hoće da sakriju haos u sopstvenoj državi!

Podeli vest

Sad je konačno jasno zašto su mediji pod kontrolom hrvatskog premijera Andreja Plenkovića juče ceo dan orkestrirano tukli po Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću! Izgleda je nešto trulo u njihovoj državi...


Plenković i njegov tim imaju ozbiljne probleme da stvari drže pod kontrolom. Posle prvojanuarske euforije zbog ulaska u Šengen i prelaska na evro, maske su pale.

Građani Hrvatske probudili su se u 2023. godini podivljalim cenama, pre svih na bezninskim pumpama, ali i u marketima, jer su tamošnji trgovci iskoristili prelazak sa kune na evro, da bi enormno zaradili, a potrošače zavili u crno.

I pošto Plenković i njegovi ministri nemaju pojma kako da se izbore s novom "gospodarstvenom" krizom, najlakše je udariti po Srbiji i njenom predsedniku.

Da bi vam bilo jasnije sa kakvim se problemima suočavaju komšije Hrvati, pogledajte samo neke od naslova u njihovim medijima.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 1 godinu

Jeste, trulo da nemože biti gore. Moja radna dozvola (kao i ostalih 20 hiljada srba) za odlazak tamo je već tu, a vi i dalje mislite da je tamo nešto trulo. Pozdrav iz Bačke..tako blizu, a tako daleko zapadu.

Vesna

pre 1 godinu

Hrvatski nosioci vlasti su pre svega, velike alapače! Drugo, nedorasli su svi do jednog drzavnickim funkcijama jer umesto da se bave svojom zemljom, njima su Srbija i nas predsednik, uvek na dnevnom redu, tacka 1. Trece, imaju prirodni ali ozbiljan defekt - slepi su od mrznje prema nasem predsedniku Vučiću, Srbiji i svemu sto je srpsko (čuh da i slovo "S" razmisljaju kako da zbrisu iz abecede). Cetvrto, tako slepi, ne znaju ni kud idu, da li su posli ili dosli i zato kao potpuno nesamostalni i zavisni od drugih, slede politiku EU, Velike Britanije i SAD. Peto, kao nesposobni za samostalno rasuđivanje, stavljeni su pod starateljstvo svojih tutora, malopre pomenutih EU, Velike Britanije i SAD, bez njih oni ne mogu ni da m(p)rdnu. I šesto, je pitanje, pa kako da ne budu frustrirani, kivni, zlobni, pakosni, maliciozni kad je Srbija slobodna zemlja, koja ima predsednika koji je Državnik (namerno je veliko D) koji je ostrouman, hrabar, vispren, mudar, samostalan u svojim odlukama ( ne zavisi kao hrvatski od tutora) i koga narod postuje, ceni i podrzava i podrzavace! Razumem ja hrvatske nosioce vlasti, velika je to muka kad nisu i nikada nece biti ono sto je predsednik Vučić i sto je Srbija slobodna zemlja! Ostaje im samo defekt, da mrze sve srpsko!

Mina

pre 1 godinu

Ustaŝe pokrivaju poskupljenja i siromaŝtvo lažnim državnim udarima, ksenofobijom, stvaranjem srraha kod naroda i rialitima

veljke

pre 1 godinu

Mogli bi malo da pogledamo i u nase "dvoriste". Pustimo Hrvate i ostale.Dizel u Hrvatskoj sa novim poskupljenjem jeftiniji nego kod nas preracunato u dinare za 30 dinara. Od nove godine minimalac kod njih 560 evra sto je 60% vise nego kod nas, a prima ga samo 35000 radnika a koliko kod nas ima radnika sa minimalcem od 40 000, a tek prosecna plata. Ipak malo objektivnosti ne bi bilo na odmet.

Lol

pre 1 godinu

A kod nas med i mleko nista nije poskupelo. Kraj vica.

Vulini

pre 1 godinu

E ustaše kod nas gorivo dzabe,kad odes u kupovinu napune ti korpu do vrha i jos daju dzeparac,ziveo Vucic,zivela Srbija

Toni

pre 1 godinu

Plenkovic jos uvek misli da spasava Hrvatsku preko srpskih ledja. Ali tesko Srbija ide dalje.

sledeća vest

TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu!
Live TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu!

Ko će zaista povesti Francusku? Po svemu sudeći, niko neće moći da računa na podršku onog drugog. O izborima u Francuskoj u emisiji "Info dan" govorili su novinar iz Pariza Saša Pešić i politikolog Vladimir Kljajić. Uživo u program javio se i Milutin Ilić, izvršni direktor Instituta Geopolitikon, koji je komentarisao situaciju u Francuskoj nakon drugog kruga izbora.

08.07.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija