• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.01.2023

13:27

Vesić: Ako ne možete da pobedite Vučića na izborima, a ne možete, ne pokušavajte to napadima na njegovu porodicu!

Predrag Mitić

Politika

Vesić: Ako ne možete da pobedite Vučića na izborima, a ne možete, ne pokušavajte to napadima na njegovu porodicu!

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrutkure Goran Vesić izjavio je danas da je nedopustivo što pojedini opozicioni političari i mediji napadaju sina predsednika Srbije, Danila Vučića i vode hajku protiv njega samo zato što je Vučićev sin

 

- Svuda na svetu se obezbeđuje porodica predsednika, i to spada u bezbednosne protokole. Neko ko objavi taj protokol - ko su ljudi koji obezbeđuju sina predsedika, koliko ih je, kako rade, ugrožava njegovu bezbednost. To može da uradi samo neko ko ima zlu nameru, i ja ne vidim drugi motiv, jer se to ne radi - rekao je Vesić za TV Pink.

Kako je rekao, Aleksandar Vučić je predsednik Srbije, a njegova porodica zbog toga trpi i živi drugačijim životom, ima obezbeđenje, što nije njihova, već odluka države.

- I nigde nećete videti na svetu da su mediji objavili nešto kao pojedini kod nas. I neko im je dostavio te podatke, što je takođe neverovatno. To je skandal prve vrste i pokazuje kako se ugrožava bezbednost sina predsednika - rekao je Vesić.

On je istakao da se hajka protiv Danila vodi samo jer je sin Aleksandra Vučića, inače im, kaže, ne bio bio interesantan.

- Danilo Vučić ima pravo na svoj život i odluke. I da ode na Hilandar ako želi, na KiM, u Banjaluku, na Pale, to je pravo svakoga. I da vi to pravo jednog čoveka, i njegovu ljubav prema zemlji, zloupotrebljavte i pokušavae da prikažete da je deo politike države, to se nigde ne dešava - ukazao je Vesić.

Razume, kaže, da postoje političke razlike, konkurencija u borbi za birače, ali ne razume da se u toj meri zloupotrebljava privatni život predsednika za sticanje političkih poena, kao što čine, pojedinci iz opozicije.

- Zato apelujem na one koji su to uradili, po ko zna koji put, a ne znam ni da li je moguće apelovati, da u svojoj političkoj borbi sa Vučićem ne mešaju njegovu porodicu. Ako ne mogu da ga pobede na izborima, a ne mogu, neka ne pokušavaju preko članova porodice - rekao je Vesić.

To je nedopustivo u civilizovanom svetu, poručio je on.

- Politička borba je politička borba, njihov protivnik je Aleksandar Vučić. Neka pokušaju da ga pobede na izborima, a pošto ne mogu to da učine, prešli su na politiku satanizacije njegove porodice, koja ide dotle da članovi njegove porodice nemaju pravo na privatni život - rekao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zokaa

pre 1 godinu

Napadi opozicije na Danila su samo dokaz njihovog očaja....

Marija

pre 1 godinu

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali baš tako nisko i na porodicu da se udara ne mora i ne može!

Ivana

pre 1 godinu

Suludo je napadati porodicu, to nikuda ne vodi. Dokle oni idu daleko kad su na tako nesto spremni.

Milica

pre 1 godinu

Upravo tako, pokazali ste se na izborima opozicionari, jadno da gore ne može, pa sad koristite Danila da bi dobili još koji poen kod nekog Srbomrzca. Užas!

Danijela

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima smeta uspešna i zadovoljna Srbija !

Mina

pre 1 godinu

To nema nigde,da poverljive podatke pošalješ novinarima,i time ugrozio život jednog mladog bića.

Danijela

pre 1 godinu

Ova hajka ima za cilj da politički naškode Vučiću, ne biraju sredstva da dođu do cilja.

Tijana

pre 1 godinu

Ne moze niko da pobedi Vucica na izborima, on nema konkurenciju jer ima ogromnu podrsku naroda svoje zemlje.

Jovanka

pre 1 godinu

Ovo je nečuveno,zar predsednikov sin nema prava na zakonom garantovane slobode kretanja? Sram ih bilo,pustite dete da živi

Jovana

pre 1 godinu

Pobedite Vučića u političkoj trci,nemojte udarati na porodicu.

Maja

pre 1 godinu

Koliki očaj i strah vladaju opozicijom vidimo i po napadima na Danila, jer drugačije ne mogu da naude Vučiću.

Lidia

pre 1 godinu

Nečuveno je ovo što se radi Vučićevoj porodici,kriminalizacija ,sad ograničavanje kretanja,ugrožavanje bezbednosti. Spisak samo raste

Filip

pre 1 godinu

Opoziciji je u krvi da samo napada! Za sve im je kriv Vučić i njegova porodica! Ali uzalud im sve, Vučić je još jači i još veću podršku naroda ima!

Sima

pre 1 godinu

Predsedniku kapa dole što uspeva da zadrži mir,neko da uradi tako nešto mom detetu... Sramota,nadam se da se to više neće ponoviti.

Tea

pre 1 godinu

Opozicioni političari su svesni Vučićevih kvaliteta i svojih nekvaliteta i sa tim saznanjem ne mogu mirno da žive ,nego ga napadaju na svakom koraku.

Darko

pre 1 godinu

Изгледа да поједини тајкунски медији у Србији не прате светске трендове па не знају да је део протокола сваке државе да породица председника има лично обезбеђење, да се бројеви телефона не одају и не забрањује присуство на неким местима и догађајима. Породица је светиња и у њу не треба дирати. Све своје политичке битке и фрустрације треба да решавају са Вучићем а не да нападају његовог сина.

Ana

pre 1 godinu

Posto nemaju nikakvu politicku moc da poraze predsednika pokusavaju da ga udare tamo gde je najranjiviji u decu tako da zaista ni trebalo da prevlada zdrav razum i da se ostave deca da zive mirno bez ugrozavanja njihove bezbednosti

Jana

pre 1 godinu

Pa eto koliko su jadni, kad ne znaju sta ce, napadaju ono najsvetije-porodicu!

Lena

pre 1 godinu

Pobediti predsednika Vucica na izborima je san, a nije realnost. Ali napadi na njegovu porodicu su za svaku osudu i samo pokazuje koliko neko moze nisko da padne.

Bane

pre 1 godinu

Fukara ne može ništa odraslima, pa udara na decu. Neko to od gore vidi sve i ne prašta.

Analjim

pre 1 godinu

Uspeh pojedini ne prastaju. Jadnici, ocajni pred svojim neuspehom i pred uspesima Vucica, spremni su da odu najnize, napadima na porodicu predsednika

vlajko77

pre 1 godinu

Opozicija naravno ne moze da pobedi naseg predsednika Vucica nikada na izborima pa pribegava napadima na njegovu porodicu , sto im opet nece uspeti , porazicemo ih jos vise na sledecim izborima !

Analjim

pre 1 godinu

Svet bi bio bolje mesto, kada bi svako gresku i problem potrazio prvo u sebi, pa onda u drugima. Neki su toliko mrznjom zaslepljeni, da dobro oko sebe ne vide. Ziveo Vucic i Srbija!

Vojka

pre 1 godinu

Od pobede na izborima opozicija je daleko pa su niske pakosti nedopustive ali ocekivane

Lara

pre 1 godinu

Vesić je ispravnu poruku poslao, i ja se kao gradjanka slažem sa njim, ne napadajte porodice, jer to nije put kojim treba da se ide!!!

Ivan

pre 1 godinu

Pa moraju da opravdaju dolare koje primaju iz inostranstva, ne mogu jednostavno da odustanu, nemaju oni nikakve casti ni obraza, uradice sve za pare

Anita

pre 1 godinu

Opozicija i njihovi mediji već imaju zavezane ruke jer ne mogu uraditi nista da se suprotstave Vucicevim uspesima. Jadno i bedno koriste napade na njegovu porodicu i decu kako bi mu zadali niske udarce.

Rope

pre 1 godinu

Pa baš zato što ne mogu na izboroma ništa Vučiću, onda gubitnici idu nisko i napadaju decu. To je odraz memoči, zlikovačkih osobina i želje da se osvoji vlast bez izbora i preko dečijih suza. Ali, Vučić je jak i ima podrpku naroda.

ina

pre 1 godinu

Porodica je nesto sto ne bi trebalo da se spominje niti proziva u negativnim kontekstima.

Vuk

pre 1 godinu

Napadi na bilo ciju porodicu, a posebno na decu, ne da nisu politicka borba, nego odraz slabosti nase opozicije i njihovih pomagaca iz komsiluka!

bojanbojan

pre 1 godinu

Naravno da ne ,ogu Vucica da pobede na izborima to je i njima konacno jasno pa pokusavaju da na ovakav bolestan nacin nesto promene ali im ni to ne pomaze nista.

canacana

pre 1 godinu

To sto oni rade je nesto najmonstuoznije za jednog roditelja,treba ih pitati kako bi se oni osecali i kako bi se oni ponasali da su na mestu Vucica?

gorangoran

pre 1 godinu

Treba da shvate da Vucica ni mnogo mocniji i jaci nisu uspeli da slome i pbede pa tako da ni oni to nece uspeti samo se bespotrebno muce i zanose.

goricagorica

pre 1 godinu

Zna se kako se moze Vucic ppbediti,na izborima jedino ali posto oni ne mogu na izborima oni pribegavaju ovakvim metodima sto nije dobro ni za koga.

gvozdengvozden

pre 1 godinu

Svi koji su ucestvovali u ovakvom gnusnom cinu trebaju i moraju da odgovaraju.To bi bilo fer i posteno.

Jelena

pre 1 godinu

Ocigledno je da neki misle ako napadaju Danila pobedice Vucica ali su gadno pogresili

Pavle

pre 1 godinu

Sto vise predsednika napadaju on je sve jaci i ima sve vecu podrsku naroda.

Anica

pre 1 godinu

Danilo je dobro dete koje zeli da zivi normalnim zivotom,dokle vise da ga napadaju i prozivaju.

Saladin

pre 1 godinu

Clanovi svacije porodice, i pozicione i opozicione moraju biti izuzeti iz politickih napada i prljavih kampanja.

mile

pre 1 godinu

hajka koja se vodi protiv Danila Vucica nedopustiva je u savremenom svetu. Bojim se da su neke nase komsije daleko od savremenosti.

dule

pre 1 godinu

Osim što predsednika napadaju kao besni psi pušteni s' lanca, sa najgorim uvredama koji jedan normalan mozak ne može ni da zamisli, sada po istom šablonu kreću i na Danila.

jovo

pre 1 godinu

A zasto novinarska udruzenja cute na ovo? Zar ne postoji neki eticki kodeks? Ili to ne vazi kada je u pitanju Vucic i njegova porodica?

degeneriku nije ti ovo Severna

pre 1 godinu

Ulizice - to su za mene najgori ljudi na svetu, najštetniji, najpokvareniji.Oni podržavaju svaku vlast, kao psi verni svakoj državi, kao kurve neverni svakom pojedincu, najmanje ljudi od svih ljudi.Dok njih bude nema sreće na svetu, jer će uništiti sve što je istinska ljudska vrednost. Meša Selimović

Jeki

pre 1 godinu

Danima unazad ista priča. Da li imaju u vidu da diranje deteta u roditelju budi nesalomivu snagu...

Danijela

pre 1 godinu

Opozicija samo gleda da na ovaj način sabotira rad I uspeh našeg predsednika.

Lea

pre 1 godinu

Ne umeju oni fer i pošteno da igraju, samo prljavo i najniže miguće, uplićući porodice. To samo govori o njima i zato su tu gde jesu, narod ih neće!

Vojka

pre 1 godinu

Opozicija se odavno bavi samo trivijalnostima u ratu sa Vucicem zato i nikad nece dobiti poverenje naroda

Ruža

pre 1 godinu

Zaista je jadno napadati Danila, koji nije ni za šta kriv, samo jer je Vučićev sin.

Stefan

pre 1 godinu

Jadno i bedno je što usled svoje nemoći opozicija napada predsednikovu porodicu.

Ivan

pre 1 godinu

Porodica je svetinja i ne treba da se upliće u političke borbe, to su niski udarci!

Maja

pre 1 godinu

Uspesna i jaka Srbija je danas svima trn u oku, Vucicu ne mogu da prebole sto je Srbiju digao na noge iz pepela pa onda kako da mu naude tako sto ce mu dete dirati, sramno zaista.

Stojkovic

pre 1 godinu

Brate, opozicija bi mogla da iskulira malo, ok je da se ne slazu sa politikom vlasti, ali stvarno nije u redu da tu frustraciju ispoljavaju nasrcuci na Vucicevog sina.

Kalina

pre 1 godinu

Opozicija je nemoćna. Sve su pokušali da smaknu Vučića ali nisu uspeli, jadno je što su se sada odlučili na napad njegove porodice!

Lidija

pre 1 godinu

Opozicija je dno dna i stvarno ne razumem zašto ih ljudi podržavaju, ali hvala Bogu ima ih malo! Vučić se nikada nije bavio tudjim porodicama u negativnom smislu kao što to opozicija radi i niti će

Ema

pre 1 godinu

Strašno je nisko napadati nečiju decu, ja se iskreno nadam da će odgovarati svako ko preti Vučiću i njegovim sinovima!

Vlaks

pre 1 godinu

Vesić je u pravu,šačica od opozicije samo malo da brani Vučićeve stavove imali bi bolji procenat na izborima,ovako od njih nema ništa.

Miodrag

pre 1 godinu

Jadno je i bedno napadati bilo čiju porodicu. Bolesnici iz opozicije napadom na porodicu predsednika samo se sve više ukopavaju i time ništa ne postižu.

Cole

pre 1 godinu

Izbori su mesto gde treba da pobedite Vučića, a članove porodice ostavite na miru.

Saša

pre 1 godinu

Više ne postoje nikakve šanse da opozicija u bilo čemu parira Vucicu. Svesni svog poraza sada koriste primitivna i prljava sredstva kojima atakuju na Vucicevu porodicu I decu.

Danijela

pre 1 godinu

Ništa drugo se I ne može očekivati od opozicije, Vučića ne mogu slomiti izmišljenim pričama.

Marijana

pre 1 godinu

Svesni su da ne mogu da pobede Vučića na izborima pa pokušavaju na sve načine da mu naude. To što napadaju predsednikovu porodicu je odraz njihove slabosti.

Bilja

pre 1 godinu

To sto se opozicijja bavi Vucicevom porodicom odraz je njihove potpune politicke nemoci.

Taki

pre 1 godinu

Ruzno je zbog neuspeha napadati neciju porodicu.

Marija

pre 1 godinu

Tajkunski mediji uvek plasiraju kompromitujuce vesti o Vucicevom sinu jedino iz razloga sto nisu naklonjeni aktuelnoj vlasti njegovog oca.

Mina

pre 1 godinu

Apsolutno se slažem, ovo je za svaku osudu, stvarno sramota.

Veljko

pre 1 godinu

Treba da ih bude sramota, nemaju drugo "oružje" nego udaraju na porodicu, to je dno dna!

Sima

pre 1 godinu

Katastrofa, da neko nema pravo na slobodu kretanja i govora u 21. veku, šta reći i to samo zbog toga što je predsednikov sin, pa ovo nigde video nisam.

Vesna

pre 1 godinu

Ma ništa me od njih ne čudi. Samo, stvarno je mnogo ružno. Danilo je veoma vaspitan dečko, nikome ne bi naudio, niti je naudio i da ne može sada da slobodno i normalno živi, samo zbog toga što je predsednikov sin, to je stvarno strašno!

Drakce

pre 1 godinu

Samo slabici napadaju porodicu. Narod je rekao na izborima kome poklanja poverenje i tacka.

Isidora

pre 1 godinu

Nemam reči, oni ne znaju više šta od muke da rade pa moraju da udaraju na porodicu, to samo pokazuje koliko su oni nemoćni, ništa drugo.

Kika

pre 1 godinu

Danilo je momak koji sam odlucuje gde ce da ide. Naravno da kao predsednikov sin mora da ima obezbedjenje, i sta je tu problem.

Joja

pre 1 godinu

Nije lepo sto se porodica dira, narocito deca. Danlo je dobar decko i vidi se da je patriota. A ko ima nesto protiv Vucica , izvolite na izbore pa dokazite da ste bolji.

Anđela

pre 1 godinu

Dokle više napadi na predsednikovu porodicu?

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Napad na Danila Vučića je samo prikaz nemoći onih koji ne mogu da ponize njegovog oca! Ali,na ovaj način se još više srozavaju i pokazuju svoju neljudsku stranu.

Nela

pre 1 godinu

Ovakva opozicija nikada neće pobediti,a Vučić je predsednik kome se veruje.

Bojan

pre 1 godinu

Nikada se nijednom predsedniku nije pretilo porodicom, jedino je Vučićeva na stalnoj liniji pretnji , prozivki i laži, što samo pokazuje nemoć opozicije koja više nema nikakvih argumenata.

Mitar

pre 1 godinu

Vucica na izborima niko ne moze da pobedi.Narod je uz Vucica.

Tina

pre 1 godinu

Nedopustivo je što pojedini opozicioni političari i mediji napadaju sina predsednika Srbije, Danila Vučića i vode hajku protiv njega samo zato što je Vučićev sin.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Gospodin Vesić je u pravu svi politički protivnici koji nemogu da dosegnu predsednika Vučića i nemogu da dođu do njega jer ta okolina kojani pravimo e gluposti po pitanju napadana porodice moraju da se bave niskim i zgusnim stvarima kao d napadnu Danila koji je samo momak koji nije ništa loše uradio osim što se javno pojavio sa ocem. Zato ga treba osuditi i za sve što može da se osudi.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Kada nemožete da dođete do onoga do koga treba vi onda napadate decu. Jel ne mislite da ste preterali da ste slabi i pritom jadni. Napadate decu koja nisu ništa uradila a isto tako ih koristite za vaše prljave stvari.

Vladana

pre 1 godinu

Slazem se sa Vesicem.Protivnici ne mogu legalno da pobede Vucica pa se sluze lazima

Vladana

pre 1 godinu

Opozicija jedino i zna da napada Vucica i njegovu porodicu umesto da rade na sebi i budu bolji

Vladana

pre 1 godinu

Svima je jasno da opozicija nema sanse na izborima jer nista korisno nisu uradili kako bi unapredili Srbiju

Vladana

pre 1 godinu

Vesic je upotpusnosti u pravu.Opozicija nista drugo ni ne zna osim da napada Vucica na najjadniji i gluplji način

Vladana

pre 1 godinu

Od opozicije se nista pametno ni ne moze ocekivati.Zbog toga su im rezultati ravni nuli

Fedor

pre 1 godinu

O pobedi na izborima protiv sadasnje vlasti mogu samo da amstaju i da se nadaju da ce cenzus da prodju, kakvi su i kako nista dobro ne rade narod ih ni u ludilu glasati nece.

Mima

pre 1 godinu

Napadati porodicu je toliko nizak potez koji koriste nemoćni.

Nenad

pre 1 godinu

To je strašno što se događa. Opozicija je preterala.

Laura

pre 1 godinu

Jadni su napadi na Vučićevu porodicu! Ne znaju kako da napadnu Vučića pa idu na njegovu porodicu..

Đole

pre 1 godinu

Sramotno je da se napadaju deca! Ne znaju kako drugačije da napadnu Vučića pa moraju na decu. Sramota.

VESIĆ: Kroz projekte integralnog razvoja uređujemo južnu i zapadnu Srbiju
Politika

VESIĆ: Kroz projekte integralnog razvoja uređujemo južnu i zapadnu Srbiju

U toku je realizacija projekata obnove i uređenja lokaliteta na teritoriji južne i zapadne Srbije, od kojih su najvažniji - put preko Radan planine koji spaja tri banje i Đavolju varoš i Caričin grad u jednu turističku celinu a meštanima put skraćuje ѕa polovinu a započeti su radovi na parku Čukljenik u Lebanu, na mostu, trgu i amfiteatru u Bojniku dok su završena trim staza i letnja pozornica na citadeli Hisar u Prokuplju i uređen je park i put do brda Hisar u Leskovcu, rekao je Goran Vesić, ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture gostujući u Novom vikend jutru Jovane Jeremić na TV PINK

15.01.2023

11:31

sledeća vest

TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija