• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.01.2023

11:47

SKANDALOZNO! Srpski proizvodi puni metaka! Albanski lobisti pokrenuli SRAMNU KAMPANJU protiv Srba, licemernije ne može! (VIDEO)

Printscreen, Pngwing

Politika

SKANDALOZNO! Srpski proizvodi puni metaka! Albanski lobisti pokrenuli SRAMNU KAMPANJU protiv Srba, licemernije ne može! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati albanski influenser pokrenuo je skandaloznu kampanju protiv srpskih proizvoda, a naravno ne čudi ni to što su pojedini albanski mediji u Prištini jedva dočekali da prenesu ovaj sraman video bez ikakve osude

Mržnja koju Albanci gaje prema Srbiji i svemu što je srpsko još jednom je izašla na videlo. Uveliko je u toku kampanja u kojoj se poziva na bojkot srpskih proizvoda, a sada se u nju uključio i poznati albanski influenser Šćipdon Saljaj, koji je ipak otišao korak dalje. 

On je napravio skandalozan snimak, moglo bi se reći reklamu, u kojoj se poziva na kampanju protiv proizvoda koji dolaze iz Srbije, pritom se aludira na navodne zločine protiv Albanaca, pa se tako na snimku može videti da se u kutijama naših proizvoda umesto hrane nalaze meci.

 

Šćipdon uzima sa rafova plazmu, čips, medeno srce i štrudle, ali nakon dolaska kući, on ih otvara i u ambalažama se umesto navedenih proizvoda nalaze meci.

Na kraju snimka stoji natpis "Bojkoto produktet serbe, Bojkoto 8|60", odnosno "Bojkutujte srpske proizvode, Bojkotujte 8|60". "860" je broj bar kod Srbije.

Ovaj video je čist paradoks, imajući u vidu da su baš Albanci ti koji pozivaju na nasilje jer su, podsetimo, od početka samo ove godine napravili više incidenata, od kojih je najnoviji ranjavanje Miljana D. na kog su pucali jer je Srbin.

U komentarima je usledila oštra i osuđujuća reakcija, pre svega Srba, koji su mu poručili da "treba pod hitno da ode na hospitalizaciju".

Govor mržnje uperen protiv čitavog srpskog naroda na KiM

Marketinški stručnjak Saša Borojević kaže za Informer da je ovo direktan govor mržnje uperen protiv čitavog srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

- Kada proizvodi dobiju nacionalnost zapravo govori o nacizmu i rasplamsavnju mržnje prema Srbima i Srbiji. Ovakav potez je karakterističan bio za nacističke, fašističke i ustaške režime 1930-ih godina koji su se kasnije prelili u Jasenovačke logore - kaže Borojević i dodaje:

- Zapravo ovaj bojkot najavljuje novu Žutu kuću i novi pogrom... Ovo je direktan govor mržnje uperen protiv čitavog srpskog naroda na KiM!

Kako ističe naš sagovornik, pogoršana retorika prema srpskoj robi može da dovede do pogoršanja bezbedonosne situacije.

- Bojim se da pojačana negativna retorika prema srpskoj robi može dovesti do pogoršanja bezbednosne situacije koja je i ovako katastrofalna! Izostanak reakcije kako kosovskih tako i međunarodnih institucija, pre svega UNHCR je jako čudna i govori o saučešću u ovom fašističkoj hordi zla - kaže Borojević.

Foto: facebook

Saša Borojević

Marketinški stručnjak podseća da, kada su u Prištini devedesetih godina hteli da pokažu da im Beograd ugrožava egzistenciju i kada su demonstrirale žene sa hlebom u jednoj ruci, tada su UN i EU reagovale sankcijama, a danas imamo glasnu tišinu u celom svetu i u svim institucijama.

- Treba se podsetiti na demonstracije u Prištini devedesetih godina kada su hteli da pokažu da im Beograd ugrožava egzistenciju i kada su demonstrirale žene sa hlebom u jednoj ruci, dok su drugom rukom držale decu. Setimo se i navodnog masovnog trovanja u školama kada su navodno srpske vlasti trovale samo albanske srednjoškolce... Tada je UN i EU reagovala sankcijama, a USA osudama i pretnjama bombardovanjem... Danas imamo glasnu tišinu u celom svetu i u svim institucijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 1 godinu

Ovaj bi mogao da nam popusi k.... i to da svojoj deci da jedu !

steva

pre 1 godinu

Ovakvu glupost nemozes ni usniti , samo bolestan um moze ovakvo nesto izmisliti Izgleda vec su davno zasluzili da im se svima upakuje po jedan projektil u glavu.

Velja

pre 1 godinu

Teraj dalje,mogu i izmet da snime u kutijama navedenih proizvoda,bolest je bolest...

GAVRILO

pre 1 godinu

opet reklamiras teroristicke akcije .. govno zabradjeno ..

deda Raša

pre 1 godinu

Da je to zaista tako kao na filmu, nebi ih oni bjkotovali. Takvih proizvoda bi bilo malo, jagmili bi se za iste. Vole oni sve što može ubiti. Znam ih dobro.

Čarapan

pre 1 godinu

Svakom normalnom Srbinu treba da je jasno da svako iz EU sarađuje i smeška se na Srbiju samo iz ličnih ,kao uvek kroz istoriju a ne iz dobronamernog interesa

vladimir

pre 1 godinu

Gdje ima da se kupe strudlice, odgovara mi kalibar!?

vuk

pre 1 godinu

rat se uvjek vodi...srbija bi trebala odgovoriti na ovaj ekonomski rat pristine zabranom izvoza hrane u pristinu...ako budu trosili 50% skuplju hranu to je ekonomsko unistavanje njihovih gradjana...

voja

pre 1 godinu

strucnu ekipu sada pa u strazburu jednu ogromnu tuzbu pa neka se cesajuposle opet

Vejo

pre 1 godinu

Prvi ste da napišete a nikako ne smete da kažete istinu?Zašto se sve ovo događa?Ko je pregovarao 10g i sve izgubio?Tek će da nas jebu a vođa mudro ćuti.

Ljuba

pre 1 godinu

Pocelo šiptarsko ludilo. Treba ih malo ohladiti sa jedno 5,6 raketa da se smire i ohlade.

Ja

pre 1 godinu

Pa i Srbi su delili hleb ispred albanskih pekara i opkolili pekara i proterali vlasnike. Naspram toga ovo je kulturna kampanja podsecanja na proslost.

Predragm

pre 1 godinu

Bravo tako se brani Kosovo. Letos je Vucicevic pozivao da su izdajnici oni koji idu na letovanje u Hrvatsku. Kada ono Vucicevi tajkuni sa jahtama od 8 miliona evra baskare se na Hvaru, Dubrovniku...A ovaj vas komentator RUSKI spijun koji na hepiju propagira rat i velica pobede Putina. Taj ruski spijunsku lanac od novinara do tv ce doci Vucicu glave. Procice ko Djindjic.

Zagor

pre 1 godinu

Koji ste vi priglupi debili u Informeru!!! Odlična poruka,jako kreativna i jasna- KUPOVINOM SRPSKIH PROIZVODA,OMOGUÇAVATE SRBIJI DA PRAVI NOVU MUNICIJU KOJOM ĆE PRAVITI ZLOČINE KAO 90IH!!!! Zato...ne kupujte i ne šaljite novac srbima!!! 8??????

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija