• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.02.2023

11:01

ONI KOJI POKUŠAVAJU DA NASILNO SRUŠE USTAVNI POREDAK SU TERORISTI! Svi koji su pretili ubistvom predsedniku Vučiću treba da odgovaraju

facebook

Politika

ONI KOJI POKUŠAVAJU DA NASILNO SRUŠE USTAVNI POREDAK SU TERORISTI! Svi koji su pretili ubistvom predsedniku Vučiću treba da odgovaraju

Podeli vest

Ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas svako ima pravo da izrazi politički stav, ali da niko nema pravo da preti ubistvom prededniku države Aleksandru Vučiću i da poziva na rušenje ustavnog poretka, i da svi koji su to učinili treba da odgovaraju

- Oni koji pokušavaju da nasilno sruše ustavni poredak i da ubiju predsednika su teroristi. Bez obzira kojoj organizaciji pripadaju, oni imaju ime i prezime i treba da odgovaraju - rekao je Vesić za Kurir TV.

On je ukazao da je na protestu ispred Predsedništva pre dva dana, bilo onih koji su krenuli sa puškama, i to snajperima, sa antipancirnim mecima, i da je iz toga jasno kakva je bila namera.

Vesić je naveo da je bilo i onih koji su otvoreno pozivali na ubistvo predsednika, na rušenje ustavnog poretka, što podleže krivičnoj odgovornosti, po Krivičnom zakonu .

- Mnogi od njih su i privedeni i u svakoj pravnoj državi se zna red. Imate pravo da izražavate svoje političke stavove, to niko ne brani, imate pravo i da protestujete, ali nemate pravo nikome da pretite ubistvom, niti da organizujete pokušaj zauzimanja državnih institucija kao što se dogodilo na Dan državnosti, što je još veći paradoks, imajući u vidu da su to radili oni koji se deklarativno zaklinju u Srbiju - rekao je ministar Vesić.

Niko nema pravo da na silu ostvaruje svoje političke ambicije, podvukao je ministar.
Vesić je navao da je siguran da je u proteste pre dva dana bio upleten i strani faktor. 

- Srbija je zemlja koja se nalazi na takvoj poziciji da postoje česta mešanja stranaca, radi njihovih sopstvenih interesa, a na nama je da štitimo svoju zemlju, svoju nezavisnost, i da vodimo politiku u sopstvenom interesu - rekao je Vesić.

Na pitanje ima li naznaka kome je to u interesu, odgovara da naznaka ima, ali da je na našim službama da to utvrde.

- U Evropi se vodi jedan rat, koji preti da se proširi. Niko ne zna šta će se dogoditi sa tim ratom, koliko će se proširiti, da li će biti dodatne eskalacije... Svi se nadamo da neće. Ali, onda nam je jasno kome je u interesu još jedan rat u Evropi, da se skrene pažnja sa ukrajinskog rata. Ali, na našim službama je da to utvrde - rekao je ministar Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Viki

pre 1 godinu

Apsolutno se slažem da su to teroristi i zna se gde im je mesto.

Maki

pre 1 godinu

Svi koji su pretili ubistvom predsedniku Vučiću treba da odgovaraju.

Viki

pre 1 godinu

Svako će odgovarati za svoja dela i to je ispravna odluka države.

Niki

pre 1 godinu

Oni koji pokuşavaju da nasilno sruşe ustavni poredak su teroristi!

zemlja prokletih

pre 1 godinu

Zašto nisu tako reagovali posle nesreće u Pirotu? Zar srpska deca manje vrede od Aleksandra Vidojevića, para i vlasti? Možda smetaju SNS eliti, kao ona nesrećna devojčica koju je sin Željka Mitrovića ubio kao psa?

Crna Leptirica

pre 1 godinu

Za sva zla koja radi i nanose stetu treba da odgovaraju.

Sanja

pre 1 godinu

Žalosno je što su ovi mladi ljudi krenuli pogrešnim putem. Da li su zaista loši ili su dozvolili da ih izmanipulišu nalogodavci, ne znam, ali moraju da snose posledice svojih dela i nedela.

Viki

pre 1 godinu

Čim su sa naoružanjem krenuli na predsednika pokazali su ozbiljnu nameru i to je teško krivično delo.

caca

pre 1 godinu

Sve teroriste treba oštro kazniti,nećemo dozvoliti da plaćeni izdajnici napadaju predsednika niti da nam uništavaju državu!

Aca

pre 1 godinu

Naravno da su teroristi jer svoju zemlju svesno i namerno podrivaju.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Ove činove ponašanja i delovanja treba najoštrije osuditi. Imaš u zemlji teroriste koji idu protiv svoje zemlje naroda poretka pa to je sramota.

Milica

pre 1 godinu

Ugrožavanje života predsednika bilo koje države treba najoštrije kazniti. Podrška Vučiću!

Iva

pre 1 godinu

Da se uhapsi i Bosko Obradovic on ni jedan protest protiv vlasti nije preskocio, pa ni ovaj.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Odlučiti se na korak da srušio vlast da ubiješ predsednika zašto koji je to nivo inteligencije? Šta je to što toliko smeta da se takvi činovi urade? Vučić je jedini predsednik koji radi u korist naroda. I to smeta opoziciji.

Maki

pre 1 godinu

Svi oni koji pokušavaju da nasilno sruše ustavni poredak i da ubiju predsednika su teroristi. Bez obzira kojoj organizaciji pripadaju.

njanja

pre 1 godinu

Teroristi ne žele dobro Srbiji to je sigurno.

Srna

pre 1 godinu

Svako treba da odgovara za svoje postupke. Pokušaj ubista Vučića je neprihvatljiv. Ovo je za doživotni zatvor

Mare

pre 1 godinu

U ovi teskim vremenima treba da smo slozni, a ne da mafijamo po ulicama beograda kao opozicionari.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Kada se ovakvi zlikovci pojave unutar zemlje znači da smo zatrovani zlom a predsednik Vučić da sve funkcioniše i radi kao sat ali uvek imate one koji će da koče i rade mimo sistema.

Gale

pre 1 godinu

Teroristi neće uspeti da sruše ustavni poredak Srbije. Apsolutno

Vesna

pre 1 godinu

Svima je jasno kome je u interesu da se na teritoriji KiM t+zarati, ali srbija se svim silama bori da do toga ne dođe. Svi ovi nemiri, pokušaj ubistva Vučića i nemiri po ulicama su dokaz da se žele nemiri i rat u Srbiji.

Veka

pre 1 godinu

Svi treba da odgovaraju koji su odgovorni za propali napad rusenja vlasti.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Zemlja puna izdajnika i to nije dobro ni za koga po nas. Mi smo taman došli u vreme mira i razvoja,ali džabe kad imamo neprijatelje unutar zemlje.

Mile

pre 1 godinu

Svi oni koji su učestvovali u neredima i pretili Vučiću ubistvom, moraju odgovarati pred zakonom.

Nika

pre 1 godinu

U Srbiji imate pravo da izražavate svoje političke stavove, to niko ne brani, imate pravo i da protestujete, ali nemate pravo nikome da pretite ubistvom, niti da organizujete pokušaj zauzimanja državnih institucija kao što se dogodilo na Dan državnosti. To Srbija neće oprostiti!

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Sada kada je država u usponu imamo bolesne glave koji je vraćaju na dno svojim ponašanjem i delima. Hvala im na tome jer tim dešavanjima koje organizuju nikada nećemo biti normalna zemlja.

Mare

pre 1 godinu

Šta čoveku kvrcne u glavi, da pomisli da treba da izvrši atentat na predsednika?? Takve osobe treba skloniti sa ulice trajno...Nećemo nikog ko ugrožava našu bezbednost.

Boban

pre 1 godinu

Slažem se. Nećemo teroriste na našim ulicama. Na robijanje

Nena

pre 1 godinu

Naravno da treba da budu kažnjeni svi koji žele da sruše državu i vlast!

Maja

pre 1 godinu

Vesic je potpuno u pravu. Svako od nas ima pravo da izrazi politicko misljenje, ali nemas pravo nikom smrcu da pretis. Pogotovo ne predsedniku drzave.

Nena

pre 1 godinu

Zna se gde je mesto teroristima,u zatvor pa neka tamo ruše vlast ako mogu!

Marina

pre 1 godinu

I treba da odgovara svako kome padne na pamet da preti ubistvom. Imas izbore, vecina bira, i to je jedino legitimno.

Nena

pre 1 godinu

Oni koji pokušavaju da nasilno sruše ustavni poredak i da ubiju predsednika su teroristi,i takvima se zna gde je mesto,u zatvor!

Maja

pre 1 godinu

Mi smo pravna drzava, za takve postupke i pretnje, treba da budu debelo kaznjeni. Izrazi svoj politicki stav na izborima, a ne na ulici.

Nena

pre 1 godinu

Svi znamo gde je mesto teroristimaonima koji žele da sruše drzavu,vlast,Ustav!Pod hitno iza resetaka.

Rade

pre 1 godinu

Svako treba i mora da odgovara za svoje postupke!

Nena

pre 1 godinu

Sa takvim teroristima koji žele da ruše državu pravi u zatvor i najstrozije kazne!

Maja

pre 1 godinu

Pruzamo podrsku Vesicu, podrska Vucicu. Nasilje mora biti kaznjeno, jer narusava mir gradjanima. O pretnjama smrcu vec da ne govorim. Zatvor!

Nena

pre 1 godinu

Država ne može tek tako da se ruši,to svi treba da znaju!

Mile

pre 1 godinu

Srbija je pravna zemlja i u njoj se zna red! Svako ko pomisli da za pretnje ubistvom i pokušaj atentata mogu da prođu nekažnjeno su se zeznuli!

Nena

pre 1 godinu

Svi koji imaju planove da sruše državu,moraju najstrozije da odgovaraju za svoja dela!

Dragan

pre 1 godinu

Treba, to ne znači da će i odgovarati. Kao ni mnogi do sada. Npr. još uvek kriju ubice dvojice gardista u Topčieru. Još uvek kriju lopove što su maznuli rezervistima ratne dnevnice iz NATO bombardovanja.

Petar

pre 1 godinu

Treba najstrože kazniti apsolutno svakoga ko krši zakon! Srbija ima svoje tužilaštvo koje reaguje kako treba i zakone koji će se sprovesti adekvatno.

Tomo

pre 1 godinu

Naravno da su teroristi i tako im treba i suditi!!!

Milica

pre 1 godinu

Kriminalci nece vladati Srbijom sigurno, jer narod Srbije hoće mir i stabilnost koju mu Vučić nudi.

Jelena

pre 1 godinu

Nadležni organi treba najoštrije da reaguju na pretnju i poziv za Vucicemo ubistvo.

Marina

pre 1 godinu

Dosta nam je stranaca koji se mesaju, i koji jedva cekaju sukobe kod nas, i neki novi rat. I umesto da se mi borimo da im pokazemo suprotno, da im pokazemo sta je jedinstvo...Mi im dajemo radost. Tj, konkretno opozicija.

Milica

pre 1 godinu

Kriminalci neće vladati Srbijom sigurno, jer narod Srbije hoće mir i stabilnost koju mu Vučić nudi.

marko

pre 1 godinu

Nasilje i vandalizam se u Srbiji nikada neće tolerisati.

Rade

pre 1 godinu

Apaolutno! Ne sme se dozvoliti nasilnicima da budu jaci od drzave!

Tijana

pre 1 godinu

Svi koji prave nered i nasiljem pokusavaju nesto su sebi potpisali zatvor i tako treba da bude za svakoga ko zeli nesto da srusi i nekoga ubije.

Anđelija

pre 1 godinu

Ništa nema gore od lažnih patriota i lažnih vernika, to zapamtite.

Cane

pre 1 godinu

Dobro su nase sluzbe reagovale i sprecile rusenje ustavnog poretka!

Milorad

pre 1 godinu

I teroristi i izdajice i plaćenici i sve ih treba pohapsiti i osuditi na maksimalnu zatvorsku kaznu!

Mija

pre 1 godinu

Srbiju nikad neće voditi strane službe, a ni kriminalci poput onog sa snajperom. Vučić je izabran od strane naroda, kraj i tačka.

darko

pre 1 godinu

Za ovakve vandale uvesti najstrožije sankcije.

Goran

pre 1 godinu

Svako ko ruši ustavni poredak Srbije treba da odgovara za to krivično delo

Marko

pre 1 godinu

Srbija se nikad neće povući pred ološima i kriminalcima! Vučić ima podršku naroda.

Srdjan

pre 1 godinu

Srbija jeste demokratska država ali neće dozvoliti da iko narušava njen ustavni poredak i preti smrću njenom predsedniku

maki

pre 1 godinu

Sva sreća pa su policija i tužilaštvo reagovali brzo, pa niko nije stradao. Nadam se da će dobiti najstrožije kazne za ovakav vandalizam i pretnje državnom rukovodstvu.

Andrijana

pre 1 godinu

Nasa drzava radi posao kako treba, svi ce odgovorati.

zara

pre 1 godinu

Ovakvi fašisti su za najgoru osudu. Nadam se da neće uskoro biti pušteni.Tamo su gde im je i mesto.

vlajko

pre 1 godinu

Svi oni koji su pretili ubistvom predsedniku Vucicu treba da odgovaraju !

Nesa

pre 1 godinu

Za ovakve pretnje upucene predsedniku trebaju dobro biti kaznjeni!

Bilja

pre 1 godinu

Naravno da su teroristi svi oni koji prete ubistvom legitimno izabranom predsedniku drzave

David

pre 1 godinu

Traba ispitati njihove namere, jer sigurno iza svega stoji neko ko pokušava da naškodi Srbiji i sve ih treba kažnjavati za govor mržnje.

Ana

pre 1 godinu

Treba da odgovaraju i odgovaraće svako ko predstavlja pretnju po život najpre predsednika države pa onda i ostalih gradjana.

Jelena

pre 1 godinu

Пред лице правде треба да се нађу сви они који су правили нереде у Београду и позивали на убиство председника јер су хтели да направе државни удар.

Sandra

pre 1 godinu

Ponašanje pojedinaca je za svaku osudu i zbog pretnji upućenih Vučiću, gaženje zastave, zaslužuju zatvorske kazne.

Gala

pre 1 godinu

Apsolutno se slazem, za ovakve pretnje treba da se odgovara.

Rita

pre 1 godinu

Pretnje smrcu i to ovako javno su za najstrozu kaznu, nadamo se nekoj pravednosti.

Tadija

pre 1 godinu

Teroristi ne trebaju nasoj drzavi, sve kazniti ko je pokusao teror nad drzavom.

Milos

pre 1 godinu

Svi koji su pretili Vucicu moraju da odgovaraju.

Vida

pre 1 godinu

Ruzno da ovako skidaju vlast. Vlast koju bi oni hteli nije ni priizna ovoj sto se tice rada ne samo za KiM, nego za celu nasu drzavu.

Misa

pre 1 godinu

Teroristi pravi, bravo Vesicu. Politicki izbor je slobodan izbor, a ugrozavanje necijeg zivota i pretnje smrcu su vec nesto drugo.

Milos

pre 1 godinu

Ne moze kako ko hoce pa poziva na proteste i ubistvo predsednika drzave. Ovo je pravna drzava!

Sara

pre 1 godinu

Jadno je na ovakav nacin pokusavati da nesto dokazes, na ovaj nacin mozes dokazati koliko si jadan i bedan, nista drugo.

Stefi

pre 1 godinu

Razbojnike i delikvente treba udariti po džepu i odrediti im pritvor!

Marina

pre 1 godinu

Treba ih osuditi na najstrozu kaznu, nek budu primer svima koji zele da se usude na slican korak.

Slavka

pre 1 godinu

Nadlezni organi ce obaviti svoj deo posla. Svako treba da odgovara za svoje postupke.

Viki

pre 1 godinu

Svi koji su pretili treba da snose posledice za svoje postupke.

Snezana

pre 1 godinu

I treba da odgovaraju, sramno je i strasno je ovo. Bilo kome da prete treba da odgovaraju. A pogotovu predsedniku drzave, za koju se bori.

Mara

pre 1 godinu

Svako ko pokaže nasilničko ponašanje u ovoj zemlji, treba da bude priveden pravdi. Svako ko narušava mir i stabilnost, treba da bude sankcionisan. Danas to rade na ulici, sutra će u svojoj kući nad ženom i decom.

Vanja

pre 1 godinu

Pretnje upućene predsedniku od strane terorista su svakako za najstrožu osudu.

Floresita

pre 1 godinu

Naravno da su teroristi. To rade samo teroristi.

Sasa

pre 1 godinu

Narod je izabrao predsednika, on gamoze i smeniti. A ne neka saka jada opozicije koja prica o nekoj podrsci, a na prste ih sve prebrojis

Floresita

pre 1 godinu

Svi koji su i pomislili da nauče Vučiću treba da odgovaraju.

Gaga

pre 1 godinu

Oni su bitange najgore koje znaju da Vučić ima ogromnu podršku!

Ivana

pre 1 godinu

Nega šta nego da odgovaraju! Za primer svima koji se drznu na tako nešto!

Jovan

pre 1 godinu

Ma nego šta! Vi niste ni svesni kako bi ti mamlazi prošli u Nemačkoj ili Francuskoj a o Americi da ne pominjem!

Bojan

pre 1 godinu

Apsolutno!Ovakvo ponašanje je nedopustivo!Pa zamislite šta bi bili da nisu sprečeni!

Sofija

pre 1 godinu

Nisu to teroristi, to su bre domaće bitange! I treba ih bre zatvoriti na mnogo godina!

Deda Bojan

pre 1 godinu

Mamlazi pijani došli da urliču pred predsedništvom! Ma koga ćete vi da ubjete? Zatvorite ovo!

veljic

pre 1 godinu

Njih treba odmah povatati i zatvoriti. Jok! Nego treba da čekamo da svoje namere obistine!

anja

pre 1 godinu

Nije mi jasno šta je u mozgu ovih bitangi! Šta su dobili sa time što su divljali pre neko veče...

Vojko

pre 1 godinu

Ko su bre oni da bilo kome prete, naročito ubistvom...Bagra!

Velizar

pre 1 godinu

Odgovaraće svi oni koji žele da sruše ustavni poredak naše zemlje.

Nikolina

pre 1 godinu

Tako je! Procesuirati i zatvoriti ih pod hitno! To su tempirane bombe!

Sonja

pre 1 godinu

Upravo tako,svi oni koji prete nasiljem, puskama i uhistvima treba da odgovaraju pred zakonom.

oki

pre 1 godinu

Nedopustivo je da se predsedniku drzave preti ubistvom, to mora odmah da se kaznjava.

Misa

pre 1 godinu

Svako ima pravo da iznese svoj politički stav, ali nemaju pravo da ugrozavaju bezbednost.

Dragana

pre 1 godinu

Svi koji su pretili Vučiću treba da odgovaraju.

Aca

pre 1 godinu

Bas tako!! Stroga kazna, da ne pomisle vise tako nesto!!

Marko

pre 1 godinu

Njima je krivo sto narod izabrao Vucica i sto ga podrzavaju! Ali ne rusi se nasiljem!

JovanNis

pre 1 godinu

Teroriste osuditi na najstroziju kaznu zatvora!

Ljubica

pre 1 godinu

Svi loši ljudi koji su pretili ubistvom predsedniku Vučiću treba da odgovaraju pred zakonom. Teški su tenuci za ceo svet, sad treba podrška državi, a ne neredi.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Oni koji su pokušali i zločinački smislili plan kojim će da se reše Vučića,treba da budu najstrože kažnjeni!

banex

pre 1 godinu

Treba da odgovaraju pred organima reda -Dosta vise ovakvog bezobrazluka i bahacenja . Treba da se pohapse !!

Uros

pre 1 godinu

Ovu bagru ekstremista treba pohapsiti i staviti ih iza resetaka. Skandalozno je i sramotno pretiti ubistvom predsedniku

Uros

pre 1 godinu

Ovu bagru ekstremista treba pohapsiti i staviti ih iza resetaka. Skandalozno je i sramotno pretiti ubistvom predsedniku

Uros

pre 1 godinu

Sve sami izdajnici i placenici zapada maskirani u patriote. Nije njima stalo do KiM vec samo da oslabe vlast i drzavu

Uros

pre 1 godinu

Sve sami izdajnici i placenici zapada maskirani u patriote. Nije njima stalo do KiM vec samo da oslabe vlast i drzavu

Uros

pre 1 godinu

Sve sami izdajnici i placenici zapada maskirani u patriote. Nije njima stalo do KiM vec samo da oslabe vlast i drzavu

Dejan

pre 1 godinu

Okupili se svi lazne patriote da opet lazu narod i koriste KiM u svrhu kampanje drazvnog udara

Dejan

pre 1 godinu

Okupili se svi lazne patriote da opet lazu narod i koriste KiM u svrhu kampanje drazvnog udara

Marija

pre 1 godinu

Lazne patriote pod izgovorom nezadovoljstva prete ubistvom. Srbija je dovoljno jaka da se izbori sa svima njima

Marija

pre 1 godinu

Lazne patriote pod izgovorom nezadovoljstva prete ubistvom. Srbija je dovoljno jaka da se izbori sa svima njima

Marija

pre 1 godinu

Lazne patriote pod izgovorom nezadovoljstva prete ubistvom. Srbija je dovoljno jaka da se izbori sa svima njima

Marija

pre 1 godinu

Lazne patriote pod izgovorom nezadovoljstva prete ubistvom. Srbija je dovoljno jaka da se izbori sa svima njima

Marija

pre 1 godinu

Lazne patriote pod izgovorom nezadovoljstva prete ubistvom. Srbija je dovoljno jaka da se izbori sa svima njima

Uros

pre 1 godinu

Lazne patriote pod izgovorom nezadovoljstva prete ubistvom. Srbija je dovoljno jaka da se izbori sa svima njima

Uros

pre 1 godinu

Ponasanje opozicije je sramotno, ako misle da ce nasiljem doci na vlast grdno se varaju

Dejan

pre 1 godinu

Pretnje Vucicu su nedopustive i organizatori treba da budu najstrozije kaznjeni

Dejana

pre 1 godinu

Srbija je jaka drzava i moze stati na put ovom, kao i svakom narednom incidentu

Dejan

pre 1 godinu

Laznim patriotama i huliganima opozicije nije svet ni praznik drzave u kojoj zive, vec gledaju samo kako bi da napakoste i naskode Vucicu

Marija

pre 1 godinu

Poziv na ubistvo predsednika Vucica od strane srpskih ekstremista pokazuje kolika je mrznja u njima

Dejan

pre 1 godinu

Malo su se presli ovi huligani iz opozicije ako su mislili da ce na ovako sraman nacin nasilnim ponasanjem da sruse Srbiju i Vucica

Mitar

pre 1 godinu

Svi koji pozivaju na linč treba da odgovaraju

Radivoje

pre 1 godinu

Pretnja predsedniku je pretnja Srbiji. Svi koji imaju udeo u tome trebaju da odgovaraju .

Violeta

pre 1 godinu

Srbija je danas pravna drzava, a svi ekstremisti koji su prekrsili zakon ce biti kaznjeni.

Karolina

pre 1 godinu

Srbija nije vise banana drzava kao u vreme dosmanlija, zakon se danas postuje.

Ana

pre 1 godinu

Zakon se mora postovati i svako ko ga preksi bice sankcionisan.

Miki

pre 1 godinu

Ultra ekstremisti i desnicari su pokasali sa delom opozicije da izvrse nasilje i puc, kao sto je uradejno 5. oktobra, ali ce sad proci kao bosi po trnju.

Tanja

pre 1 godinu

desnicarski ekstremisti su pokazali da su teroristi, a sa teroristima nema razgovora vec ce biti najostrije kaznjeni.

Nenad

pre 1 godinu

Svako ko je ucestvovao u pretnjama upucenim predsedniku treba da odgovara pred sudom i da bude osudjen.

Posa

pre 1 godinu

Ko krene na drzavu bice u momentu uhapsen,jer drzavu cini narod,i samim tim se udara na narod

Poka

pre 1 godinu

Srbija se odgovorno bori protiv kriminala,i nikome nece biti dopusteno da bilo kome preti.

Lidija

pre 1 godinu

Moje mišljenje je da svi koji učestvuju u ovakvom protestu, treba da budu pohapšeni i treba ih osuditi!

Lena

pre 1 godinu

Misli li su da mogu da prodju tek tako olako za sve teske reci koje su izrekli...Svako ko se drzne o zakon neka ocekuje da ce ga stici kazna.

Joka

pre 1 godinu

Svako ko preti predsedniku države treba da odgovara.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Da li Vesić i sad povremeno odlazi u inostranstvo da se kocka kao što je tamo išao dok je bio član Demokratske stranke?

EKSTREMISTI DANAS PRED TUŽIOCEM! Pozivali na ubistvo predsednika Vučića i nasilno rušenje vlasti - Kod jednog pronađena puška
Politika

EKSTREMISTI DANAS PRED TUŽIOCEM! Pozivali na ubistvo predsednika Vučića i nasilno rušenje vlasti - Kod jednog pronađena puška

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Novom Sadu, u sredu uveče uhapsili su Damnjana Kneževića (35), Dejana Zlatanovića (52) i Dejan Bobaček (36) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, dok se Baboček tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

17.02.2023

09:56

sledeća vest

TV

Čim se čuju negativni komentari iz regiona, znamo da Srbija napreduje! Našim komšijama mnogo smetaju putevi, pruge, ali i ujedinjeni srpski narod!
Live TV

Čim se čuju negativni komentari iz regiona, znamo da Srbija napreduje! Našim komšijama mnogo smetaju putevi, pruge, ali i ujedinjeni srpski narod!

Udarci stižu sa svih strana od onih kojima smeta slobodoumna Srbija. Sve više napada na predsednika Vučića dolazi iz zvaničnog Zagreba. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Zoran Babić iz SNS-a. Uživo u program javio se Lazar Stević, dopisnik TV Most, koji je govorio o još jednom napadu na Srbina od strane Albanca na teritoriji KiM.

07.07.2024

10:28

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Napeto u Francuskoj! Na pomolu neočekivan preokret! Stigle poslednje ankete, hoće li Le Pen večeras doći na vlast?!
ODLUČUJUĆI MOMENAT

Napeto u Francuskoj! Na pomolu neočekivan preokret! Stigle poslednje ankete, hoće li Le Pen večeras doći na vlast?!

Nakon velike pobede desničarske stranke Marin Le Pen u prvom krugu prošle nedelje, gde je svaki treći glasač podržao Nacionalno okupljanje (RN), mnogi u Francuskoj i Evropi ostali su zapanjeni. Ankete pokazuju, međutim, da se trka zaoštrila poslednjih dana i da bi glasanje u drugom krugu moglo dovesti do parlamenta bez jasne većine.

07.07.2024

10:30

Horor! Rusija hitno reagovala na stravične vesti iz Amerike! Mediji iz SAD se tek sada setili da objave ovo?!
DA NIJE TUŽNO, BILO BI SMEŠNO

Horor! Rusija hitno reagovala na stravične vesti iz Amerike! Mediji iz SAD se tek sada setili da objave ovo?!

Zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije, Marija Zaharova, komentarišući informacije američkih medija o zločinu koji su prokijivski borci počinili nad ranjenim ruskim ratnim zarobljenikom, izjavila je da je smešno gledati kako zapadni mediji glume da nisu znali za zverstva Oružanih snaga Ukrajine (OSU) protiv civila Donbasa i ruskih vojnika, iako je Moskva više puta dostavljala odgovarajuće dokaze za to.

07.07.2024

09:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 8. do 15. jula! Rakovima novi početak, Bikovima romansa, a evo ko će plivati u parama
Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 8. do 15. jula! Rakovima novi početak, Bikovima romansa, a evo ko će plivati u parama

Na nebu su retrogradni Saturn i Neptun u Ribama, tako da se vraćamo u prošlost, a Mars u Biku putuje ka Uranu, tako da je pred nama izazovna astrološka nedelja u kojoj nećemo imati racionalnu predstavu šta je prava odluka. Razočarenja i suočavanje sa realnošću biće propratne manifestacije Neptuna i Saturna u Ribama, a ujedno smo na kraju jednog životnog ciklusa. Venera 11. jula ulazi u Lava i donosi emotivni obrt za Lavove, Strelčeve i Ovnove.

07.07.2024

06:40

Džet set

Srbija