• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.02.2023

15:12

Srpska lista: Kvazi opozicija umesto da podrži svoju državu napada Vučića

informer.rs

Politika

Srpska lista: Kvazi opozicija umesto da podrži svoju državu napada Vučića

Podeli vest

Srpska lista u saopštenju za medije kritikuje "kvazi opoziciju" u Beogradu koja, kako navode, umesto da budu podrška svojoj državi i svom narodu "bira da sa strane kao šibicari gleda kako da se domogne fotelja i na leđa Aleksandra Vučića postavi još više tereta"

 

Nakon što im je propala nada da će predsednik Vučić potpisati kapitulaciju i predati Kosovo i Metohiju, sada umesto izvinjenja nastavljaju da lažu i napadaju predsednika Vučića, a ni reč da kažu protiv Kurtija, ili onih koji su stvorili i snažno podržavaju nezavisno Kosovo, navodi SL.

U saopštenju pominju Gorana Bogdanovića, koji živi u Beogradu, a "lažno se predstavlja da živi u Leposaviću", Radu Trajković, za koju kažu da živi na Savskom Vencu, a predstavlja se kao predstavnik Srba sa Kosova i Metohije, Boška Obradovića koji se, tvrde, lažno predstavlja patriotom, a sve radi protiv interesa srpskog naroda, te Miloša Jovanovića, za kojeg takođe tvrde da se lažno predstavlja kao Srbin, a krije da je i Francuz.

"Da stvar bude gora, jedini tračak nade za Srbe na Kosovu i Metohiji, Zajednicu srpskih opština nabrojani jahači apokalipse nazivaju porazom, predstavljajući je kao nešto što ne treba Srbima na ovim prostorima ponavljajući reči Aljbina Kurtija", navodi se u saopštenju uz poruku da srpski narod na KiM i Srpska lista kao legalan i legitiman predstavnik pružaju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za formiranje Zajednice srpskih opština u skladi sa dogovorom iz 2013. i 2015. godine.

Time će Srbi, dodaju, imati krovnu instituciju koja će zaštiti pojedinačna i kolektivna prava srpskog naroda i stvoriti uslove za opstanak, ostanak i povratak srpskog naroda na Kosovo i Metohiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoro

pre 1 godinu

Na zalost kvazi opozicija sve radi samo da osteti Srbiju.

Gojko

pre 1 godinu

Opozicija hoce da profitira na ledjima Srba sa KiM.

Strahinja

pre 1 godinu

Lesinarska opozicija samo koristi situaciju oko KiM, da bi docepala vlasti.

Mici

pre 1 godinu

Umesto da opozicija podrzi Vucica u borbi za Srbiju, oni se bore za svoja lica ubedjenja i interese.

mladen94sd

pre 1 godinu

Opoziciji je lični interes preči od Srbije!

Mr Stefanović

pre 1 godinu

Opozicija ne bira sredstva kako bi došlo do jeftinih političkih poena!

stml

pre 1 godinu

Današnju opoziciju čine ljudi koji su pokrali Kolubaru, uništili našu vojsku, izdali Kosmet, bogatili se po SAD-u sumnjivim radnjama... KO OD NJIH TAČNO DA PODRŽI SRBIJU?! PODRŠKA VUČIĆU!

Natasa

pre 1 godinu

Kvazi patriote razočarane na uspeh predsednika na pregovorima u Briselu seju nove gomile lazi protiv predsednika

jovana

pre 1 godinu

Уместо да подрже своју државу и да се боре за КИМ они преко чиптарских медија вређају Вучића

jovana

pre 1 godinu

Наношењем терета на леђа Вучића ништа себи неће добро донети опозиција

jovana

pre 1 godinu

Срамно је то што опозиција и даље мисли да че се дохватити фотеље ако вређају Вучића

jovana

pre 1 godinu

Уместо да буду срећни да се ЗСО формира како би српском народу на КИМ било лакше, опозиција мисли да је то лоше

jovana

pre 1 godinu

Боље би било да пруже мало јединства и слоге својој држави а не да смишљају анти српске приче против Србије

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija