• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kosovo-online.com

09.03.2023

15:14

Simić: Zašto ćute Euleks, Kfor i Unmik na napad na mladiće koji su napadnuti samo zato što su Srbi

kosovskomitrovacki.okrug.gov.rs

Politika

Simić: Zašto ćute Euleks, Kfor i Unmik na napad na mladiće koji su napadnuti samo zato što su Srbi

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske liste Slavko Simić istakao je da je napad na Đorđa i Lazara iz Jošanice napad na svako srpsko dete i svaku srpsku kuću od Štrpca do Leposavića dodajući da su se iz tog razloga Srbi okupili danas na protestu kako bi kasno kazali da im je dosta Kurtijevog terora

 

Simić je na Fejsbuku napisao da su sa današnjeg protesta srpske majke, braća, sestre poručili i da je prevršilo svaku meru da albanska čizma gazi i šutira srpsku decu, da gaze srpske njive i imanja srpskih domaćina prekopavaju svojom teškom mehanizacijom i grade svoje nelegalne baze. 

"Da li smo čuli jednu reč osude ili reakcije međunarodnih predstavnika na brutalno i ničim izazvano prebijanje Đorđa i Lazara? Nismo! Zašto ćute i Euleks i Kfor i Unmik na napad na mladiće koji su napadnuti samo zato što su Srbi, bez ikakvog razloga ili osnova, koji nemaju mrlje niti su zatečeni u vršenju bilo kakvog kažnjivog dela? Nad njima je izvršena brutalna demonstracija sile jedinica iz Prištine koje nemaju šta ni da traže na severu Kosova i Metohije", naglasio je Simić.

Prema njegovim rečima, krajnje je vreme da međunarodna zajednica preduzme konkretne i odlučne mere i da se nasilnici koji su povredili Đorđa i Lazara privedu pravdi i najstrože sankcionišu jer, kako ističe, narod više teroor ne može i neće da trpi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

SIMICU DA LI SI TI MALOUMAN ILI OVAJ NAROD PRAVIS BUDALAMA ,A STA JE TU NOVO ZA 20 GODINA SE NISTA NIJE PROMENILO SVAKI DAN TO RADE JER U OVOJ DRZAVI NEMA NIKOG KO BI IMAO ONUI STVAR MUSKU DA IM KONACNO STANE NA PUT NE OSVRCUCI SE STA NACISTICKI bRISEL I nato KAZU ,SAMO JE TO RESENJE NISTA DRUGO A NA kOSOVU I mETOHIJI SVE VISE sRBA SU MALTRETIRANI . KAKO VUCIC ZAMISLJA DA NECE DOZBVOLITI OLUJU I BLJESAK KADA SE TO UPRAVOO DOGADJA .I ZNAM DA OVAJ MOJ TEKST OVE NOVINE NECE PRENETI JER SU NOVINE VUCICEVE . SAMO DA SE RAZUMEMO JA SAM GLASAO ZA NJEGA JER SAM MISLIO DA IMA ONO STO SVAKI POSTENI SRBIN JUNAK IMA............

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija