• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2023

07:04

NE PROPUSTITE U 9 ČASOVA! Konferencija za medije Dragana J. Vučićevića o skandaloznoj presudi! Pratite uživo na Informer.rs

printscreen

Politika

NE PROPUSTITE U 9 ČASOVA! Konferencija za medije Dragana J. Vučićevića o skandaloznoj presudi! Pratite uživo na Informer.rs

Podeli vest

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, održaće danas, u 9 časova konferenciju za medije na kojoj će govoriti o skandaloznoj presudi po krivičnoj prijavi Jugoslava Ćosića.

Na konferenciji u Medija centru UNS u Knez Mihailovoj ulici, osim Vučićevića, govoriće i članovi pravnog tima Informera i kolege novinari, između ostalih i Milomir Marić.

Direktan prenos konferencije možete pratiti na portalu Informer.rs.

Podsetimo, naš glavni urednik ponovio je još jednom da će se odazvati pozivu za robiju.

- U ponedeljak, 3. aprila, u 9 časova javiću se na odsluženje zatvorske kazne u Okružni zatvor u Beogradu. Poštovaću odluku suda i u zatvoru ću nastaviti borbu protiv strašne sudske nepravde. Ostajem i pri odluci o štrajku glađu... - rekao je Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zubati drekavac iz Šarenika

pre 1 godinu

Pridružiće ti se na robiji Rošavi i Pičkousti . Poslaćemo ti pakovanje sapunčića sa lepom, mirisnom notom, da se družite ispod tuša. Pitam se samo ko će biti tobdžija, a ko furundžija ?????

Jastreb

pre 1 godinu

Kad bi Srbija imala Ministarstvo pravde, prave sudije, a ne menekenke na mestu Ministara pravde koje i ne znaju šta im je posao, nego su tu da prošetaju miniće i dekoltea, bilo bi više pravde za sve. A ako Vučićević treba, a treba, da robija onda ni N1 ni NIN, Danas, TV Supernova... i mnogo drugih novinara iz tih kuća ne bi bili na slobodi. Neko od Ministara pravde mora da podigne poklopac sa septičke jame zvane MINISTARSTVO PRAVDE i da provetri i očisti tu septičku jamu tako što će "sudije" poslati daleko od pravosudja Srbije jednom za sva vremena. Inače ovaj narod nikad ne će znati šta je to pravda jednaka za sve bez obzira ko su, čiji su i kakvi su!!! Šta tek mislite kad je u pitanju običan čove koji niti je poznat niti je novinar, niti je u mogućnosti da se od ovako dvostruke "prave" odbrani??? Mnogo treba počupati korova u Ministarstvu ali ove starlete od Ministara sa dugim noktima, minićima i dekolteima niti mogu, niti su sposobne da bilo šta promene.

dan

pre 1 godinu

Da li vi hocete da kazete da je vredjanje dozvoljeno?

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija