• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. C. - D. K.

12.04.2023

07:00

ALBANCI BI VUČIĆA DA HAPSE, A HEJTERI DA GA PROGLASE LUDIM! Sinhronizovana prljava kampanja iz južne srpske pokrajine i beogradske opozicije!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

ALBANCI BI VUČIĆA DA HAPSE, A HEJTERI DA GA PROGLASE LUDIM! Sinhronizovana prljava kampanja iz južne srpske pokrajine i beogradske opozicije!

Podeli vest

Na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u isto vreme udarili su i Šiptari i mrziteljska opozicija u Beogradu: prištinske vlasti pozvale su Zapad da Vučiću uvede sankcije, a srpska opozicija traži da sud predsednika proglasi neuračunljivim?!

Prljava kampanja koja se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića mesecima ne jenjava, a sada su na šefa naše države u isto vreme udarili i Šiptari iz Prištine i hejterska opozicija u Beogradu. Prištinske vlasti pozivaju Zapad da Vučiću uvede sankcije, a srpska tzv. opozicija traži da sud predsednika proglasi ludim i neuračunljivim?!


Sankcije za Vučića zatražio je Bljerim Velja, šef kabineta takozvane predsednice 'Kosova' Vjose Osmani, dok je iz fantomskog udruženja 'Uspravna Srbija', koja je na parlamentarnim izborima prošle godine bila deo Patriotskog bloka okupljenog oko Dveri, upućena inicijativa za lišenje poslovne sposobnosti predsednika Srbije!?!

Suludo!

Hejteri na sudu pokušavaju da predsedniku ospore poslovnu sposobnost, da dokažu da je mentalno oboleo!?!


Ne biraju sredstva


Sramna inicijativa podneta je zbog Vučićevih, kako je navedeno, 'neuravnoteženih reakcija' i 'izjava koje drastično odudaraju od realnosti', što ima posebnu težinu u 'osetljivim političkim trenucima, kakav je sadašnji, u kojem se rešava status Kosova i Metohije'.


Iz ovoga se jasno zaključuje da opozicioni hejteri na sudu pokušavaju da ospore poslovnu sposobnost predsednika Vučića i dokažu da je on mentalno oboleo!?!


Takozvana 'Uspravna Srbija' je ovu inicijativu Prvom osnovnom sudu u Beogradu uputila 22. marta, a Prvi osnovni sud ju je vratio podnosiocu pet dana kasnije uz obrazloženje da je 'nejasno u kom svojstvu' je to udruženje podnelo ovu inicijativu. A nakon ovog sasvim logičnog, i po zakonu ispravnog postupka suda, tajkunski tabloid 'Danas' odmah je krenuo u napad sa tekstom 'Vučić je šef pravosuđa'!?
- Ekspresno su odlučili da nam vrate ovaj vruć krompir, jer bi svaka stvarna odluka povodom inicijative bila rizična po njih, pošto je Vučić šef kompletnog pravosuđa u Srbiji - tvrdi podnosilac sramne inicijative Dragan Dobrašinović, a 'ugledni, nezavisni i profesionalni' medij 'Danas' je njegove optužbe, bez ikakve osnove, odmah preneo, i to na naslovnoj strani!

Foto: Tanjug

Užasna kampanja u dnevnom listu "Danas"


Komentarišući najnoviju prljavu kampanju protiv predsednika Srbije, poslanica SNS Sandra Božić kaže da je ona još jedan dokaz licemerne politike koju sprovode mediji pod kontrolom tajkuna.
- Da postoji makar jedan savestan novinar u redakciji 'Danasa', ovo ne bi bila vest ni za rubriku u 'Trećem oku'. Međutim, izgleda da je 'Danas' glasilo koje bezuspešno pokušava da tiraž poveća pridruživanjem najbrutalnijim kampanjama koje obiluju neistinama i uvredama. Simptomatično je i to što su napadi šiptarskih separatista istovremeni sa ovima koji dolaze od strane samozvanih patriota. To je dokaz da oni ne biraju ni sredstva ni saveznike u pokušaju da destabilizuju Srbiju - podvlači Božićeva.


Analitičar Vladimir Dobrosavljević smatra da je ova celokupna situacija - inicijativa za proglašenje Vučića ludim i tvrdnje 'Danasa' da pravosuđem vlada Vučić - veoma opasna jer se pretvorila u lično neprijateljstvo.
- Politička rivalstva, bar nas tako istorija uči, uvek postanu opasna kada se pretvore u lična neprijateljstva i kada se ne vodi računa o ceni koju ste spremni da platite kako biste porazili protivnika. Sami sebe diskreditujete kada u određenim situacijama lamentirate o instrumentalizaciji sudstva i tužilaštva, dok u drugim tražite zaštitu i pravdu od njih. Stanje u srpskom sudstvu je daleko od idealnog, ali treba biti objektivan i izbegavati dvostruke standarde i neprincipijelnost - objašnjava Dobrosavljević.


A u isto vreme dok u Beogradu traže da se Vučić proglasi ludim, u Prištini od EU zahtevaju sankcije za Vučića! Bljerim Velja, šef kabineta Vjose Osmani, traži sankcije zbog Vučićevih izjava o crvenim linijama Beograda kada je reč o evropskom predlogu. Kao dokaz za svoje tvrdnje da Vučić ne poštuje evropski dogovor, Bljerim Velja je na Tviteru podelio snimak gostovanja predsednika Srbije na RTS-u.
- Nedvosmisleno sam im rekao šta nećemo da ispunjavamo. To je deo okvira pregovaračkog, pa izvolite… Nešto da, nešto ne, jasno sam im rekao šta nećemo, svima, i Makronu, i Šolcu, i Blinkenu u lice - rekao je tada Vučić.

Foto: REUTERS/Laura Hasani

Predsednica privremenih institucija u Prištini Vjosa Osmani


Nastup jednog ludaka


Bljerim Velja je ovu izjavu ocenio kao suprotnu od onoga što je dogovoreno u Briselu i Ohridu.
- Ovo je jasna kontradikcija sa onim što je dogovoreno i stavom Evropske unije. Sankcije bi trebalo da slede - poručio je Vjosin šef kabineta.


Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže za Informer da je zahtev Velje samo 'nastup jednog ludaka'.
- Predsednik Aleksandar Vučić je veoma jasno svima na svetu rekao šta je pristup Srbije i svi to znaju, i Makron, i Šolc, i Blinken, i Borelj, i Lajčak. A ovaj nastup ludaka iz kabineta Osmanijeve je još jedan dokaz da oni ne žele nikakvu normalizaciju odnosa, već im je cilj da Srba nema na KiM, zato sve ovo i rade, uz stalne provokacije, napade i hapšenja. Zato međunarodna zajednica, ako želi mir, mora hitno da zaustavi i zauzda Kurtija, dok ne bude kasno - zaključuje Dačić.
 

Evropska unija: Biće posledica!


Nakon što je Bljerim Velja pozvao EU da predsedniku Srbije uvede sankcije, usledila je reakcija iz Brisela: portparol EU Peter Stano potvrdio je da će biti posledica.
- Beograd i Priština imaju međunarodne obaveze i od obe zemlje se očekuje da u potpunosti sprovode Ohridski sporazum. Naravno da će biti posledica. Biće političkih posledica, posledica po ugled, kao i finansijskih. I to stoji u dogovorenom sporazumu, za koji su se obe strane saglasile - poručio je Stano.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srdjan

pre 1 godinu

Srbija ce svoje obaveze ispuniti a videcemo hoce li Pristina koja 10 god nije u stanju da formira ZSO.

Mica

pre 1 godinu

Opozicija i Albanci saradjuju u plasiranju laži i napadima na Vučića! Na njihovu žalost bez rezultata

Sandra

pre 1 godinu

Ovakvi napadi na Vučića su više nego kukavički.

Kihot

pre 1 godinu

Nista se opozicija ne razlikuje od Albanaca, svi su protiv Srbije.

Mina

pre 1 godinu

Svi su se udruzili protiv predsednika. Ali mislim da mu ne mogu nista.

Milica

pre 1 godinu

Od opozicije se mogu i očekivati ovako niski potezi.

Milica

pre 1 godinu

Svaki njihov korak je jasan,ljubomorni su na Vucica i ma podrsku koju mi narod pruza.

Jasna

pre 1 godinu

Opozicija ima za cilj samo da se dočepa vlasti, pa ne biraju sredstva za to.

Zare

pre 1 godinu

Sasvim je očigledno da šiptari i srpska opozicija imaju istog nalogodavca.

Maja

pre 1 godinu

Opozicija nema ni stida ni srama, način na koji se oni bore za vlast je jadan.

Jovana

pre 1 godinu

Oni koji vode hajku protv predsednika Vučića, očigledno ne biraju sredstva.

daca

pre 1 godinu

Ako nekom sankcije treba uvesti onda je to Kurti, i to je odavno trebalo uraditi s obzirom na njegovo ponašanje

Sasa

pre 1 godinu

E pa Vucica niko nece hapsiti niti je on lud, treba da vas je sramota

Jovana

pre 1 godinu

Vučić je mnogo jači od njih i njihove mržnje. Ne mogu mu ništa.

Miki

pre 1 godinu

I jedni i drugi nisu ni do članaka predsedniku Vučiću.

Dusan

pre 1 godinu

Predsednik je svakom kriv za sve. Svi su se udruzili protiv njega.

Tanja

pre 1 godinu

Opozicija u Srbiji nije ništa bolja od Šiptara jer se služe istim prljavim sredstvima protiv sadašnje vlasti. Ne bi čudilo da ih Kurti plaća da rade protiv svoje države i naroda!

Milja

pre 1 godinu

Neki ljudi su dotakli dno dna da nema dalje, dokle ide ljudska mrznja prema Vučiću

Goran

pre 1 godinu

Opozicija po ko zna koji put pokazuje na šta je sve spremna zarad svog interesa.

Ana

pre 1 godinu

Evidentno je da Vučić svima smeta, jer radi, bori se za Srbiju i nikoga se ne plaši.

neda

pre 1 godinu

Šta sve opozicija neće pokušati ali sve im je uzalud, oni su totalno nebtni jer su u stvari oni ti koji su neuračaunljivi

Rale

pre 1 godinu

Dokle cete vise da dirate Vucica? Ostavite ga vise na miru...

Zoran

pre 1 godinu

Svi su ljubomorni na Vučića zato što su gradjani uz njega.

Velja

pre 1 godinu

Mogu da rade šta hoće i šipci i kvazi srpska opozicija, narod je uz Vučića i to je najbitnije.

Mirjana

pre 1 godinu

Opozicjia se u ovom slučaju ne razlikuje od albanaca. I jedni i drugi rade protiv srpskog naroda.

Sara

pre 1 godinu

Klasična prljava kampanja tajkunskih medija protiv predsednika

Ema

pre 1 godinu

Vucko oni su samo ljubomorni na tebe, ali mi smo uz tebe. Drzi se

Ivana

pre 1 godinu

Protiv Vučića se bune svi oni kojima smeta napredak Srbije.

Boki

pre 1 godinu

Pa naravno da arnauti i Bg opozicija rade zajedno kad im nalozi stižu iz istih centara moći.

miki

pre 1 godinu

Žalosno je to što beogradska opozicija ide protiv svog naroda, samo da bi Vučiću napakostili.

Ana

pre 1 godinu

Da opozicija ne napada predsednika ne bi ni znali da postoje.

Petar

pre 1 godinu

Albanci bi najradije da nema ni Vučića ni Srbije, ali te želje im se neće ostvariti.

Ana Ana

pre 1 godinu

Domaći izdajnici, koji čine opoziciju, su gori po Srbiju od Kurtija i njegove bagre.

Kosta

pre 1 godinu

Beogradska opozicija ima za cilj da dođe do fotelja i to pokušavaju na ovaj jadan način.

Ivana

pre 1 godinu

Ovo je postalo smesno. Ko ste bre vi i po kom osnovu bi da hapsite Vucica? Vucko legendo uz tebe smo

Adam

pre 1 godinu

Pristina ako se vec poziva na Briselski sporazum bolje nek ispune onaj deo obaveza od pre deset godina.

Mili

pre 1 godinu

Nekako mi se cini da nasa opzicija ne bira mnogo saveznike u ratu protiv demokracki izabrane vlasti. A nama se prodaju kao velike patriote.

Kiki

pre 1 godinu

Isti nalogodavac sinhronizuje rad šiptara i beogradske opozicije i to je velika sramota za sve nas.

miki

pre 1 godinu

Poslovnu sposobnost kakvu Vučić sad ima, opozicija, kada se svi sastave zajedno, ne mogu da je imaju.

Igor

pre 1 godinu

Stidite se vasih sramnih izjava. Vucic se zalaze za Srbiju a vi mu tako vracate..

Banćo

pre 1 godinu

Što ovi zlobnici više blate i napadaju Vučića, on ih sve ubedljivije pobeđuje na izborima.

Sofija

pre 1 godinu

Nekome ne odgovara mir i stabilnost koju vodi Vučić, za to ga i mrzi narod.

Sanja

pre 1 godinu

Sram da vas bude. Zasto napadate čoveka jer je uradio mnogo za svoj narod.

Maksimilijan

pre 1 godinu

Koliko je taj opozicioni blok "patriotski"vidi se po tome sa kim deli stavove.

Igor

pre 1 godinu

I šiptari i ovi naši jadnici iz opozicije se nalaze na istom platnom spisku i normalno je da rade sinhronizovano.

Dragan

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se uvek borio za mir i stabilnost i tako ce ostati.

miki

pre 1 godinu

Sankcije bi trebalo da slede prištinskim vlastima koje ne poštuju dogovore, a ne Srbiji koja je nebrojano puta pokazala spremnost za dijalog.

Ena

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se uvek borio za mir i stabilnost na KiM i tako ce ostati.

Jela

pre 1 godinu

Obradovic i kompanija su odavno pokazali da im je samo stalo da njihovih interesa i do niceg vise, nema tu nikakvog patriotizma.

Dušan

pre 1 godinu

Na šta je sve spremna ova bagra zarad lični interesa,jVučić se bori za srpske interese i narod to zna i veruje mu,i uvek će imati podršku cele Srbije

Snezana princeza

pre 1 godinu

Nije slucajnost sto albanci i opozicija napadaju u isto vreme. Odavno znamo da su oni saradjivali jos dok je opozicija imala neku vlast u Srbiji. Sada, kada politicki i korektno ne kogu da pobede Vucica udaraju veoma nisko. Ono sto je bitno je da je pravda na Vucicevoj strani, tako da "ovima" ne preostaje nista drugo nego da smisljaju sledecu gadost kojom ce probadi da mu napakoste.

Rale

pre 1 godinu

Pa neka dođu da ga uhapse, bilo bi ih na sve strane.

Branko N

pre 1 godinu

Znaju bednici da im je Vučić glavna prepreka da se točepaju vlasti i zbog toga izmišljaju razne gluposti da ga blate i napadaju.

mica

pre 1 godinu

Vucic se bori za Srbiju i to pokazuje svojim delima.

Paula

pre 1 godinu

Nije slucajno da nasa opozicija napada u isto vreme sa Pristinom, pitanje je ko ih finansira.

tale

pre 1 godinu

Albanci bi da uhapse svakog Srbina, ali nije to lako

Olja Olja

pre 1 godinu

Domaći izdajnik je uvek veće zlo od stranog neprijatelja. Vazda bilo i ostalo.

Milutin

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se uvek borio za mir i stabilnost na KiM i tako ce ostati.

Maja

pre 1 godinu

Pa kad sve rade samo da Vucica pokolebaju da odustane od Kosova.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija stoji iza svoj reči i sporazuma. Oni znaju samo za laž i nasilnost.

tale

pre 1 godinu

niko neće hapsiti Vučića jer nisu u stanju da to urade

Rada

pre 1 godinu

Bože, kakve gluposti. Više ne znaju kako udaraju.

Uki

pre 1 godinu

Ajd razumem mržnju šipaca ali ove naše ne mogu da razumem, pa zar su tako lako i jeftino prodali svoj obraz, strašno.

Miomir

pre 1 godinu

Deset godina nisu ispunili Briselski sporazum a sad se pozivaju na njega.

Ljilja

pre 1 godinu

Ovo je dokaz da oni ne biraju ni sredstva ni saveznike u pokušaju da destabilizuju Srbiju.

Drina

pre 1 godinu

Dokle god Vučić bude imao ovoliku podršku naroda u Srbiji, on može da nakrivi kapu i da zlobnicima prkosi.

Rada

pre 1 godinu

Pre bi se mogla uspostaviti dijagnoza autorima takvih izjava da je Vučić neuračunljiv.

Nera

pre 1 godinu

Uzalud kada mogu samo da laju. ne mogu mu nista!

Maca

pre 1 godinu

Narod je uz Vučića i mogu da ga mrze koliko hoće, ne mogu mu ništa.

Joka

pre 1 godinu

Prvo nek formiraju ZSO ako vec pominju Briselske pregovore.

Rajka

pre 1 godinu

Opozicija odavno ima ludilo mozga, i to nedokazano.

Mile

pre 1 godinu

Dok se predsednik Vucic bori za Srbiju i KiM neki ne biraju ni sredstva ni saveznike u pokušaju da destabilizuju Srbiju.

Mara Mara

pre 1 godinu

Kurtijevi su i jedni i drugi. I Albanci sa našeg KiM i ovi lažnopatriotski lešinari po Beogradu. Ista bagra!

Una

pre 1 godinu

Opozicija U Srbiji je odavno propala, i to ne zato sto je opozicija nego zbogovakvih ljudi koji je vode. A opet sa druge strane Vucic nikada jaci i to samo zbog toga kakav je covek i kakvu politiku vodi.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija ne može da oprosti uspešnu Srbiju Vučiću.Tako ih boli sopstvena nemoć .

Stefan

pre 1 godinu

I dok se predsednik Vucic bori za Srbiju i KiM neki ne biraju ni sredstva ni saveznike u pokušaju da destabilizuju Srbiju.

Miki

pre 1 godinu

Ne treba Vučiću potvrda opozicije da li je lud ili ne.

Paja

pre 1 godinu

Opozicija bi se udruzila i sa djavolom samo da nesto postignu.

Darko

pre 1 godinu

Po svom starom običaju Pristina bi Briselske pregovore da primenjuje selektivno, samo ono sto njima odgovara a ZSO ne pominju.

Ana

pre 1 godinu

Sve je to maslo Berlina i Brisela i žao mi je što se opet ponavlja ona stara srpska krilatica da dok je Srba biće i izdajnika.

Maki

pre 1 godinu

Od opozicije i prištinskih vlasti ništa više ne može pametno da se čuje.

Ceca

pre 1 godinu

Predsednik Vucic bori za Srbiju i KiM neki ne biraju ni sredstva ni saveznike u pokušaju da destabilizuju Srbiju.

Maja

pre 1 godinu

Mislim da je ludo što opozicija i dalje pokušava da na neki totalno glup način dodje do vlasti.

Mitar O

pre 1 godinu

Znaju Albanci da dok je Vučić na čelu Srbije da ona neće nikada priznati lažnu državu Kosovo i zbog toga čine sve da ga smene.

Kaja

pre 1 godinu

Mislim da ovi komentari nisu na mestu, i da nemaju veze s mozgom.

igor

pre 1 godinu

Pored ovakve opozicije nama spoljni neprijatelji i netrebaju.

Stefi

pre 1 godinu

Opozicija se ništa ne razlikuje od Albanaca, obe strane ne vole Vučića jer Srbija ostvaruje dobre rezultate!

Rada

pre 1 godinu

Za sve ovo dobro za Srbiju koje je Vučić uradio potrebno je malo ludosti i mnogo hrabrosti i smelosti.

Velizar

pre 1 godinu

ZSO vesto izbegavaju a imaju obraza da se jave i pominju Briselske pregovore.

ivana

pre 1 godinu

Albanci već i sami ne znaju šta sve neće probati kako bi izbegli ono što je najbitnnije da urade a to je da napokon pristupe forimiranju ZSO

Borjana

pre 1 godinu

Nije ovo prvi put da opozicija nastupa u duetu sa Pristinom.

Marinko R

pre 1 godinu

Mogu oni da mlate gluposti do mile volje, ali im neće uspeti da smene Vučića.

Ana

pre 1 godinu

Ideja predsednice privrednih institucija Osmani za uvodjenje sankicaja Vučiću je samo novi vid pretnje i dolaženje do rezultata pod prinudom,što on neće dozvoliti, a opoziciona ideja "hapšenja" Vučića je za nasmejati se.

Pedja

pre 1 godinu

Opoziciju kod nas predvode najveci izdajnici u Srbiji. Svima je to jasno.

Bojan

pre 1 godinu

Šiptari nastavljaju sa svojim napadima i bockanjima nema predaje

Janko

pre 1 godinu

Verujem da svi sada vide da je opozicija ta koja ne misli dobro Srbiji i koja bi sve ucinila, pa cak i obecala da ce priznati nezavisnost KiM, samo da bi se dograbila vlasti.

Sladja

pre 1 godinu

Ovo je grupa izdajnika i ljudi koji gledaju samo svoj interes i nista vise a ne opozicija, oni bi prodali dusu samo da osvoje vlast.

Zlatko

pre 1 godinu

Sramota, Vucic je jedini covek koji se zaista bori za Srbiju i njen interes

neda

pre 1 godinu

Ne mogu ovi jadnici ništa predsedniku a ni Srbiji, jer Srbija je odgovorna zemlja a predsednik za sve svoje postupke takodje, njihovi su udarci niski a verovatno i poslednji jer su sve već podlo pokušali

Milica

pre 1 godinu

To je sve zavist, ne mogu da se pomire sa Vucicevim uspehom! Zasto ne ostave vise coveka na miru, da obavlja svoju funkciju... Ali to pokazuje Vucicevu velicinu, jer pored svih problema koje mu stalno stvaraju,on ne odustaje i bori se!

Tina

pre 1 godinu

Albanci smirite strasti niste Vucicu ni do kolena

Nikoleta

pre 1 godinu

Sta drugo i mozemo ocekivati od "patriotske" opozicije.

Danko V

pre 1 godinu

Narod u Srbiji ne može niko da prevari. On najbolje zna da je Srbija zahvaljujući politici koju vodi Vučić, stala na zdrave noge i dovedena da ostvaruje odlične ekonomske rezultate i njemu najviše veruju i daju mu nesebičnu podršku.

Marko

pre 1 godinu

Jadna je opozicija u Srbiji. Toliko lazi izreknu svakog dana na racun predsednika, da ih vise niko i ne slusa sta pricaju.

Deki

pre 1 godinu

Opoziciju treba da je sramota, nije im bitno da Srbiju srozaju na samo dno, na dno na kojem je bila pre 2012, i to sve samo zarad njihovih ličnih interesa!

Milan

pre 1 godinu

Jasno je da se opozicija u Srbiji odavno prodala Siptarima za pare. Niima nista nije sveto kad je novac u pitanju.

Maka

pre 1 godinu

JAsno je valjda da im je isti nalagodavac, vidi se matrica ta.

Toma

pre 1 godinu

Zasto niko ne reaguje na ove napade na Vucica? Velike sile? Vucicu mi smo uz tebe

Lola

pre 1 godinu

Vucic je izabran velikom vecinom glasova naroda, tako da ovo sto opozicionari pokusavaju od toga nema nista.

Stefan

pre 1 godinu

Svi odavno znamo da clanovi opozicije u Srbiji zarad para se prodaju Siptarima.

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija i Siptari su se ujedinili protiv predsednika Vucica,jer im smeta njegov rad i uspeh nase zemlje.Misliti o hapšenju predsednika koji je Srbiju podigao iz pepela je pusta zelja opozicije ,koja im se naravno nece ispuniti .

Danko V

pre 1 godinu

Najveća je glupost što neko tvrdi da je Vučić šef kompletnog pravosuđa. Svima je odlično poznato da se Vučić nije nikada mešao o odluke suda.

Stefan

pre 1 godinu

Zaista je neverovatno koliko opozicija svojim postupcima nanosi štete Srbiji. Za Albance me ne čudi, ali opozicija pokazuje da bi prodali Srbiju zarad svojih interesa!

Jana

pre 1 godinu

Jedni bi ovo,drugi bi ono... A ljudi koji vide ko ih podrzava,brani,stiti i bori se za svoju drzavu doskocice i nebulozne izjave koje dolaze od strane Albanaca,hejtera ili nekih trecih,uopste ne slusaju i ne doticu ih takve gluposti.

Petar Todorović

pre 1 godinu

Izuzetno prljava kampanja opozicije iz Srbije uz kordinaciju tajkunksih medija i kosovskih Albanaca , i sve u cilj destabilizacije Srbije.

goga

pre 1 godinu

Vuci se pokazao kao sposoban politicar, a svi ovi opozicionari zajedno nisu mu do kolena.

Nikola

pre 1 godinu

Domaci izdajnici su strani placenici, i deluju zajedno.

Aleks

pre 1 godinu

Hoće da kažu da poslovno nije sposoban čovek koji je podigao Srbiju nakon 2012, koji je podigao plate i penzije i mudrom politikom privukao investitore kako bi ljudi imali gde da rade! Sramno je šta radi opozicija!

Nikola

pre 1 godinu

Smeta im jaka Srbija, zajedno su protivnici ne Vucica nego Srbije.

Aleks

pre 1 godinu

Hoće da kažu da poslovno nije sposoban čovek koji je podigao Srbiju nakon 2012, koji je podigao plate i penzije i mudrom politikom privukao investitore kako bi ljudi imali gde da rade! Sramno je šta radi opozicija!

Dana

pre 1 godinu

Narod ima puno poverenje u predsednika Vucica,u njegove postupke i istrajnost na putu borbe za mir i bolju Srbiju. Izjave nekih tamo nebitnih ljudi narod ne interesuju,narod zna ko se za njih bori!

Ana

pre 1 godinu

Alabnci opet na silu i pod pretnjom sankicjama ucenjuju Vučića na prihvatanje njihove ideje, od toga nema ništa. A opozicija se bahati pretnjama hapšenja, što je nedopustivo i krajnje, po meni, kažnjivo.

Fiko Halimić

pre 1 godinu

I Kurti i svi njegovi mentori kao i naša kompletna opozicija, moraju da znaju da se Srbija neće nikada odreći ni pedlja svoje teritorije.

Dare

pre 1 godinu

Obradovic i Dilas i njihovi ljudi su odavno pokazali ko su i sta su a ovo je samo jos jedan udarac sa ledja na Vucica. Opozicia bi sve ucinila sve samo da srusi Vucica.

SRKI

pre 1 godinu

Na ovom primeru narod može da vidi da bi opozicija pre podržala Kurtija, koji nam želi samo zlo, nego Vučića koji im smeta jer dobro radi i daje do znanja da oni sa takvim neradom nikada više neće doći na vlast!

Darko

pre 1 godinu

E vala, ovakve gluposti su za svaku osudu. Pa niko o jednom predsedniku ne moze ovako govoriti.

sasa

pre 1 godinu

Ovo je strasno, ovo ludilo je odraz nemoci koji bi da Srbiju vide ponizenu i na kolenima, samo sto taj film nece gledati.

Rade

pre 1 godinu

Mi svi znamo na sta je sve nasa opozicija spremna ali ovo je prevrsilo svaku meru.

Mika

pre 1 godinu

Rade sihronizovano olosi kojima smeta jaka i stabilna Srbija.

Ljuba

pre 1 godinu

Sreca pa je Vucic jak i stabilan covek koji kao Predsednik zna svoj cilj, a to je bolja i lepsa Srbija. Kao takav ume da se nosi sa pritiscima sa svih strana.

sasa

pre 1 godinu

Srpska opozicija je na strani onih koji otvoreno i bez imalo srama rade protiv interesa nase zemlje i to je zalosno zaista.

Maja

pre 1 godinu

Neki su ustali da ruše Vučića, ali to im neće uspeti, nisu svesni koliko je moćan i jak.

Banćo

pre 1 godinu

Priština na sve načine pokušava da smeni Vučića i a na čelo Srbije dovede svog proverenog prijatelja Vuka Jeremića, jer bi onda Srbija odmah priznala lažnu državu Kosovo. Međutim ta joj se želja neća nikada ispuniti.

Dare

pre 1 godinu

Nasa opozicija nema cime da se bori pa ce napadima na Predsednika....Klasika.

stefan

pre 1 godinu

Na ove provokacije se ne treba obazirati, niti pridavati znacaju istima.

Vera

pre 1 godinu

Pritisci na Vučića su sve veći, istovremeno dolaze sa svih strana i to pokazuje da je mržnja prema Srbiji ogromna.

Julijana

pre 1 godinu

Siptari otimaju tudje kradu,lazu zahvaljujuci podrsci spolja,to je opste poznato,ali na sve to Srpska opozicija im pomaze,pljuje predsednika kog je vecinski narod izabrao.Dok se Vucic bori po svim pitanjima za Srbiju opozicija toliko prljavo hoce vlast da bi sve unistili sto je Vucic sa ogromnim radom postigao.Ovakva opozicija je drzavni neprijatelj,to ce narod potvrditi .

Ana

pre 1 godinu

Vucic je Srbiju digao sa dna. Izgradio nam puteve, podigao zgrade i zgrade, otvorio farbike, podigao plate i penzije. Ziveo nama nas predsednik, zivela Srbija

Pera Detlić

pre 1 godinu

Opozicija, napadima i pokušajima rušenja predsednika, napadaju i ruše Srbiju koja je konačno, posle "žute kaznene ekspedijcije", krenula napred.

Janko

pre 1 godinu

Kada nemas svoj kvalitet, ti pokusavas da osporis tudji... E takva je nasa opozicija...

Patak

pre 1 godinu

Sta drugo ocekivati od Albanaca, udaraju na sve nacine na Vucica, provociraju, jos i srpska opozicija je na njihovoj strani..Strasno-

Makarije

pre 1 godinu

Ne mogu nista nasem predesdniku, Srbija je uz njega, jer radi u interesu Srbije.

Maja

pre 1 godinu

Vučić im je uvek smetao i njegov napredak, ali ne mogu mu ništa jer je narod uz njega.

Pavlovic

pre 1 godinu

Provokacije sa svih strana, samo sto Srbija i Vucic zasigurno nece pasti na nivo istih!

Milica

pre 1 godinu

Kad nemaju svoje kvalitete jasno je da pokušavaju da ospore tuđe.Zato opoziciji smeta Vučić jer svojom sposobnošću je uspeo da podigne Srbiju ,što opozicija nikada nije mogla.

Maka

pre 1 godinu

Solakovci rade zajedno u kordinaciji sa sipcima, jer je njima interes da Srbija bude slaba.

Vlada

pre 1 godinu

Opozicija ima samo jedan cilj je da sruši Vučića i unište državu Srbiju kako bi lakše došli na vlast, ali su se prevarili jer je narod Srbije dao svoje ogromno poverenje Vučiću koji ih vodi sigurnim putem napretka i prosperiteta.

Sanja

pre 1 godinu

I tajkunskim medijima i Šiptarima smeta Vučić jer stvara jaku, uspešnu Srbiju kmi koji se bori da sačuva naše nacionalne interese

stevica

pre 1 godinu

Ovo je najprljavija kampanja koja se vodi protiv Vuicica, samo sto ne mogu mu nista, mogu samo da blate i napadaju, pucaju u prazno.

Danijela

pre 1 godinu

Vučić zna koliko vredi...Ne mogu mu ništa ni Albanci ni ovi naši hejteri.

Markonikolic

pre 1 godinu

Albanci bi najviše želeli da Vučić ne bude na čelu Srbije.E tada bi KIM bilo njihovo.

Goran

pre 1 godinu

Tajkunski mediji i Šiptari su se udružili pa sa dve strane vode prljavu kampanju protiv Vučića

Sanja

pre 1 godinu

Sramota, opozicija treba da se stidi, zato sto su isti kao i siptari!

Macak

pre 1 godinu

Albansko ludilo je dostiglo vrhunac da tako kazem, provokacijama nikad kraja!!

Mile

pre 1 godinu

Šiptari i tajkunski mediji ne biraju ni način ni sredstvo kako bi naudili Vučiću

Nikola

pre 1 godinu

Pravda ce na kraju pobediti, Vucic je posten i dobar covek. To sto mu olos zeli lose njima na cast.

Rasta

pre 1 godinu

Vucic nije podvodljiv i nece podleci pritisku spolja i provokacijama, to sigurno NE!!

Branko N

pre 1 godinu

Vučić je svima dao do znanja da on neće nikada preći crvene linije, a to su da Srbija neće nikada priznati lažnu državu Kosovo, niti će pristati da uđe u UN.

Sanja

pre 1 godinu

Ko je lud i me uracunjiv, mogli smo mnogo puta da vidimo, opozicija je dokazala da u njihovim redovima, ludaka na pretek

Milutin

pre 1 godinu

Sta cemo sa srpskim narodom, pitali se srpski narod, koji ogromnom vecinom podrzavaju predsednika Vucica i spremni su ga cuvati od svih "hijena" koje napadaju?

Markonikolic

pre 1 godinu

Shvatiće Kurti da dok je predsednik Srbije Vučić,on neće moći da realizuje svoje sulude ideje.

Ana Ana

pre 1 godinu

Kurtija čeka međunarodni sud, ako ljudska prava i dalje postoje. A domaća bagra od opozicije, ovi što se kite lažnim patriotizmom, njih treba hospitalizovati. Svojim nakaradnim ponašanjem truju nam decu.

ana

pre 1 godinu

Albanci i opozicija imaju isti interes da naude Vučiću što im nikada neće poći za rukom.

Plavooki

pre 1 godinu

Suludo je ovo sto rade Albanci, taklvo ponasanje ipak govori mnogo vise o njima.

ana

pre 1 godinu

Vučića neprijatelji Srbije mogu samo da napadaju, narod je uz njega.

Mirko

pre 1 godinu

Opoziciji, tajkunskim medijima i Šiptarima smetaju Vučićevi stavovi i borba za očuvanje mira, stabilnosti i napretka Srbije pa su rešili da ga napadaju sa svih strana

Nikola

pre 1 godinu

Mogu samo da sanjaju, bednici jedni ne mogu oni nista Srbiji.

ana

pre 1 godinu

Dok je narod uz Vučića neprijatelji mu ne mogu ništa.

Goran

pre 1 godinu

Mogu da napadaju Vučića do mile volje, on ima podršku građana Srbije i to je ono što je najbitnije

Cuperak

pre 1 godinu

Srpska opozicija bi sklopila pakt i udruzila se i sa crnim djavolom da tako kazem, samo da blati i napada Vucica.Jadno zaista.

Sanja

pre 1 godinu

Nikoga iz op, KiM ne zanima, to smo odavno shvatili, Vucic se slavski bori za svoj narod, opozicija za vlast!

Cedomir

pre 1 godinu

Šiptari i Beogradska opozicija na istom zadatku.

Sanja

pre 1 godinu

Vucicu orden treba dati, kroz sta sve prolazi, bore i se za ovu Zemlju!

Nikola

pre 1 godinu

Samo se jos jednom dokazalo, opozicija iz Beograda radi po notama sipaca.

Ema Ema

pre 1 godinu

I Kurti i lažne patriote, sami će sebe proglašavati ludim da se spasu robije, kad ih stigne pravda!

Cedomir

pre 1 godinu

Sumrak uma. Opozicija se udružila sa Šiptarima. Spojila ih je mržnja prema Vucicu.

Sanja

pre 1 godinu

Ne mogu siptari na Srbiju, jer Vucic je Srbija!

Rajkan

pre 1 godinu

Prljava kampanja i debilski umovi ovo mogu da smisle. Nema kraja njihovoj bahatosti.

Cici

pre 1 godinu

Prištinske vlasti pozvale su Zapad da Vučiću uvede sankcije, a srpska opozicija traži da sud predsednika proglasi neuračunljivim

Brane

pre 1 godinu

I sve to rade samo zato što ga ne mogu pobediti i što se iskreno bori za Srbiju.

Sanja

pre 1 godinu

Dok Srbija i ovaj narod ima Vucica, nemamo brige za bilo sta!

Nikola

pre 1 godinu

Mracne sile zele da urade sve samo da oslabe Srbiju, smeta im samostalna i jaka drzava gde ne mogu da mesetare. Nema predaje.

Sanja

pre 1 godinu

Udario Kurti na tvrdu stenu, ne moze sa Vucicem kako hoce!

Vlada

pre 1 godinu

Ujedinili se Šiptari i meziteljska opozicija da sruše Vučića i unište Srbiju , to je su za njih prevelika koja su sami sebi postavili za cilj koji je neizvodljiv je re reč naroda Srbije presudna a narod je dao svoje ogromno poverenje Vučiću.

Anita

pre 1 godinu

Uspeh se oduvek najteže praštao.Podrška Vučiću u nimalo lakoj borbi za boljitak Srbije.

Bosko

pre 1 godinu

Ne odgovara albancima sto Vucic ne da svoju zemlju, sto se bori za nju i za ljude u njoj

Jana

pre 1 godinu

Mnogi idu protiv Vucica, ali dzaba im sve to, kad se sve vidi.

Cedomir

pre 1 godinu

Spaja ih opsesivna mržnja prema Vucicu. Za Siptare razumem. Za opoziciju ne mogu da shvatim da im je jača mržnja prema Vucicu, nego ljubav prema Srbiji.

Vlada

pre 1 godinu

Teške optužbe na račun države Srbije i srpskog državnika Vučića od Šiptara i opozicije , koji su prešli sve granice trpljenja za koje bi trebali da odgovaraju i opozicija i albanski zvaničnici.

Marija

pre 1 godinu

Vučića napadaju jer štiti interese Srba na KiM.

Ljiljana

pre 1 godinu

Ovim postupcima opozicija jasno podržava Šiptare koji bih Vučića da uhapse.. Opozicija radi protiv Srbije , opozicija je najveći neprijatelj države.

Cedomir

pre 1 godinu

Spaja ih opsesivna mržnja prema Vucicu. Za Siptare razumem. Za opoziciju ne mogu da shvatim da im je jača mržnja prema Vucicu, nego ljubav prema Srbiji.

Rajko

pre 1 godinu

Predsednika koji se bori za nasu zemlju i ljude u njoj da proglase ludim, a ove izdajnike srpskog naroda da nam vode zemlju, kao da je njihova svojina, nece moci.

Ika

pre 1 godinu

Sramotni napadi na Srbiju u cilju da se Srbija oslabi.

Cedomir

pre 1 godinu

Sta je sledeće. Sa kim će se udružiti opozicija protiv Vučića. Ostalo Im je još samo sa crnim đavolom da se udruže.

Vlada

pre 1 godinu

Naravno da je sinhronizovano, samo mi nije jasno zašto opozicija radi protiv svoje države.

AV Kapone

pre 1 godinu

Ostali su pored njega samo dupelisci i plaćeni beskičmenjaci ?

Sava

pre 1 godinu

Kurti i srpska opozicija rade sinhronizovano prljavu kampanju protiv Vucica.

Maja

pre 1 godinu

Prljava kampanja koja se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića traje jako dugo!Sada su na Vučića, u isto vreme, udarili i Šiptari iz Prištine i hejterska opozicija u Beogradu!

vuk

pre 1 godinu

Sve ovo i rade i stalno napadaju i provociraju,jer im je cilj da više ne bude Srba na KiM.

Iva

pre 1 godinu

Srbija je jaka i to ne odgovora njenim spoljnim i unutrašnjim neprijateljima.

Anica

pre 1 godinu

Vučića napadaju, jer ne mogu ne mogu protiv njega, da rade šta hoće sa KiM.

Cedomir

pre 1 godinu

Suludo. Opozicija hoće Vučića da proglasi lidim zato što se bori za Srbiju. Polaže od sebe,oni bi se borili za svoj džep.

Darko

pre 1 godinu

Prljava kampanja protiv Vucica se vodi godinama a ne mesecima.

Darko

pre 1 godinu

Siptari i domaci izdajnici su po meni isto. Zele da uniste Srbiju i jedni i drugi.

kika

pre 1 godinu

Njihov jedini cilj je da napadaju Vucica kako bi destabilizovali Srbiju.

Dijana

pre 1 godinu

Demokratija je dozvolila da se svako ponasa kako hoce i da misli da je to ispravno...napadi na predsednika Vucica ne prestaju iz dana u dan....

Mita

pre 1 godinu

Albanci i njihovi motivi su mi jasni, ali zašto opozicija radi protiv svog naroda, to mi nikada neće biti jasno.

Petar

pre 1 godinu

Pošto je opoziciji i teroristima je jedini cilj slaba Srbija, nije ni čudo što sve ovo rade.

Ana

pre 1 godinu

Prljava kampanja iz južne srpske pokrajine i beogradske opozicije protiv Vučića !

Dušan

pre 1 godinu

Vučiću mogu samo da pozavide na rezultatima koje je ostvario.

Bole

pre 1 godinu

Dobro je pa su i jedni i drugi nemoćni da bilo šta urade

Marko

pre 1 godinu

Udružile se barabe kako bi naudili Vučiću koji im smeta jer ne mogu pored njega da otimaju i kradu Srbiju.

mima

pre 1 godinu

Sve je to ista bagra. Jednima je cilj oduzimanje KIM,drugima oduzimanje vlasti. Tesko da ce te taj film da gledate.

Mici

pre 1 godinu

Bagra se udruzila da bi rusila Vucica. Sve sami prevaranti, lazovi I neradnici.

Neca

pre 1 godinu

Skupili se mrzitelji Srbije i udaraju na Vučica, uzasno je sve ovo!

Njanja

pre 1 godinu

Jedini čovek koji se bori za Srbiju je Aleksandar Vučić

Jovica

pre 1 godinu

Smeta im Vučic jer ne radi po njihovom zahtevu!

Njanja

pre 1 godinu

Hejteri su ljubomorni na rad i trud našeg predsednika Vučića

Mile

pre 1 godinu

Naravno da im ameta Vucic kada ih remeti u njihovim nedelima kada im je stalno nad glavama i kontrolise ih.

aca

pre 1 godinu

ne znaju vise kako da slome Vucica,pa pokusavaju na tako jadne načine sramota

kiki

pre 1 godinu

Sve je nama jasno. Vucic je za njih nedostizan i zele na sve nacine da ga slome i sklone sa vlasti.

Jelena

pre 1 godinu

Opozicija bi trebalo da zna da želje su jedno a mogućnosti drugo,Narod je taj koji bira a narod uvek bira samo najbolje,zato Vučić i ima ogromnu njihovu podršku i poverenje.

Jovanka

pre 1 godinu

Vučic ima svoj stav i bori se za Srbiju, a ne kao oni da gleda lični interes!

Neca

pre 1 godinu

I ja bi da sutnem Zelenskog u dupe, ali ne ide to tako. Ne moze to, domaci izdajnici i strani placenici. Mogu samo Vucicu da zavide.

Jovana

pre 1 godinu

Albancima smeta jer neće da radi po njihovom, a hejterima smeta jer je uspešan u svom poslu vođenja države.

Bora

pre 1 godinu

Smeta im jaka i stabilna Srbija, pa od besa plasiraju lazi !

Aca Voždovac

pre 1 godinu

Cela naša nakaradna opozicija se nalazi na platnom spisku Kurtija .

Marko

pre 1 godinu

Mogu oni da prete sta hoce zelje su jedno a mogucnost drugo!

Toma

pre 1 godinu

Kada Vučića napada šljam iz opozicije i Šiptari to znači da on radi prave stvari za Srbiju .

Daca

pre 1 godinu

Ovaj napad na Vučića od strane albanskih vlasti i opozicije u Beogradu pokazuje koliko je politika u regionu Balkana polarizovana i kontroverzna

Iva

pre 1 godinu

Za svaku osudu su pokušaji opozicije da predsednika koji je toliko dobrih stvari uradio za Srbiju nepravedno optužuju za bilo šta.

Anja

pre 1 godinu

Мета им је Вучић јер је подигао Србију из пепела, а њима Србија једино одговара када је на коленима.

Milos

pre 1 godinu

Treba medunarodna zajednica malo da pritisne Kurtija,dosta je bilo nasilja na Kosmetu

Daca

pre 1 godinu

Vučićevi protivnici često koriste prljave taktike i optužbe da bi pokušali da diskredituju njegovu politiku.

Nikola

pre 1 godinu

Svi oni gledaju lični interes i zele da uniste Srbiju!

Aca

pre 1 godinu

Ovo je najprljavija kampanja protiv jednog čoveka koja je ikada zabeležena u političkoj teoriji i praksi!

jana

pre 1 godinu

Sramno je na kakav nacin zele da sklone Vucica. On je jedina njihova prepreka ka ostvarenju njihovih prljavih namera.

Ogi

pre 1 godinu

Vučić nije lud, može opozicija da priča šta hoće!

Pontije Pilat

pre 1 godinu

Cilj svih ovih koordiniranih akcija protiv Vučića je da se Srbiji oduzme pravo na slobodan izbor i odbranu sopstvenih interesa. Za Vučića znam da neće popustiti, nadam se i da narod neće opet pasti u zamku lažnih priča kao 2000. godine.

Daca

pre 1 godinu

Kritike iz albanske zajednice ukazuju na pitanja nacionalne bezbednosti i etničkih odnosa koji su i dalje veoma osetljivi u regionu.

Mira

pre 1 godinu

Mogu oni da Vučića napadaju koliko hoće, narod je uz njega , dok opoziciju očima ne može da gleda .

Maja

pre 1 godinu

Svi oni mogu samo da sanjaju Vučićevo hapšenje,niko dosad nije toliko branio i štitio interese Srba na KiM kao što to čini Vučić.

Sneza

pre 1 godinu

Gradjani su uz Vučica i daju punu podrsku nasem predsedniku!

Daca

pre 1 godinu

Sankcije protiv Vučića bi mogle biti štetne za Srbiju i region, jer bi mogle pogoršati političku stabilnost i ekonomsku situaciju

Jana

pre 1 godinu

Albanci i opozicija slusaju istog sefa. A na kraju ce građani odluciti ko ce vladati

Olja

pre 1 godinu

Optužbe iz Prištine su bespotrebne s obzirom da oni nisu počeli da formiraju ZSO.

Daca

pre 1 godinu

Pozivanje na sud da proglasi Vučića neuračunljivim je ozbiljna optužba koja bi mogla biti teško dokaziva i neprimerena za politički razgovor

Zoki

pre 1 godinu

Opozicija i Šiptari mrze Vučića , ali narod Srbije ga poštuje .

Daca

pre 1 godinu

Kritičari Vučića često koriste negativnu retoriku i uvredljive izjave kako bi pokušali da diskredituju njegovu politiku.

Dragi

pre 1 godinu

Svima je sada u Srbiji jasno šta je cilj svih lažnih patriota i srbomrzaca, ukloniti Vučića, nije bitno ni KiM a ni Srbi koji žive na njemu, nije bitno podizati plate i penzije, nije bitno otvarati i graditi fabrike, škole, bolnice, vrtiće, sportske terene, infrastrukturu, jadno!

tale

pre 1 godinu

Albanci bi rado pohapsili sve Srbe, ali ne ide to baš lako

Tasa

pre 1 godinu

Svi dobro znaju da opozicija samo zeli fotelju i nista drugo!

Daca

pre 1 godinu

Iako je Vučić kritikovan zbog određenih kontroverznih odluka, njegova vlada je takođe preduzela pozitivne reforme koje su dovele do rasta privrede i smanjenja nezaposlenosti.

Bojana

pre 1 godinu

Ovo sto oni rade i traze protiv Vucica, nema dalje prevrsilo je svaki vid morala, kulture. Nisu svesni svoje nesvesti, cim mogu ovako pisati, traziti.

Mile

pre 1 godinu

Naša opozicija je sramna i radi sve protiv Srbije bas kao i Šiptari .

Ana

pre 1 godinu

Najgore je što naša opozicija koristi tešku situaciju zemlje da prikuplja sebi poene za lične interese jer za Srbiju je njihovo delovanje pogubno.

Maja

pre 1 godinu

Sve dok je narod uz Vucica on nema sta da brine zato sto se lavovski bori za svoju zemlju za KiM, a hejteri i Albanci mogu da puknu od muke samo.

Daca

pre 1 godinu

Napadi na Vučića ukazuju na potrebu za jačim političkim dijalogom i saradnjom kako bi se rešila složena pitanja u regionu.

Naki

pre 1 godinu

Vučića ne vole zato što zna kako se vodi odgovorna politika!

Mladen

pre 1 godinu

Hijene se namerile na Vučića, ali ne daju ga njegovi vukovi jer znaju da bi nam bez Vučića izvadili i zube i kandže da može da nas maltretira i obični glodar.

Jelena

pre 1 godinu

I da se objedine sve dosmanlije i lažne patriote ništa ne mogu Vučiću. Sve im nade padaju u vodu jer su svi kao rogovi u vreći.

Zeljko

pre 1 godinu

Mogu oni samo da prete i nista drugo, Vučic je taj koji se svakog dana bori za Srbiju i KiM!

Daca

pre 1 godinu

Vučićevi protivnici i kritičari treba da se fokusiraju na konstruktivne kritike i predloge za poboljšanje politike, umesto da koriste prljave taktike i uvrede

Zlata

pre 1 godinu

Albanci neka hapse njihove teroriste i one koji pucaju u Srbe, a hejterska opozicija je kolektivno zahvaćena ludilom i bolje da potraže dijagnozu za sebe nego za Vučića. Prljava kampanja protiv predsednika Vučića je dokaz da im smeta jaka, uspešna Srbija koju kreira Vučić svojom odgovornom politikom i rezultatima rada ove vlasti. Šiptari moraju da formiraju ZSO a opozicija ne može da pobedi Vučića što je svima jasno i zato panika u njihovim redovima i napadi na Vučića.

tale

pre 1 godinu

što se tiče Albanaca, znamo da bi oni rado hapsili Srbe

Jana

pre 1 godinu

Zapeo im Vučić kao trn u oko. Pa i jeste, prst u oko, jer se on delima dokazao, ne lažnim obećanjima.

Maja

pre 1 godinu

Prljava i udruzena kapanja Albanaca i stranih placenika nije samo napad na Vucica to je napad na celu Srbiju na narod. Ali Vucic se iskreno bori za Srbiju za KiM i zato ce uvek imati podrsku naroda.

Ana

pre 1 godinu

Hajka na predsednika Vučića traje predugo, prosto mu se divim na snazi koju pokazuje da bi opstao u ovakvim uslovima.

Dunja

pre 1 godinu

Sramota.Stvarno sramno ponašanje opozicionara.

Maja

pre 1 godinu

Koliko god se hejteri trudili da sruse Vucica nece im poci za rukom, svima je danas jaka i snazna Srbija trn u oku, a snazna je i jaka zahvaljujuci Vucicu i narod je uz njega.

Tina

pre 1 godinu

Nije bitno ko si i sta si, bitno je da si protiv predsednika Vučića i odmah je dobar. Sramota!

Rada

pre 1 godinu

Kakve samo patriote Srbija ima, svako bi joj pozavideo.

Dunja

pre 1 godinu

Neverovatno je da vode tako prljavu kampanju protiv Vucica.Strasno

Maja

pre 1 godinu

Sto vise napadaju Vucic on ce se jos vise boriti da Srbiju stvara snaznijom zato ce uvek imati podrsku naroda a hejteri mogu da puknu od muke i pakosti.

Pinokio

pre 1 godinu

Vučić sa svojim odmerenim i antiratnim stavovima stvarno izgleda kao čudak u sadašnjoj Evropi koja kao da sve radi da sebe vrati nekoliko vekova unazad.

Ivna

pre 1 godinu

Ajd sto imamo neprijatelja van drzave, nego ih imamo i unutar nje.

Vesna

pre 1 godinu

Nedopustivi napadi od strane Šiptara, kao i hejtera koji mu žele zlo i kojima smeta jer se bori za Srbiju.

Borko

pre 1 godinu

Ti ljudi su stvarno psihijatrijski slucajevi kada izjavljuju ovakve gluposti za predsednika.

Filip

pre 1 godinu

Mnogima je bitno samo da sruse Vucica, ali nece uspeti u tome. Vucic ima punu podršku naroda!

Maja

pre 1 godinu

Albanci koliko god se trudili da sruse Vucica, nece uspeti i pored placenika u Srbiji, zato sto ce Vucic uvek imati apsolutnu podrsku naroda jer se iskreno i laovski bori za Srbiju i narod na KiM

Vlado

pre 1 godinu

Opoziciji smeta Vucic jer on brani interese Srbije.

Darko

pre 1 godinu

Nepostojeća država Kosovo je neko ko ne postoji i nema nikakva porava, a ponajmanje da traži hapšenje Vučića. Ovo je sramota i takav potez je tešku osudu međunarodne zajednice.

Tijana1

pre 1 godinu

I levima i desnima nije bitna ni ideologija ni politika samo da sruše Vučića i otmu vlast od naroda

Vlada

pre 1 godinu

Neka Kurtija hapse jer on je za posmatranje u nekoj ludnici.

Sara

pre 1 godinu

Protiv naseg predsednika se vodi kampanja sa dve strane. Sa jedne strane je pristinska vlast,dok je sa druge strane nasa opozicija koja je ovoga puta zaista preterala u svojim lazima. Medjutim, ni jednima ni drugima kampanja nece uspeti,jer narod zna sta je istina i uz koga ce uvek stajati.

Pavle

pre 1 godinu

Mnogima se ne sviđa što više ne mogu da kradu i lopovišu radi svojih interesa, pa im smeta Vučić jer zateže obruč oko lopovluka

Una

pre 1 godinu

Svi mi znamo koliko se Vučić bori oko svoje zemlje, a njima to smeta!

Luka

pre 1 godinu

Opoziciju cine secikese koje ispunjavaju samo svoje interese, drzavu su davnih dana prodali.

Steva

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije stvarno ne biraju sredstva kojim idu protiv naseg predsednika. Oni su toliko ispunjeni mrznjom da ne razmisljaju o posledicama svojih dela. Velika podrska za naseg predsednika.

Ilija

pre 1 godinu

Kada ljubav prema otadžbini pokušavaju da okvalifikuju kao bolest, onda bi verovatno ponizno služenje stranim gospodarima bio uzvišeni ideal svakog mladog evropejaca?? Srbija je ovo i to ovde nikada bilo nije??❤️

ceca

pre 1 godinu

Prištinske vlasti ne žele normalizaciju odnosa sa Srbima

Viktor

pre 1 godinu

Boze me sacuvaj sta oni lupetaju ne verujem da su toliko nenormalni.

ceca

pre 1 godinu

Albanska strana je poražena zahvaljujući Vučićevom radu

Dragan

pre 1 godinu

Oni nisu zdravi i treba im strucno posmatranje psihijatra!

Đole

pre 1 godinu

Njima oduvek smeta što Vučić razmišlja svojom glavom!

Suzana

pre 1 godinu

Ostali smo bez teksta na ove gnusne komentare o nasem predsedniku u koje ne bi poverovala ni jedna normalna osoba. Ovima iz opozicije je stvarno dosadno,cim moraju da izmisljaju nove lazi koje,u poslednje vreme, zaista iscrpljuju.

sa

pre 1 godinu

Uzalud im trud, narod zna ko je Aleksandar Vučić koliko truda ulaže svakodnevno u očuvanju mira i stabilnosti tako da to što žele da hapse i da ga proglase ludim neće im uspeti...

Šana

pre 1 godinu

Kolko god oni ne voleli Vučića, narod vrlo dobro zna koliko je on učinio za ovu zemlju!

MARTA

pre 1 godinu

PREDSEDNIK JE UVEK UZ SVOJ NAROD ,BORI SE ZA MIR I STABILNOST.

Marko

pre 1 godinu

Ovi su stvarno skrenuli sa uma kada tako nesto izjavljuju treba njih proglasiti ludima.

Luka

pre 1 godinu

Niko ništa ne može protiv čoveka koji se bori za svoj narod i zemlju!

Dunja

pre 1 godinu

Od opozicije nista drugo i ne očekujemo,osim da pljuju i vredjaju Vučića.

Tamara

pre 1 godinu

Tolika mrznja prema nasem predsedniku nije vidjena nikada. Opozicija u toj svoj mrznji zeli da samo sebi namesti dobro i dodje do fotelje. Njih ne zanima ni nasa zemlja,ni nas narod. Velika podrska za naseg predsednika.

Daca

pre 1 godinu

Vučić je jasno svima rekao šta je pristup Srbije i svi to znaju, i Makron, i Šolc, i Blinken, i Borelj, i Lajčak.

Petar

pre 1 godinu

Vučić zna za šta se zalaže, a oni mogu samo da ga ne vole i ništa više!

Tijana

pre 1 godinu

Pruzamo veliku podrsku nasem predsedniku i neka se ne osvrce na ove gluposti koje dolaze od nebitnih ljudi. Svi smo uz predsednika i uvek cemo biti.

Pera

pre 1 godinu

Ovo je bolesno vise sta rade Vucicu, ljudi da li je normalno da takve optuzbe iznose za predsednika jedne drzave???

Mira

pre 1 godinu

Nečuveno je osporavati vrednosti Vučića, jer je dokazao do sada svima koliko su grešili u proceni njegovih sposobnosti.

Vlada

pre 1 godinu

Vučić je pokazao koliko mu je stalo do svog naroda, a njima to ne ide u korist!

Ivana

pre 1 godinu

Sve što uradi predesnki Vučić je apsolutno u interesu Srbije, a svaka njegova izjava je pokrivena dokazima i to u istom trenutku. Ne vidim u čemu je problem, osim u tome da napredovanje Srbije nije nečiji interes pa se svim silama trudi da piloleba Vučićev uticaj.

Sanja

pre 1 godinu

Albanci sa KiM i opozicija su na zajedničkom zadatku da obori rejting Vučiću i da zaustave razvoj Srbije. To im neće proći jer narod prepoznaje da se Vučić bori za državu.

Petra

pre 1 godinu

Ma mogu samo da se sagnu Vučiću.... svi bi oni voleli da su Vučić... njegiva snaga je upravo u narodu!

Zaga

pre 1 godinu

Ovaj nastup ludaka iz kabineta Osmanijeve je samo dokaz da oni ne žele normalizaciju odnosa, da im je cilj da Srba nema na KiM,.

Cecilija

pre 1 godinu

Svi se udruzili protiv Vucica, i vode odvratnu i prljavu kampanju. Ali ne mogu mu nista, narod Srbije veruje jedino Vucicu.

Pover

pre 1 godinu

U dilerijumu i ovi u Beogradu i Albanci na Kosovu, a vrlo moguce da i rade zajedno i imaju kordinisane napade na Srbe i predsednika Srbije.

Tea

pre 1 godinu

Ocigledno su dnevne novine Danas zelele da povecaju svoj tiraz objavljujuci ove gnusne lazi. Da nije naseg predsednika, ove novine ne bi ni bile prodavane,jer oni ni o cemu drugom ni ne pisu,vec samo o nasem predsedniku. Ocigledno mu se potajno dive,cim o njemu stalno pisu.

Beba

pre 1 godinu

I Albancima i opoziciji Vučić smeta jer se bori za interese Srba na KiM, za mir i stabilnost, kao i za ZSO. Zbog toga i žele da ga sklone, kako bi nastavili svoje "prljave" radnje. Treba da ih je sramota.

Maja

pre 1 godinu

Oni sve ovo rade, stalno provociraju i napadaju jer im je jedini ciljn da Srba ne bude na KiM.

Darko

pre 1 godinu

Naravno, resili ljudi, da uniste Srbiju. Sreca, ima ih za jedan pun autobus..

Joka11

pre 1 godinu

Albanci su u panici i strahu, ovo sto traze sankcije za Vucica je dokaz za to.

Ana

pre 1 godinu

Napadi na Vucica su nedopustivi i za svaku osudu.

Tara

pre 1 godinu

Nijedan predsednik ne treba da trpi ovo kako oni njega nazivaju. Nadlezne sluzbe treba da reaguju jer je ovo prevrsilo svaku meru vise.

Aca

pre 1 godinu

Uvek će biti onih koji su protiv vlasti, ali treba videti šta je sve ta vladt učinila za našu zemlju.

Uros

pre 1 godinu

Ocigledno je da opozicija ne bira sredstva kojim zeli da dodje do cilja, pa tako ni ne bira saveznike u svojoj kampanji protiv naseg predsednika. Malo je reci da je ovo sramota. Ovim jos jednom dokazuju da su lazne patriote i nista vise od toga.

Ana

pre 1 godinu

Predsednik se zalaže za našu zemlju i naš narod. To treba da se ceni.

Obrad

pre 1 godinu

Možete da ga mrzite, ali ne možete da ga sklonite.

Aki

pre 1 godinu

Oni koji su protiv Vučića su protiv svoje zemlje.

Dzanki

pre 1 godinu

Sredstva ne biraju, ovo je najprljavija moguda kampanja, prevazisli su sve granice i opozicija u BGu i Albanci sa KiM. I da, Kosovo je Srbija!

Sara

pre 1 godinu

Klevete, laži i manipulacija. To je sve usmereno ka našem predsedniku, a jstina je potpuno drugačija.

Maja

pre 1 godinu

Albancima smeta sto sto se Vucic bori za pravdu i za prava Srba na KiM i nece ga spreciti u mome i dalje da nastavi narod je uz njega i apsolutno ga podrzava.

Iva

pre 1 godinu

Zasluge našeg predsednika su vidljive gde god pogledamo. Uspeo je da podigne Srbiju kao niko pre njega.

Mile

pre 1 godinu

Opozicija kao da se usaglasila sa Albancima, kako bi što više štete nanela Vučiću.

Una

pre 1 godinu

Dokle ce vise opozicija ici sa tim sramotnim lazima? Dosadili su svima. Narod je odavno upoznao njihova prava lica koja vise ne mogu da sakriju. Ovo je za svaku osudu.

Sake8

pre 1 godinu

Ovi opozicinonari su totalno nenormalni ljudi, neverovatno koje stvari njima padaju na pamet - predsednik mentalno oboleo? Tako nesto samo bolestan mozak moze da smisli, ne daj Boze da oni dodju na vlast to bi bio kraj svih nas.

Mila

pre 1 godinu

Smeta im Vučić zato što brani interese Srbije.

Rada

pre 1 godinu

Vjosa sa svojim Veljom treba da vodi racuna ko joj i zasto puca u neduzne Srbe ispred njihovog nosa.

Maja

pre 1 godinu

Koliko god crkavali od muke i hejteri i Albanci Srbija ce biti sve jaca i jaca zahvaljujuci lavovskoj borbi Vucica, iskreno je tu uz svoj narod na KiM

Sonja

pre 1 godinu

Mislim da je i pticama na grani postalo jasno da je hejterima Vučić velika smetnja zato što brani svoju državu i svoj narod.

Maja

pre 1 godinu

Prljava kampanja opozicije u saradnji sa Kurtijem pokusavaju da sputaju Vucica u borbi za svoj narod, samo sto im ta kampanja nece proci. Vucic ce uvek imati podrsku naroda jer se lavovski bori.

Filip

pre 1 godinu

Velika podrska za naseg predsednika koji staje uz svoj narod i bori se za sva pitanja koja su vezana za KiM,za razliku od opozicije kojima je bitna samo fotelja i koja ne bira nacine da do nje dodje.

Maja

pre 1 godinu

Znači, opozicija je pala na dno ovakvim zahtevima.

Ultron

pre 1 godinu

Opozicija u Beogradu je u dilu sa Siptarima, ovo su im zajednicki napadi. Siptari zele Kosovo a opozicija vlast tj Srbiju.

Mara

pre 1 godinu

Naša opozicija je prevršila svaku meru, ovo je suludo šta rade.

Caca

pre 1 godinu

Narod je uz Vučića zato što mu veruje,predsednik ono što obeća to i ispuni,a hejteri druga posla nemaju.

Jela

pre 1 godinu

Prištinu i da razumem, oni su protiv nas, ali opozicija da se ovako ponaša, to je strašno.

Hermina

pre 1 godinu

Ne zna se ko je gori,da li nasa opozicija,Ili pristinske vlasti. Svi oni su medjusobni saveznici koji delaju protiv naseg predsednika,ali nikada im nece poci za rukom za dodju do svog cilja.

lela

pre 1 godinu

Opozicija je spremna na sve, ali ovo je preterano čak i za njih.

Luka99

pre 1 godinu

Mogu samo da ga mrze, ali ga narod ne da! Narod zna!

Krivi

pre 1 godinu

Puna podrška predsedniku. Mir po svaku cenu...makar to značilo i gubitak Kosova i nestanak Republike Srpske. Ništa nije vrednije od bratskih Nemačkih investicija.

Maja

pre 1 godinu

Ima li kraja ludilu opozicije? Ovo je za tužbu!

Vesna

pre 1 godinu

Vučić je srbomrzcima trn u oku zato što brani svoje ali zato ima veliku podršku građana Srbije.

Marija

pre 1 godinu

Vlasti iz Prištine mrze Vučića jer ne posustaje od onoga što je najbolje za Srbiju, ali ovi naši opozicionari su nenormalni.

Pera

pre 1 godinu

Bas u isto vreme iz pristine i opozicije u Beogradu,dolazi kampanja protiv Vicica.Pa to govori samo jedno da zajedno rade svi protiv Vicica.Smesni su

Lepa Šojic

pre 1 godinu

Ne može se proglasiti ludim predsednik koji stoji uz svoj narod i koji brani svako parče svoje zemlje.Podrška predsedniku Vučiću.

Mi

pre 1 godinu

Kurti bolje da obrati pažnju na svoje ponašanje

Milan

pre 1 godinu

Sve je to instremunetalizovani sa ciljem da se diskretiduje Srbija i nas predsednik. Ali dobro, vec vidjeno, nista novo

Valentina

pre 1 godinu

Prljava kampanja protiv naseg predsednika Vučića i pritisci na sve strane,a on ipak odoleva svemu, jer ima punu podršku svojih građana

Mi

pre 1 godinu

Kurtija sve zemlje polako napuštaju, ostaće sam, Kosovo ostaje deo Srbije

Mi

pre 1 godinu

Albanci polako gube svaku jednu podršku koji su do sad imali, KiM neće biti njihovo

niki

pre 1 godinu

Ako sad ovako podvaljuju i lazu, namestaju sta li bi radili da su na vlasti.

Mi

pre 1 godinu

Kosovo je bilo i ostaće deo Srbije, Kurti može da izvodi šta hoće

Nina

pre 1 godinu

Najgori lopovi zele da se vrate na vlast u Srbiji

Mia

pre 1 godinu

Hejteri. Ljudi koji se kriju kao miševi iza lažnih slika na profilima. Bolesnici,ludaci i psihopate.

nidza

pre 1 godinu

Laž je najjače oružje opozicije.Dobro im to ide.

Saladin

pre 1 godinu

Ništa to nije neobično, i mi bismo da hapsimo Kurtija što izaziva teror i zastrašuje srpsko stanovništvo na severu KiM.

Tijana

pre 1 godinu

Opozicija i njima slicni ne biraju sredstva da naude Vucicu i to je tolika mrznja da vise ne mogu da je obuzdaju. Strasno je cime se sve sluze i sta im sve nece pasti na pamet.

Mi

pre 1 godinu

Vučiću Albanci ne mogu ništa, samo pričaju prazne priče

Stojković

pre 1 godinu

Eh, i mi bismo mnogo toga, ali želje su jedno, ali realnost i mogućnosti drugo.

Stojadin

pre 1 godinu

I mi bismo hteli da se poštuje međunarodno pravo i odgovaraju zločinci za nestanak Srba sa KiM, pa nikom ništa, nažalost.

bogdan

pre 1 godinu

Koliko lazi izgovorenih na racun Vučića,kako bi se ugrozila njegova uspesna borba za snazniju Srbiju.

Bogdan

pre 1 godinu

Vučić lud, a Kurta poslao svoje pse specijalce da zastrašuju Srbe krajem prošle godine. Stvarno im je čudna logika.

Tijana93

pre 1 godinu

Vučić smeta lopovoskoj opoziciji jer se bori za napredak Srbije.

boca

pre 1 godinu

Na svaku njihovu laz Vučić odgovara jos jacom snagom i voljom.

Stefan0078

pre 1 godinu

Oni bi sve Srbe uhapsili, zato kod njih i nema druge rastuće grane privrede osim zatvora i zato im svi beže iz njihove lažne države.

Nevena

pre 1 godinu

Šta je njima, je li oni imaju neki fetiš na hapšenje? Prvo nam hapse onog našeg građanina bez ikakvog povoda i izazivaju haos, sad im i predsednik smeta.

Baki

pre 1 godinu

Mnogo vise stete Srbiji nanosi ova kvazi opozicija, nego bilo koji strani factor

Danijela81

pre 1 godinu

Je li to oni imaju neki seksualni fetiš na hapšenja, zatvore i lisice? Od kraja prošle godine ne može da prođe nijedno njihovo saopštenje bez spominjanja hapšenja.

Cana

pre 1 godinu

kvazi opozicija je odavno dotakla dno dna,ali izgleda da mogu još.

Rada

pre 1 godinu

Zalosno je sto su Kurti i srpska opozicija istomisljenici!

Sauron

pre 1 godinu

I šta će da urade? Da pošalju opet svoje specijalce u Beograd da hapse Vučića. Naši bi ih specijalci sažvakali samo da probaju.

Mile

pre 1 godinu

Zlo i gore na jednom mestu, to je adekvatan naziv za kurtijevce i srpsku opoziciji.

Saruman

pre 1 godinu

Oni bi da hapse, a nikad nisu imali nijedan validan razlog za to, nego oni to tako, nasumično, kako im dođe. Takva im je lažna država, bez pravosuđa i reda i zakona.

Zoran

pre 1 godinu

Poenta je u tome sto Vucic podjednako smeta i Kurtiju i opoziciji u Srbiji, ne da im da nam razbucaju drzavu!

Morgoth

pre 1 godinu

Hejteri mogu da hejtuju, neka iskale svoje frustracije, ali neće time ni najmanje da ugroze ni predsednika, ni sve ono što on radi za naš narod.

Mina

pre 1 godinu

Vucic smeta svima onima koji bi da destabilizuju Srbiju i da joj otmu deo teritorije! I zato je lud, aha!

Sandra

pre 1 godinu

Odavno je jasno da su napadi na Vučića orkestrirani od strane srpske antudržavne opozicije koja ide na ruku Albancima.

Ana

pre 1 godinu

Uspeh na svim poljima predsednika Vučića mnogima je trn u oku.

Nada

pre 1 godinu

Stvarno, pojedini ljudu su ludi ili se prave da su ludi..

Sandra 60

pre 1 godinu

Potpuno je jasno da vlastima u Prištini Vučić jako smeta jer se bori za formiranje ZSO koja ni Osmani a ni ostalima ne ide u prilog. Hapšenje Vučića je suludi san koji oni mogu samo da sanjaju i ništa više.

Marija

pre 1 godinu

Predsednik Aleksandar Vučić je veoma jasno svima na svetu rekao šta je pristup Srbije i svi to znaju, i Makron, i Šolc, i Blinken, i Borelj, i Lajčak. A ovaj nastup ludaka iz kabineta Osmanijeve je još jedan dokaz da oni ne žele nikakvu normalizaciju odnosa, već im je cilj da Srba nema na KiM, zato sve ovo i rade, uz stalne provokacije, napade i hapšenja. Zato međunarodna zajednica, ako želi mir, mora hitno da zaustavi i zauzda Kurtija, dok ne bude kasno

Sandra 60

pre 1 godinu

Neki iz opozicije udružili su se sa Kurtijem i nastavljaju da orkestrirano napadaju Vučića jer im smeta njegov čvrsti stav da odbrani interese srpskog naroda na KiM i zaštiti ih od Kurtijevog terora.

mare9

pre 1 godinu

Predsednik Aleksandar Vucic mnogima je trn u oku, al ne mogu mu nista, on je svakim danom sve jaci!!

Nevena

pre 1 godinu

Ma mozete da pokusavate sta hocete Vucica narod voli i uvek ce ga podrzavati

ogi1

pre 1 godinu

Mnogima je trn u oku, al nista mu ne mogu.. Svakim danom je sve jaci i jaci, i ima sve vecu podrsku naroda!

Zorica

pre 1 godinu

Kakav bezobrazluk da daju sebi slobodu da Vučića proglašavaju mentalno obolelim samo zato što žele vlast da sebe. Zaista je u Srbiji opoziciji previše dopušteno.

Slavko

pre 1 godinu

Srpska antidržavna opozicija ne bira ni sredstva ni saveznike u napadima protiv Vučića. Za takav sraman potez dobri su im i šiptarski separatisti.

Jela

pre 1 godinu

Zavidni smeta im Vučić i njegova uspešna politika i neumorna borba za KIM

Dragiša

pre 1 godinu

Svi oni koji vode ovu užasnu kampanju protiv Vučića pokazuju svoju ljubomoru i nemoć.

Mirko

pre 1 godinu

Albance treba da bude sramota za sve što pokušavaju da urade.

Nina

pre 1 godinu

Ne mogu oni Vučiću ništa jer je deset koplja bolji od njih.

Marko

pre 1 godinu

Vučić se bori za svoju zemlju, a to smeta samo onima koji bi hteli da je opljačkaju, zato i lažu i smišljaju razne budalaštine protiv njega.

Bojana

pre 1 godinu

Niko Vučića ne sme da uhapsi, nemaju osnova za to.

Marija

pre 1 godinu

Opoziciju bi trebalo da je sramota, takve sramne uvrede i reči za predsednika Srbije, koji neumorno radi za dobrobit građana. Još jednom pokazuju da im je obraz kao đon.

Bozana

pre 1 godinu

Smeta im Vucic jer se lavovski bori za Srbiju.

Filip

pre 1 godinu

Vučić čini dobra dela, narod to vidi i zašto bi ga iko hapsio zbog pravde?

Nikola

pre 1 godinu

Našeg predsednika niko ne sme da hapsi, on isključivo čini dobra dela.

Jaca

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je pravi patriota, sigurno će Srbiju dovesti do razvoja.

Dana

pre 1 godinu

Zapad salje sinhronizovane napade na Vucica jer ne mogu vise sa Srbijim da mlate kao sa krpom.

Anja

pre 1 godinu

Vučič je pravi patriota, zbog čega bi iko dao sebi za pravo da ga uhapsi?

Bojana

pre 1 godinu

Albanija je primer kako nijedna država ne sme da postupa prema zemljama regiona

Anja

pre 1 godinu

Odakle pravo ološila Šiptarskim da hapse Vučića?

Predrag

pre 1 godinu

Jasno je da sa svih strana pokusavaju da Vucica izbace iz sina i odvrate ga od resavanja vaznih pitanja.

Časlav

pre 1 godinu

Vučića bi da hapse? Njega, koji čini dobra dela za državu? Čovek koji ne spava i koji neprestano radi na unapređenju zemlje? Sram ihh bilo.

Mirko

pre 1 godinu

Vučića hoće da hapse Šiptarski ološi? Neka se zapitaju da li bi ipak oni trebalo da budu u zatvoru?

Daca

pre 1 godinu

Ovo mi lici na udruzivanje radi destabilizacije Srbije.

Zoran

pre 1 godinu

Albanci se instruisu sa Zapada, pa nije ni cudno da bi hapsili Vucica, jer Zapad umesto da hapsi svoje ratne zlocince, oni hapse one koji im se suprotstave i poneze ih.

Nikola

pre 1 godinu

Oni kao da su se dogovorili, najlakše je napadati predsednika i praviti ga neuračunljivim, ali to će im teško poći za rukom. Vučić svojim delima i razmišljanjem pokazuje suprotno.

Vanja

pre 1 godinu

Nekome ne odgovara da se pitanje Kosova resi pa su u ovim osetljivim trenucima odlucili da udare na Vucica prljavom kampanjom. Ovo je ludost sta rade.

Boban

pre 1 godinu

Predsednice, samo hrabro i dostojanstveno. Mogu da udare najnize ali ovakva velicina kao sto je Vucic odolece svakom izazovu.

Eva

pre 1 godinu

Као да раде за истог налогодавца. Циљ знамо да им је исти, али ту испашта Србија и наш народ.

Ena

pre 1 godinu

Srbija ima dosta i spoljnih i unutrašnjih neprijatelja koji svakodnevno izmišljaju laži ne bi li je oslabili. Najčešće je na udaru Vučić, ali on je toliko jak da mu ništa ne mogu.

Marina

pre 1 godinu

Koliko je ta kampanja jadna. Voleli bi svi oni da su na Vučićevom mestu jer njega narod ceni i poštuje.

Nena

pre 1 godinu

Naša opozicija sve vreme radi u korist Albanije, ovo je neviđena sramota.

Sreten

pre 1 godinu

Vucic nedvosmisleno i transparentno drzi stav kada je u pitanju KIM niti odustaje od njega a ovakvi postupci samo pokazuju da resavanje pitanja KIM njima nije krajnji cilj vec proterivanje svog naroda sa te teritorije.

Elizabeta

pre 1 godinu

Opoziciji niko ne veruje, jer su uništili Srbiju, a Vučić je podigao na noge.

Marko

pre 1 godinu

Naša opozicije je jedna velika sramota za Srbiju.

Ana

pre 1 godinu

Ne mogu oni Vučiću ništa, jer on se bori za bolju budućnost naše zemlje.

Aca

pre 1 godinu

Predstavnici opozicionih stranaka pokazali su da ih KiM ne interesuje već samo kako da ponize Vučića, i dočepaju se vlasti.

Gile

pre 1 godinu

Jedini do sada koji se bori za srpski narod i za našu zemlju je predsednik Vučić, to mu zameraju samo oni koji ne mogu više da pljačkaju Srbiju.

Dragan

pre 1 godinu

Da je neko iz opozicije sada na vlasti mi bi već uveliko ili bili u ratu ili poklonili KiM Kurtiju na tacni.

Sanja

pre 1 godinu

I Šiptari i opozicija u Beogradu imaju zajednički cilj - da destabiliziraju političku situaciju u Srbiji i ocrne predsednika Vučića.

Ilija

pre 1 godinu

Neka prete, neka lažu, ali ne mogu ništa više od toga, jer iza Vučuća stoji narod i njegova dela, iza njega govori istina.

Milan

pre 1 godinu

Vučić se bori sa teškim spoljašnjim pritiscima i unutrašnjim plaćenicima.

Igor

pre 1 godinu

Vucica mogu samo da mrze zbog uspeha i prosperiteta koji je svojim radom doneo Srbiji.

Sara

pre 1 godinu

Predsednik se bori za nacionalne interese Srbije.

sasa

pre 1 godinu

Napadi na Vučića dolaze s obe strane granice, što ukazuje na zajedničku kampanju koja se vodi protiv njega.

Dragica

pre 1 godinu

Jako je bezobrazno to što vređaju Vučića sada, a dok su oni bili na vlasti naša zemlja je bila na rubu propasti.

toza

pre 1 godinu

Šiptari i beogradska opozicija koriste slične metode kako bi napali Vučića, što ukazuje na koordinaciju i zajednički cilj.

Goga

pre 1 godinu

Zahtev za lisenje poslovne sposobnosti Aleksandra Vucica je nedvosmisleno jedan sraman postupak kojim se vrse pokusaji narusavanja njegovog autoriteta i njegove destabilizacije.

vera

pre 1 godinu

Napadi na Vučića dolaze iz različitih pravaca, ali svi se fokusiraju na njega kao na centralnu figuru u politici Srbije.

Nikolamarjanovic

pre 1 godinu

Mozete samo da prdite na usta i da lajete na njega a i ono najbtinije, a to je da mu pljunete pod prozor. Ziveo Predsednik i majka Srbija!

Filip

pre 1 godinu

Opozocija konstantno pokazuje svoje zlo lice, bave se samo manipulacijama i laganjem, pogađa ih to što narod veruje Vučiću, a ne njima.

hana

pre 1 godinu

Bez obzira na izvore napada, Vučić ostaje čvrsto posvećen svojim političkim ciljevima i napretku Srbije.

tara

pre 1 godinu

Napadi na Vučića samo govore o slabosti njegovih protivnika, dok on ostaje odlučan da se ne da smesti sa puta napretka Srbije.

Dijana

pre 1 godinu

Ovakvi napadi na Predsednika Vucica su direktni napadi na Srbiju kao drzavu. Ove koji pokusavaju da diskredituju Vucica treba proglasiti za izdajnike.

Lenka

pre 1 godinu

Lideru kao što je Vučić, narodski rečeno, ovakav ološ koji izmislja lazi protiv njega može samo da mu pljune pod prozor. Toliko!

sara

pre 1 godinu

Napadi na Vučića samo dokazuju koliko je važno i teško raditi na napretku Srbije, ali on ostaje nepokolebljiv u svojoj odlučnosti da uspe.

Marko

pre 1 godinu

Vučić će pobediti i leve i desne opozicionare.

Lola

pre 1 godinu

Lazna opozicija divlja i luduje po Srbiji, bolje da cute! A Kurtijev rezim ne moze nista Vucicu, oni ne postuju medjunarodno pravo, o cemu vise da pricamo???!

Misa

pre 1 godinu

Svašta bi oni hteli samo da sruse Vucica , jer im smeta uspešna i jaka Srbija za šta je on zaslužan.

rada

pre 1 godinu

Iako trpi napade sa različitih strana, Vučić nastavlja da radi predano za dobrobit Srbije.

Ns

pre 1 godinu

Ponovo udaraju na Vučića. To je odraz njihove nemoći

Bojan

pre 1 godinu

Boli ih to što su nesposobni i što ih narod neće pa udarili po Vucicu , e tu su grdno prevarili narod zna odlično ko se bori za Srbiju I koliko je Vučić svojim radom do sad uradio za narod.

kata

pre 1 godinu

Napadi iz različitih izvora neće oslabiti Vučića u njegovom naporu da napravi pozitivne promene u Srbiji i ostvari ciljeve koje je postavio.

Ns

pre 1 godinu

Hoće da proglase Vučića neuračunljivim. Čoveka koji je toliko toga uradio za Srbiju. Oni su ljubomorni na uspehe ove zemlje

Olivera

pre 1 godinu

Mnogo su jadni , I zato i pričaju ovakve neistine jer su očajni jer ne mogu da pobede Vucica I nikada neće ni moći.

zora

pre 1 godinu

Bez obzira na protivljenje koje nailazi, Vučić ostaje posvećen borbi za bolju budućnost Srbije i njenih građana.

Ns

pre 1 godinu

Prljava kampanja koja se vodi protiv Vučića ne jenjava

Sasa

pre 1 godinu

Treba da ih bude sramota, što plasiraju ovakve laži protiv predsednika koji je sve uradio da Srbija danas bude stabilna i jaka država poštovana u svetu i koja i dalje nastavlja svoj put uspeha.

Ns

pre 1 godinu

Prištinske vlasti i hejteri imaju isti cilj. Da sruše Vučića. Neće uspeti u tome!

Jovan

pre 1 godinu

Jedino ko je poremetio sa pameću su lično oni koji pričaju ovakve laži protiv Vucica , mrznja im pomutila razum i ne znaju jadni više ni šta rade ni šta pričaju.

Ns

pre 1 godinu

Kurti bi po svaku cenu da sruši Vučića, umesto da ispuni svoje obaveze propisane sporazumom

Danka

pre 1 godinu

Vučić ima svu podršku naroda , I širenjem ovakvih budalastina ne mogu mu ništa.

Mara

pre 1 godinu

Koga briga za hejtere bolesnike pune mrznje prema predsedniku.

Helena

pre 1 godinu

Jasno je da ne biraju sredstva ali gledajuci u bilo koji statisticki podatak Vucic uziva poverenje ogromne vecine gradjana Srbije. Ovakvim sramotnim potezima ne da nece narusiti njegov ugled nego ce dovesti do ucvrscivanja njegovog polozaja kao predstavnika svih gradjana jer gradjani nisu ludi da ne mogu da shvate sta se ovde radi.

Jelena

pre 1 godinu

Kurti i njegovi drugari uz opozicije pokušavaju na sve načine da uruše kredibilitet koji Ima Vučić u svetu i Srbiji. Mada neće im poći za rukom jer svu znamo ko je Vučić i da on jedini radi za dobrobit Srbije.

Ns

pre 1 godinu

Pre će biti da je Kurti neuračunljiv i mentalno oboleo. Tolika mržnja prema srpskom narodu je bolesna i patološka

Pedja

pre 1 godinu

Mogu samo da mrze Vucica I to im je sve . Sujetni i nezadovoljni i krajnje nesposobni bave se širenjem neistina misleći da će time nešto postići, ali se varaju narod odlično sve zna i vidi.

Ns

pre 1 godinu

Srbija ima međunarodni kredibilitet zahvaljujući Vučiću. To neće mrzitelji Srbije uspeti da unište

Ns

pre 1 godinu

Opet se mrzitelji Srbije i svega što je srpsko udružili protiv Vučića. Uzalud im je. Nebitni su.

Ns

pre 1 godinu

Vučić jedini vodi ispravnu i odgovornu politiku. Zato i smeta onima kojima smeta jaka i razvijena Srbija

Ns

pre 1 godinu

U tajkunskim medijima, nema savesnih novinara. Svi su oni deo tajkunske mreže koja ima za cilj da pokuša da destabilizuje državu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija