• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

19.04.2023

06:50

VUČIĆA OPTUŽUJU ZA IZDAJU, A ONI HTELI SRBIJU U NATO! Depeše "Vikiliksa" otkrivaju šokantnu istinu o opozicionarima

Tanjug, Beta

Politika

VUČIĆA OPTUŽUJU ZA IZDAJU, A ONI HTELI SRBIJU U NATO! Depeše "Vikiliksa" otkrivaju šokantnu istinu o opozicionarima

Podeli vest

Boris Tadić, Vuk Jeremić i Zdravko Ponoš činili sve da se odreknu Kosova i Metohije kako bi se fokusirali na svoj glavni cilj - prijem u punopravno članstvo Severnoatlantskog vojnog saveza!?

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić, koji se predstavlja kao 'veliki patriota', bivši predsednik države Boris Tadić i propali kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš optužuju Aleksandra Vučića za izdaju nacionalnih interesa, a upravo su oni radili na tome da se odreknu Kosova i Metohije kako bi našu zemlju uvukli u NATO!

Ovo pokazuju tajne depeše koje je objavio 'Vikiliks'. U njima se navodi da su ovi političari američkim diplomatama sasvim jasno stavili do znanja do je budućnost Srbije članstvo u Severnoatlantskom savezu, čak i po cenu odricanja od Kosova i Metohije, kao i da je srpska vojska uništavana po direktnom nalogu SAD! Sve ovo, međutim, ne sprečava Jeremića, Tadića i Ponoša da danas Vučića optužuju da sprema priznanje lažne države 'Kosovo', iako niko u svetu, baš zahvaljujući Vučiću i kampanji otpriznavanja lažne države, ne pominje 'međusobno priznanje', već samo normalizaciju odnosa Beograda i Prištine!

Kardinalne greške

Tako je Vuk Jeremić u sedištu NATO pakta 5. septembra 2007. godine (depeša 07USNATO484), na pitanje španskog predstavnika koji nivo saradnje sa NATO Srbija želi da ostvari', odgovorio: 'Želimo punopravno članstvo.' Jeremić je tada podsetio i da je tadašnji predsednik države Boris Tadić isto to rekao generalnom sekretaru NATO.

Isti taj Jeremić je potom, godinu dana kasnije (depeša 08BELGRADE1290), umesto neutralnog Unmika prihvatio da u južnu pokrajinu dođe misija Euleks, koja je bila zasnovana na planu Martija Ahtisarija, koji je podrazumevao izgradnju 'nezavisne države Kosovo', kako bi se Srbija 'fokusirala na evropske integracije'.

Šiptarski mediji: 'Hvala, Vuče'

Foto: printscreen

Vuk Jeremić je, podsetimo, bio glavni heroj u prištinskim medijima, koji su mu se zahvaljivali na naslovnim stranama zbog pitanja koje je 2010. godine kao šef diplomatije uputio Međunarodnom sudu pravde. Pitanje je pogrešno glasilo: 'Da li je akt nezavisnosti Kosova po međunarodnom pravu? ', umesto: 'Da li je secesija dela teritorije po međunarodnom pravu? '. Zbog ove greške odgovor suda je bio negativan, što su političari u Prištini jedva dočekali. To dokazuje i naslovna strana prištinskog lista 'Ekspres', na kojoj su uz Jeremićevu fotografiju na srpskom jeziku napisali: 'Hvala, Vuče.'

Kako se dalje navodi u depešama (06BELGRADE842 i 06BELGRADE880), američke diplomate za nekadašnjeg načelnika Generalštaba VS Zdravka Ponoša - kasnije i potpredsednik Jeremićeve stranke - pišu da je 'u srcu reforme sistema odbrane koja obezbeđuje vojnu orijentaciju u američkom interesu'.

'General Ponoš je nedvosmislen oko strateške opredeljenosti srpskih oružanih snaga ka ulasku u Partnerstvo za mir i konačnom učlanjenju u NATO', piše u depešama.

Da su ove depeše i te kako istinite, potvrđuje premijerka Ana Brnabić, koja kaže da Jeremić, Ponoš i Tadić sada nešto spočitavaju predsedniku Vučiću, koji zapravo ispravlja greške koje su oni napravili.

- Ti i takvi ljudi, koji su ćutali tokom pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji, koji su za punopravno članstvo u NATO, koji su hteli da se odloži proglašenje tzv. 'nezavisnog Kosova' nakon drugog kruga predsedničkih izbora kako bi pobedio Boris Tadić, takvi ljudi danas nešto spočitavaju Aleksandru Vučiću?! A ono što je još bizarnije, mi kao društvo smo došli do toga da kada vi ovo kažete, dakle ponovite njihove reči, navodno targetirate, napadate?! To je krajnji stepen bizarnosti - naglašava Brnabićeva.

Foto: Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Ana Brnabić

Antidržavna politika

Komentarišući sve ove navode, Ognjen Karanović iz Centra za društvenu stabilnost ocenjuje da je 'tužno to što Srbija ima antidržavnu opoziciju'.

- Jeremić se diplomatama hvalio da je 'završio posao oko KiM' i da zbog opstanka na vlasti to još ne sme da javno saopšti, Tadić je ukinuo nadležnost UN iz procesa dijaloga o Kosmetu i sve prenosi u nadležnost EU, koja suštinski priznaje lažnu državu iako pet članica to odbija da uradi, a Ponoš je uništio srpsku vojsku. I oni se usuđuju da bez srama nastave bavljenjem politikom!? Njima je Vučić meta zato što se on istinski i državnički mudro bori za zaštitu Srba na Kosmetu i suvereniteta Srbije - zaključuje Karanović.

Tadić pobegao u Rumuniju kad je Kosovo proglasilo nezavisnost

Treba podsetiti da je pre 15 godina, kada je lažna država 'Kosovo' proglasila nezavisnost, tadašnji predsednik Boris Tadić bio u Rumuniji!?! Priština je jednostrano proglasila nezavisnost 17. februara 2008. godine, posle čega su počele demonstracije u Beogradu i drugim gradovima Srbije. Baš u vreme tih demonstracija, 21. februara, Tadić je otputovao u Bukurešt!?!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Veljko

pre 1 godinu

Njihovom bezobrzluku i podvalama nema kraja ovo je neviđeno šta rade

Cvetke

pre 1 godinu

Već sam pisao da treba da se pročitaju depeše Wikiliksa.

Maja

pre 1 godinu

Pouceni sopstvenom istorijom ne zelimo biti deo nijednog vojnog saveza , jacat cemo sopstvenu vojsku odbrandbenim kapacitetima i sopstvenom vojnom inzenjerijom sve vise . Nije to upereno protiv ikog vec iskljucivo nas interes kog cemo se drzati i u buduce.

Obilić

pre 1 godinu

Tadić, Jeremić i Ponoš su albanski lobisti.

Petar

pre 1 godinu

Sreća je naša što su na vreme bili smenjeni ti ološi, jer ko zna gde bi sada bili.

Nikola

pre 1 godinu

Kod Vučića se najviše poštuje njegova doslednost u stavovima i karakteru.

Nemanja

pre 1 godinu

Žuta agenda su najveći izdajnici koji postoje, izručili su predsednikq, pomilovali ratne zločince, ko zna šta bi još bilo su ostali na vlasti.

Sanja

pre 1 godinu

Kroz istoriju Srbija je skoro uvek bivala uvučena u velike svetske sukobe i uvek je trpela ogromne gubitke i razaranja, Srbi više ne žele da budu žrtve tuđih interesa, mi želimo da čuvamo mir, s to možemo samo ako smo neutralni, zato ćemo istrajati u tom opredelenju

Vuk

pre 1 godinu

Opozicionarima je Vučić uvek za sve kriv, iako nije.

Momčilo

pre 1 godinu

Zato je gore pomenutoj trojici narod jasno poručio na izborima da su prošlost! Ne zna se koje više od njih trojice štete naneo svojoj zemlji.

Ceca

pre 1 godinu

Srbija neće da poklekne pod ničijim pritiscima,ostaće vojno neutralna i kao takva vodiće i dalje politiku mira.

Ivana

pre 1 godinu

Vojna neutralnost znaci mir za Srbiju, ona je danas jaka i stabilna drzava koja gleda svoj interes. Ne ucestvuje u sukobima i Vucic se trudi da sacuva mir.

Dusan

pre 1 godinu

Tadic i kompanija su se dodovoravali zapadu dok je Vucic drugaciji, ne dodvorava se nikome.

Maja

pre 1 godinu

Srbija je vojno neutralna država i takav stav ima.

Mina

pre 1 godinu

Ponos,Jeremic i Tadic su unazadili nasu zemlju.

Nikola

pre 1 godinu

Težimo miru u saradnji, a ne stvaranju nemira.

Tara

pre 1 godinu

Da je Tadic bio cvrsceg stava, ne bi dao KiM Šiptarima.

Karađorđe

pre 1 godinu

Tadić je brat od tetke Hašima Tačija, Jeremić je unuk Albanca Pozderca, Ponoševa svastika je udata za Agima Čekua. Malo li je za ovu trojicu antisrba.

Ana

pre 1 godinu

Oni koji su izdali drzavu i KiM, oni koji najmanje imaju pravo da pričaju o izdaji, isti ti optužuju predsednika Vučića, čoveka koji se svim silama bori da dođe do formiranja ZSO.

Irena

pre 1 godinu

Tadic je gledao na KiM kao na teret, zato je hteo sto pre da ga se resi.

Sofija

pre 1 godinu

Žuti i rezultate njihove politike srpski narod dobro osetio

Nikola

pre 1 godinu

Svašta su oni hteli, al sreća nije im narod dozvolio. Kako ih nije sramota da se pojavljuju i govore posle svega što su loše uradili za Srbiju.

Milica

pre 1 godinu

Ne znam kako Tadica,Jeremica i Ponosa nije sramota da se javljaju i bilo sta komentarisu.

Bogdan

pre 1 godinu

Depeše Vikiliksa treba upotrebiti protiv svih koji su urušavali Ustavni poredak Srbije.

Maja

pre 1 godinu

Oni iz opozicije mogu samo da optuzuju lredsednika jer subzavidni na njegov uspeh!

Miloš

pre 1 godinu

Vučić radi isključivo u interesu Srbije, a ovi prethodni ozdajnici ne mogu to da prežale.

Sudija Ris

pre 1 godinu

Vremenom ce se otkriti jos vise izdajnickih poduhvata zutog rezima...

Jeja

pre 1 godinu

opozicija stalno optužuje Vučića za izdaju, a sve optužbe su lažne i neosnovane.

Darko

pre 1 godinu

Uhapsiti i osuditi za ugrožavanje Ustavnog poretka Srbije. Tadić, Jeremić I Ponoš ne smeju ostati neosuđeni!

Mara

pre 1 godinu

Нема већих издајиника од Тадића и Јеремића.Да су ваљали не би их народ давно отерао са власти.А Понош је пропали Нато генерал

Mila

pre 1 godinu

Boris Tadić, Vuk Jeremić i Zdravko Ponoš činili sve da se odreknu Kosova i Metohije kako bi se fokusirali na svoj glavni cilj,jer oni gledaju samo svoj interes

Zarko

pre 1 godinu

Izdajnici srpskog roda pricaju o izdaji.Pa moze li jadnije.

Sudija Ris

pre 1 godinu

Ovo je tek pocetak, pitanje je sta su sve jos radili Tadic, Ponos, Jeremic i ostali, a sto se tek razotkriti

Milica

pre 1 godinu

U laži su kratke noge, hvala Vikiliksu što razotkriva ovu bagru.

Ana

pre 1 godinu

Uvek su o izdaji najviše pričali najveći izdajnici

Tara

pre 1 godinu

Opozicije je jedini cilj da sklone predsednika Vucica sa vlasti,i da nastave da unistavaju nasu drzavu.

Milica

pre 1 godinu

Da su malo duže ostali na vlasti od Srbije bi napravili zapadnu koloniju

Kihot

pre 1 godinu

Vucica napadaju oni koji su nam zemlju razorili!

Ana

pre 1 godinu

Žutaći su služili strancima pa su hteli da i od Srbije naprave roba

Maja

pre 1 godinu

Jedino ko je izdajnik to su Boris,Vuk i ostala banda iz opozicije

Vlada

pre 1 godinu

Crna trojka Vuk Jeremić, Boris Tadić i Zdravko Ponoš su oduvek hteli da uvedu državu Srbiju u NATO Savez na čemu su i vrlo predano radili uništavajući vojsku Srbije i državu Srbiju , dok je državnik Vučić ispravljao godinama njihove greške i izveo Državu Srbiju na pravi put vojne neutralnosti , uložio dosta u obnovu vojske Srbije i preuzeo brigu o svom narodu na KIM i.svim našim građanima.

Stefi

pre 1 godinu

Vuk Jeremić, Boris Tadić i Zdravko Ponoš nemaju šta da traže na političkoj sceni Srbije. To su ljudi koji nemaju morala i koje nije sramota za sve loše odluke koje su donosili u prošlosti, a koje su doprinele samoproglašenju lažne države Kosovo!

Mima

pre 1 godinu

Propali političari se predstavljaju kao patriote a istina je da su upravo oni prodali srpske interese na KiM.

Maja

pre 1 godinu

Oni su tajno pregovarali sa NATOom. Svom narodu iza leđa

Maja

pre 1 godinu

Najveci olosi i izdajnici su upravo ovi koji optuzuju Vucica!

Ana

pre 1 godinu

Sreća po Srbiji što su ovi ljudi sklonjeni sa vlasti na vreme

Jelena

pre 1 godinu

Opoziciji smeta to što se Vučić bori za zaštitu Srba na KiM i suvereniteta Srbije.

Vlada

pre 1 godinu

Opzicija je ciljano godinama radila na uništenju vojske Srbije i države Srbije po nalogu stranih država, dok je državnik Vučić spasio državu Srbiju ,sve naše građane i narod na KIM od sigurne propasti i sramne izdaje opozicije.

sasa

pre 1 godinu

Oni koji su radili protiv interesa Srbije u to vreme, danas nam moralisu i drze pridike, licemeri.

Dr

pre 1 godinu

Opozicija je sklona izdaji i uništavanju svega onoga što je jasna politika Aleksandra Vučića.

Boško

pre 1 godinu

Tako vam je zo kada neko (opozicija) nema obraza i brzo zaboravljaju šta su nekada radili!

Katarina

pre 1 godinu

Opozicija je za vreme svoje vlasti pokazala veliku neodgovornost u očuvanju srpskih interesa na KiM i sad im smeta što Vučić odlično brani Srbe sa KiM i štiti suverenitet Srbije.

Toma

pre 1 godinu

Vuk Jeremic,Boris Tadić i propali kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš optužuju Aleksandra Vučića za izdaju nacionalnih interesa, a upravo su oni radili na tome da se odreknu Kosova i Metohije kako bi našu zemlju uvukli u NATO!

Toma

pre 1 godinu

Vuk Jeremic,Boris Tadić i propali kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš optužuju Aleksandra Vučića za izdaju nacionalnih interesa, a upravo su oni radili na tome da se odreknu Kosova i Metohije kako bi našu zemlju uvukli u NATO!

sasa

pre 1 godinu

Opozicionari su uvek gledali samo sebe i svoj sopstveni interes, za narod i drzavu nikada nisu hajali.

Zox

pre 1 godinu

Pamti narod kako je bilo dok su vladali Tadic i ekipa a sad vidi da Ana Brnabic i predsednik Srbiju vode putem napredka, tako da bez obzira na lose pisanje tajkunskih medija narod ce ponovo svoje poverenje dati predsedniku Vucicu

Maja

pre 1 godinu

Ova banda iz opozicije je ta koja je izdala Srbiju oni su ti koji su hteli Srbiju u NATO

Ranka

pre 1 godinu

Vučića optužuju svi oni koji su najviše naudili Srbiji. Evidentno je da ne znaju za stid.

Srbin

pre 1 godinu

Nema većih domaćih izdajnika od Tadića, Jeremića i Ponoša!

stefan

pre 1 godinu

Bivsa vlast sve sto je radila, radila je zarad sopstvenog interesa i koristi i to se ne zaboravlja.

Stefi

pre 1 godinu

Vidi narod ko je izdajnik, a ko se bori za Srbiju! Uostalom, to nam dokazuju i izbori u zadnjih desetak godina!

Patak

pre 1 godinu

Opozicionari su izdali nacionalne interese 2008 godine, Tadic i Jeremic tacnije, to im narod nikada nece oprostiti.

Marko

pre 1 godinu

Opozicija vodi antidržavnu politiku kako bi se dočepali vlasti a takva politika Srbiji neće doneti ništa dobro.

Zoran

pre 1 godinu

Odavno je naša opozicija dokazala da ne radi u interesu države, već samo za lični interes.

Vesna

pre 1 godinu

Najveći izdajnici KiM i srpskog naroda Tadić, Jeremić i Ponoš sada napadaju Vučića, a predsednik je jedini koji se istinski bori i zalaže za Srbiju.

Boban

pre 1 godinu

Vučić se istinski bori za očuvanje mira i stabilnosti. Zato toliko smeta opoziciji koja bi da ruši vlast u Srbiji.

Mirla

pre 1 godinu

Opozicija je imala svoje ciljeve. Izdaja Kosova i Metohije i našeg naroda. Danas ti isti napadaju predsednika koji se bori za mir, stabilnost, svako ognjište i poštovanje dogovorenog.

Tanja

pre 1 godinu

Sve izdajnik do izdajnika a konstantno napadaju Vučića! Jeremić je načinio takve greške čije posledice trpimo i dan danas a ipak ima obraza da laje na sva usta i kritikuje nekoga!

Nikola

pre 1 godinu

Najveći izdajnici Srbije, Ponoš Jeremić i Tadić trebaju da odgovaraju za svoja zlodela učinjena Srbiji isvom narodu.

Jovan

pre 1 godinu

Ne vole predsednika Vucica i onda ga optuzuju za razne gluposti.

Lea

pre 1 godinu

Oni što treba biti optuženi ,oni optužuju druge.

Stevan

pre 1 godinu

Šta god pričali opozicioni političari, narod pamti njihove greške i nikada neće podržati antidržavnu politiku.

Roki

pre 1 godinu

Opozicija je htela da se odrekne KiM,ali vucic neće to dozvoliti.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija je htela u NATO, Ponoš je NATO general. Njih KiM nikada nije interesovalo a sada im je Vučić za sve kriv.

Dada

pre 1 godinu

Stid i sramota treba sa bude opoziciju, koliko su oni zla naneli Srbiji

Mile

pre 1 godinu

Vučić ne odustaje od borbe, radi isključivo u interesu svog naroda i države.

Milan

pre 1 godinu

Tako uvek bude, najglasniji su oni koji su najkrivlji za sve.

Icko

pre 1 godinu

propali kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš

Aca

pre 1 godinu

Vučić je odabrao da vodi državu na najbolji mogući način! A mi smo odabrali njega

Goran

pre 1 godinu

Pa opozicija se bavi samo napadima na Vučića jer nikakvu drugu politiku nema

Helena

pre 1 godinu

Opozicija je uvek i za sve krivila predsednika Vucica za sve lose sto se desava.

Ema

pre 1 godinu

Predsednik Vučić nikad ne odustaje! Samo borbom i jakom voljom se nešto može postići.

Pavlvoic

pre 1 godinu

Izdali su opozicionari nacionalne interese, borili se da Srbija udje u NATO, tacnije nicim dobrim nisu zaduzili ovu zemlju.

Aca

pre 1 godinu

Vučić je pokazao da je istinski patriota i lider koji se ne boji da se suoči sa izazovima koji stoje pred našom zemljom, i zato ga podržavam u potpunosti.

Nenad

pre 1 godinu

Narod podržava Vučića i pamti greške koje su napravili opozicioni političari.

Danka

pre 1 godinu

Svi se skupili zajedno da pljuju Vucica, a oni samo su zlo i naopako...

Ana

pre 1 godinu

Naša zemlja prolazi kroz teška vremena, ali znamo da smo sa predsednikom Vučićem na čelu sigurni da ćemo prebroditi sve poteškoće i izboriti se za bolju budućnost.

Goran

pre 1 godinu

Tadiću, Jeremiću i Ponosu je bio važniji NATO nego KiM

Deki

pre 1 godinu

U ovom trenutku, podrška predsedniku Vučiću je od ključnog značaja za očuvanje nacionalnih interesa i integriteta Srbije.

Mile

pre 1 godinu

Srbija je jaka i stabilna zemlja zahvaljujuci predsedniku Vucicu.

Ferika

pre 1 godinu

Opozicija je radila na tome da se odreknu Kosova i Metohije kako bi našu zemlju uvukli u NATO!

Branko N

pre 1 godinu

Pa upravo su Tadić i Ponoš i uništili našu vojsku sa glavnim ciljem da Srbija postane članica NATO-a.

Miki

pre 1 godinu

Vučić je dokazao svoju hrabrost i odlučnost u suočavanju sa izazovima koji se javljaju na našem putu, i zato ga podržavam u njegovoj borbi protiv izdajnika.

Rada

pre 1 godinu

Pa prema svemu ovome moglo bi se reći da Tadić, Ponoš i Jeremić imaju velike zasluge za probleme u kojima se Srbija sada nalazi.

Lea

pre 1 godinu

Svako nedelo opozicije pre ili kasnije izađe na videlo.

Maja

pre 1 godinu

Što Srbija ima opoziciju ni najgorem neprijatelju da ne poželiš

Danko

pre 1 godinu

Vucko pusti ti ovu gamad, srpski narod je uz tebe!

stevica

pre 1 godinu

Kod opozicije, sve se svodi na borbu za licni interes, kako tada, dok su bili opozicionari na vlasti, tako i danas.

Deki

pre 1 godinu

Vučića optužuje šaka jada, lažne patriote koje bi ponovo da sruše Srbiju zarad ličnog interesa!

Sava

pre 1 godinu

Vučić je doveo Srbiju do momenta kada nas svet smatra važnima! Srbija je svetu važna!

Dara

pre 1 godinu

Opozicija treba da ustane kad govori o Vučiću i politici koju vodi.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija je jednom uništila Srbiju pa i danas bez srama nastavlja sa antidržavnom politikom.

Goran

pre 1 godinu

Svaki potez bivše vlasti bio je usmeren ka sve većoj nezavisnosti tzv Kosova

Ema

pre 1 godinu

Od opozicije se nije ni očekivalo da će izjaviti nešto pametno.

Rada

pre 1 godinu

Ova trojka treba na adekvatan način da bude kažnjena i da joj se više ne dozvoli privirivanje na političku scenu.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija bi se udruzila i sa djavolom, samo da se dokopa vlasti.

Zoran

pre 1 godinu

Vikiliks ne odgovara raznim prevarantima, kako u svetu, tako i kod nas, jer govori istinu.

Sale

pre 1 godinu

Njihova ciljna grupa nije Srbija i njen razvoj, vec samo pljuvanje Aleksandra Vucica

Macak

pre 1 godinu

Sluzili interesima zapada i Tadic i Jeremic dok su bili na vlasti, to narod odavno zna..

Lenka

pre 1 godinu

Nije narod zaboravio kud je tezila bivsa vlast zato i jesu tu gde su sada.

Miki

pre 1 godinu

Opozicija je vodi parolom: Napad je najbolja odbrana.

Rajka

pre 1 godinu

Hvala im na svim sr***** u kojma se sada nalazimo. Njihove greške i izdaju je teško sada anulirati.

NEŠA

pre 1 godinu

Oni čija nas pogubna politika davi i dan danas i trpimo posledice iste sad se nešto oglašavaju i prave velike patriote

Danko V

pre 1 godinu

Deset godina opozicija tvrdi kako će Vučić da prizna lažnu državu Kosovo i nikako da se to desi.

Mirko

pre 1 godinu

Posle svih dokumenata koji su izašli na svetlo dana, sa sigurnošću možemo da kažemo da se jedino Vučić iskreno bori za KiM

Gaga

pre 1 godinu

Opozicija samo zavidi sto je Srbija jaka i stabilna zemlja zahvaljujuci predsedniku Vucicu.

Marko

pre 1 godinu

Uvek su najglasniji oni koji su najmanje ili ništa uradili za Srbiju za vreme svoje vlasti.Tako Tadić i ekipa.

Nataša

pre 1 godinu

Oni nemaju stida ni srama, ne sećaju se šta su radili.

Angelina

pre 1 godinu

Dok su bili na vlasti nisu ucinili nista da ocuvaju KiM a sada nesto glume.

daca

pre 1 godinu

Najlakše je za svoje pehove optužiti nekog drugog a koga ako ne Vučića

Igor

pre 1 godinu

Ovi iz opoziciji su tako licemerni, da je tako ocigledno da oni ne zele nista dobro Srbiji..

Jelica

pre 1 godinu

Vučić se bori isključivo za interese Srbije i zato ima podršku naroda dok opozicioni političari rade protiv Srbije.

Miki

pre 1 godinu

Zato se njih trojica sada samo javljaju da optužuju Vučića. Pokušavaju da mu nametnu krivicu.

Rasta

pre 1 godinu

Kakav "trio", Tadic, Jeremic, Ponos, ne zna se ko je veci licemer i manipulator, tacnije, interesdzija, bio i ostao.

Goran

pre 1 godinu

Sramota je čime se sve opozicija bavi samo kako bi našla štetu Vučiću

ceca

pre 1 godinu

Sav Jerermićev rad je bio u cilju nezavisnosti KiM

Todor

pre 1 godinu

Izigravaju nekakve patriote a sve su radili protivno interesima Srbije.

Maki

pre 1 godinu

Mogu da ga optužuju koliko hoće, njegov rad govori drugačije.

Goran

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da Tadić, Jeremić i Ponoš stvarno misle da je narod toliko glup i da se ne seća šta su sve radili dok su bili na vlasti

Plavooki

pre 1 godinu

Bivsa vlast je doprinela ovako teskoj i slozenoj situaciji u kojoj se danas nalazimo kada je rec o KIM.

Miki

pre 1 godinu

Vučiću se ne mogu pripisati ovakve izdajničke depeše kakve su imali Jeremić, Tadić i Ponoš.

neda

pre 1 godinu

Oni koji su učinili radnje i doveli Srbiju u tešku situaciju iz koje nikako da se isčupa postali su glavni u svakodnevnim napadima na predsednika

Ana

pre 1 godinu

Ponoš je unistio srpsku vojsku i ne znam kako se usudjuje da bilo šta sada kaze.

Maja

pre 1 godinu

Ova trojka je sistematski radila na uništavanju države i vojske.

Banćo

pre 1 godinu

O kakvoj izdaji ovi govore. Pa upravo su oni bili na vlasti kada je Priština 2008. godine proglasila nezavisnost tzv. Kosovo, a prstom nisu mrdnuli da to spreče.

Goran

pre 1 godinu

Vučić vodi politiku otpriznavanja nezavisnosti tzv Kosova, dok se bivša vlast nije izborila ni za jedno otpriznavanje nezavisnosti tzv Kosova

Rada

pre 1 godinu

Sada plaćamo ceh iživljavanja ove trojke nad Srbijom.

Viki B

pre 1 godinu

Ponoš je unistio srpsku vojsku i ne znam kako se usudjuje da bilo šta sada kaze protiv predsednika Vucica.

Cuperak

pre 1 godinu

Pitanje KIM je eskaliralo i dozivelo krah u vreme dok su Tadic i Jeremic bili na vlasti i to narod pamti i ne zaboravlja.

mara

pre 1 godinu

Vuk, Boris i Ponoš treba da se sakriju u mišju rupu i iz iste da ni ne izlaze

Maki

pre 1 godinu

MI nećemo Srbiju u NATO, niti hoćemo da predamo KiM u ruke albanaca.

Goran

pre 1 godinu

Zbog Jeremićevce diplomatije Šiptari i dan danas slave

Danica

pre 1 godinu

Opozicija misli da ce prebacivanjem krivice nesto postici.

Jovan

pre 1 godinu

Nemaju srama ljudi iz opozice sve rade protiv Srbije, narod to vidi i zna.

Miomir

pre 1 godinu

Narod ih je na vreme razotkrio i poslao gde im je i mesto.

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija je unistili sve sto je mogla u Srbiji, Vucic popravio, sada im on kriv, za sve lose sto su oni uradili.

Mitar O

pre 1 godinu

Da su oni ostali na vlasti, Srbija bi davnih dana priznala lažnu državu Kosovo. To Vučić neće nika da uradi.

ivana

pre 1 godinu

Oni koji na sva usta napadaju predsednika da je izdao KiM su glavni krivci za celokupnu situaciju i probleme vezane za KiM

Velizar

pre 1 godinu

Niko nije doziveo amneziju da ga ponovo zavedu lazne parole bivse vlasti.

Una

pre 1 godinu

Tadic je uvek bezao kad je bilo tesko, za razliku od predsednika Vucica koji je uvek bio uz svoj narod.

Mirko

pre 1 godinu

Vučić se maksimalno bori da ispravi greške koje je bivša vlast načinila

Toza

pre 1 godinu

Opozicija nemoze ništa više dokazivati,zato što se pokazala kakva je.

Vlada

pre 1 godinu

Dok opozicija poslednjih godina inezivno radi na uništenju Srbije i srpskog naroda , Vučić je izveo državu iz kandži opozicije i uspeo znatno da osnaži vojsku i državu Srbiju, našem narodu na KIM poboljša uslove za normalan život i da ih uveri da nisu sami da država Srbija stoji uz svoj narod na KIM.

Danica

pre 1 godinu

Smesno je sto zeli opozicija da krivi Vucica za njihove greske.

Sanja

pre 1 godinu

Tri musketara, ne zna se ko je gori, sta oni ima da pricaju o Vucicu, nisu dostojni ime da mu pomenu.

Cedomir

pre 1 godinu

Opozicija je htela po svaku cenu u Nato, bili su spremni na sve. A sad optužuju Vučića koji se bori za KiM za izdaju. Licimerje.

Ceca

pre 1 godinu

Da su Jeremic i Tadic patriote, ne bi radili protiv interesa Srbije.

Mila89

pre 1 godinu

Šačica jadnih i propalih političara ne može da preboli Vučićev uspeh.

Dana

pre 1 godinu

Svi mi odlicno znamo sta su sve opozicionari radili u srbiji

Danica

pre 1 godinu

Tuzno je i zalosno cime se sve opozicija bavi.

Marina

pre 1 godinu

Опозиционари оптужују Вучића за издају, а шиптари су се уредно захваљивали Вуку Јеремићу својевремено.

Gorjana

pre 1 godinu

A sta su preduzeli dok su bili na vlasti povodom ocuvanja KiM, nista osim stetnih odluka.

sanja

pre 1 godinu

Nikada niko vise nije lagao u srbiji od opozicionara

Drina

pre 1 godinu

Tadić govori o navodnoj izdaju Vučića, a on namerno zbrisao u Rumuniji samo da ne bi sprečio Prištinu da 2008. godine proglasi nezavisnost tzv. Kosovo.

Ana

pre 1 godinu

Ovo je jedna velika sramota ko sve predstavlja opoziciju

Ivana

pre 1 godinu

Ne treba dozvoliti ovima iz opozicije nikada vise da se umesaju u rad drzave srbije

Miki

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se vise nego bilo ko trudi da odrzi mir i stabilnost i da zastiti iinterese Srbije.

Andrea

pre 1 godinu

Narod je tu istinu osećao i bez Vikiliksa, o opoziciji ne treba trošiti suvišne reci.

Aca

pre 1 godinu

Nasa drzava svakodnevno napreduje a opozicija ne moze da se pomiri sa tim

Sanja

pre 1 godinu

Jeremic, Tadic, Ponos, ljudi koji su prodali i izdali sve sto je Srpsko, Vucic koji se lavovski borio za ovu Zemlju, iz pepela Srbiju digao, ko je tu, ko, ne treba neka posebna logika.

Fiko Halimić

pre 1 godinu

Ma ovi bednici da imaju imalo morala, ne bi se uopšte oglašavali u javnosti.

Jaca

pre 1 godinu

Koliko suza i patnji je doživeo naš narod zbog bivšeg režima i njihove nebrige za svoj narod...

ana

pre 1 godinu

Nikada niko nije vise napadao srbiju od sadasnjih opozicionara

sanja

pre 1 godinu

Predstavnici u opoziciji su jedna velika sramota za srbiju

Dejan

pre 1 godinu

Ne smem ni da zamislim kako bi nam bilo da se na jedan dan domognu vlasti članovi bivšeg režim, a komoli da vode našu zemlju na duži period.

Goran

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se iskreno bori za KiM za razliku od opozicionara koji su odavno odustali od KiM pa su se sada setili da ipak postoji

sanja

pre 1 godinu

Predsednika Vucica napadaju najveci opozicionarni srbomrsci

Ivana

pre 1 godinu

Necemo dozvoliti opoziciji nikada vise da se mesaju u rad vlade srbije

Danko V

pre 1 godinu

Nikako ovi bednici da shvate da se vlast ne osvaja lažima, nego voljom naroda na izborima.

Ana

pre 1 godinu

Svi mi odlicno znamo ko su i kakvi su predstavnici opozicionara koji mrze sami sebe a i srbiju

Olivera

pre 1 godinu

Našem narodu posle svih tragedija koje je pretrpeo zbog bivšeg režima i lažnih patriota, sada je najvažniji mir i stabilnost. Hvala predsedniku Vučiću na tome.

Katarina

pre 1 godinu

За време владавине Тадића, Вука Јеремића и Поноша, српски народ је прозтеран са Космета, светиње и српске куће су запаљене и сад су се они нашли да лажу на Вучића који чува српски народ на Космету.

Goga

pre 1 godinu

Opozicija ima toliko prljavu biografiju da bi trebalo samo da cute.

Zdravko

pre 1 godinu

Bivši režim je naneo toliko nepravdi našem narodu da ćemo još dugo gledati posledice toga. Narod veruje Vučiću i cene njegov rad i trud.

Jovan

pre 1 godinu

Optužuju Vučića za izdaju Kosmeta, a sami činili sve da se odreknu KiM i da se priključe Atlantskom vojnom savezu!

Joja

pre 1 godinu

Narod sa KiM ceni i postuje sve sto Predsednik radi za KiM

Sara

pre 1 godinu

Vucic vodi politiku srabilizacije i napretka dok opozicija moze jedino da siri lazi!

Sofija

pre 1 godinu

Опозиција лаже како је Вучић признао ткзв.Косово, како би они опет дошли на власт и наставили да раде за личне интересе.

Dragan J

pre 1 godinu

Ove bednike samo interesuje da se nekako dočepaju vlasti kako bi mogli da pljačkaju narod kao što su to radili dok su bili na vlasti. Međutim ta im se želja neće nikada ostvariti.

Ivan

pre 1 godinu

Opozicija je odavno pokazala nesposobnost po pitanju KiM

Lepi Vlada

pre 1 godinu

Svi ti koji optužuju Vučića, prodali bi Srbiju za šaku dolara.

Lidija

pre 1 godinu

Koliko nam je Ponoš i sama opozicija jaka i poštovana u Srbiji pokazalo se na izborima. Ne znam kako nemaju srama da se i dalje pojavljuju na političkoj sceni.

Jana

pre 1 godinu

Opozicija opet izmislja i dobija amneziju na sva ona nedela koja su pocinili za vreme svoje vladavine.

Marija

pre 1 godinu

Вучић се бори за српски народ на Космету док се опозиција бори само за власт како би се лично богатили.

Tara

pre 1 godinu

Samo neke izmisljotine od strane opozicionara koje pre prezentuju narodu da bi ga obmanili.

Duško S

pre 1 godinu

Ovo je najbolji dokaz da Srbija praktično i nema opoziciju. Ovakvu opoziciju bi svaka vlast prosto poželela.

Dušan

pre 1 godinu

Sada se vidi prava istina , depeše Vikiliksa ne lažu. Oni su bili za prijem Srbije u NATO, i da se preda Kosmet Albancima.

Ena

pre 1 godinu

Zna narod kakav sljam sedi u krugovima opzoicije i na sta su sve spremni zarad svojih poliitickih bodova.

Alhemičar

pre 1 godinu

Sada se vidi ko je pravi izdajica , i ko je hteo da gurem Srbiju u NATO sa onima koji su nam ubijali decu.

Stefan

pre 1 godinu

Na koji god način pokušavali da dobiju malo veću podršku naroda, narod tajkunima poput Vuka, Ponoša i Tadića ništa ne veruje i ne želi da ih oni vode.

Olja

pre 1 godinu

Kakve glave cine opoziciju, da se coveku zivot dozivotno smuci, samo neke smicalice i obmane.

Lepi Vlada

pre 1 godinu

Vučić je heroj Srbije, ne zaslužuje da ga bilo ko napada.

Nena

pre 1 godinu

Predsednika bi optuzili za sve sto izmisle, ali sam narod zna celu istinu, ko je Vucic i koliko se bori samo za interese Srbije.

Luka

pre 1 godinu

U da se oni pitaju nesto i KiM bi poklonili siptarima i ostavili nas narod na KIM na cedilu i bez svojih domova.

KOSTA

pre 1 godinu

Bože oprosti ime ne znaju šta govore niti se sećaju šta su oni uradili po tom pitanju u vezi kojeg napadaju predsednika

Jovanka

pre 1 godinu

Опозиција наставља са својим лажима против Вучића. Вучић се свим силама бори за српски народ са Космета док су Срби за време демократа били протерани са својих вековних огњишта.

Fiko Halimić

pre 1 godinu

Građane niko ne može da prevari. Oni odlično znaju da se jedino Vučić iskreno bori da očuva KiM i da našem narodu koji živi na KiM osigura miran i bezbedan život i njemu daju nesebičnu podršku.

Zorka

pre 1 godinu

Lider Narodne stranke Jeremić, koji se predstavlja kao 'veliki patriotta i njegovi saborci Boris i Zdravko danas se busaju i predstavljaju kao velike patriote .Sećamo se svi da smo zamalo bas vašom zaslugom završili u NATO .

Pera

pre 1 godinu

Mogu da ga optuzuju dozivotno, niko im ne veruje a pogotovu narod kojeg su ojadili i pokrali za narednih 100 godina.

Lana

pre 1 godinu

Da sam Ponoš sakrila bih se u mišju rupu i molila Boga da me niko, nikada ne pronađe...

Tara

pre 1 godinu

Jeremic treba debelo da se zapita i stavi prst na celo posle svega sto na je priredio, sramota od coveka.

Una

pre 1 godinu

Vucic je jedini koji se bori za srbe na KiM, znaju to oni svi i smeta im sto nije prodana dusa kao ostali. Predsednik ima punu podrsku naroda.

Lucija

pre 1 godinu

Oni su hteli da pristupimo onima koji su bili glavni krivci za bombardovanje nase zemlje, kataklizma.

Dijana

pre 1 godinu

Mislim da sam negde pročitala da Ponoša Amerikanci nazivaju svojom glavnom nadom i generalom koji će Srbiju uvesti u NATO, a sve to samo nekoliko godina nakon bombardovanja.

Anja

pre 1 godinu

Dokazi kao što vidimo za sve postoje. Samo su nažalost ostale velike greške koje su Jeremić i njegovo društvo u prošlosti napravili i koje sadašnja vlast pokušava da ispravi. Vreme je da prestanu da napadaju Vučića koji svakodnevno štiti građane i teritoriju Kosova i Metohije.

Nika

pre 1 godinu

Nema to obraza , to se ponasa kao da su nas doveli do vrhunca moci dok su vladali a ne suprotno, opustosili su sve sto je ikada valjalo.

Alex

pre 1 godinu

Izdajnici su bili i ostali, sada imamo i crno na belo

Aca

pre 1 godinu

Predali su sve demonkrate siptarima za vreme svoje vlasti, a sad se kompletna opozicija pravi pametna i misle da su gradjani zaboravili svo zlo sto su uradili.

Dragana

pre 1 godinu

Kada su 17. i 18. marta 2004. ubijali Srbe na Kosovu i Metohiji, palili im kuće i uništavali naše svetinje, kada je lažna država samoproglasila nezavisnost, tadašnja srpska vlast se pravila slepa. Sada ti slepci zameraju što ih Vučić ne pita za mišljenje oko rešavanja pitanja o KiM.

Nana

pre 1 godinu

Svi su oni kukavice, odustali od srba na KiM, jedino je Vucic taj koji se bori zato im i smeta, jer sa njim niko ne moze kako hoce.

Aurora

pre 1 godinu

Jeremić je 2007 tražio punopravno članstvo u Nato alijansi.

Jeka

pre 1 godinu

Vuk Jeremić je bio deo vlasti koja je ćutala kada je tzv. Kosovo proglasilo nezavisnost. Pokušavaju da falsifikuju istoriju i da okrive Vučića za to verovatno misleći da ćemo da zaboravimo šta su sve došvolili Prištini dok su bili na vlasti.

Srdjan

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je na najbolji pokazao kako se bori za KiM i za nas narod koji zivi tamo

Jela

pre 1 godinu

Opozicija za sve svoje neuspehe i greške krivi Vučića!

Mira

pre 1 godinu

Vucic nikada nece odustati jer on sve radi u interesu svoga naroda ,hvala mu do neba .

Goran

pre 1 godinu

Bukvalno su nas prodavali NATOu, rasprodavali zemlju!

Dragi

pre 1 godinu

Kurti se nije zahvaljivao javno Vučiću, već Sandrinom šefu Jeremiću, tako da im je bolje da se pokriju ušima i ćute.

Olga

pre 1 godinu

Opozicija je dobro poznata narodu, nesposobnost, neznanje, nestrucnost je ono sto oni nude

Mika

pre 1 godinu

Opozicija sve svoje neuspehe hoće da prikači Vučiću.

Aksa

pre 1 godinu

Vucic se bori za svoj narod I Srbiju za razliku od opozicije koja se bori samo za svoje interese i koji su u prošlosti upropastili Srbiju

Neca

pre 1 godinu

Još jedna u nizu budalaština, Vučić vadi kestenje iz vatre koji su oni bacili i sada ga još optužuju za nešto što nije učnio.

Maša

pre 1 godinu

Zašto se niste brinuli o svom narodu, tada kada ste morali da se brinete i time dozvolili da 2004. bude ubijeno 28 Srba, ranjeno više stotina Srba, Zapaljeno 935 kuća, proterano više od 4.000 Srba, srušeno 46 srpskih svetinja na KiM za samo dva dana?

Mirjana

pre 1 godinu

Opozicija je toliko zabrljala da jos uvek moramo naporno da radimo.

Doris

pre 1 godinu

Demokratski iloš koji je uništio zemlju, eto šta su

Marija

pre 1 godinu

Vuk Jeremić,Boris Tadić iZdravko Ponoš optužuju Vučića za izdaju nacionalnih interesa, a upravo su oni ti koji su radili na tome da se odreknu Kosova i Metohije kako bi našu zemlju uvukli u Nato!

Nikodim

pre 1 godinu

General Ponoš je nedvosmislen oko strateške opredeljenosti srpskih oružanih snaga ka ulasku u Partnerstvo za mir i konačnom učlanjenju u NATO!

Gabi

pre 1 godinu

Hoće da se vrate na vlast da nastave zlodela protiv naroda

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Ovakvi ljudi su hteli da uguraju Srbiju u NATO. Da predaju Kosovo i Metohiju Albancima, i ćutali su na pogrom Srba 2004 godine. I oni nekome da kažu da je izdajica .Sramota.

Milica

pre 1 godinu

Vucica optizuju oni ljudi koji su unistili Srbiju dok su bili na vlasti.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Opozicija je u vreme svoje vlasti radila sve da naudi Srbiji.

Petar Todorović

pre 1 godinu

Сада се тачно види и по депешама Викиликса ко је издајица и ко је хтео да се одрекне КиМ-е, и да Србију угура у НАТО савез!

Doktor

pre 1 godinu

Vucic radi odgovoran i dobar posao po pitanju KiM za razliku od opozicije koja ke imala svoj propali preformans kada su bili na vlasti

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Ponoš uništio vojsku i naoružanje, Jeremić finansije a Tadić celu državu doveo do ivice propasti. Ima li većeg zla od ovoga.

Nedeljko

pre 1 godinu

Ћутали на погром Срба , пуштали ОВК терористе из затвора , пребацили питање Косова и Метохије из УН-а, у ЕУ-у, и после су им други издајице.

Maja

pre 1 godinu

Jeremić se hvalio da je završio posao oko KiM i da zbog opstanka na vlasti to ne sme javno da saopšti, Tadić je ukinuo odredjene nadležnost UN iz samog procesa dijaloga o KiM i sve preneo u nadležnost EU, a Ponoš je uništio srpsku vojsku. I oni se takvi se usuđuju da bez stida i srama i dalje pricaju o politici i da vode politiku???

Una

pre 1 godinu

Nesposobnost opozicije dostigla je vrhunac gluposti. Toliko

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Uništili su Srbiju onda dok su bili na vlasti a hoce i sada kada su opozicija. Takvi ljudi nam državi ne trebaju.

Rada

pre 1 godinu

Pozdrav sa KiM za naseg Predsednika Vucica koji radi sjajan posao

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Jako se teško živelo dok je sadašnja opozicija bila na vlasti a još uvek grebu da se dočepaju vlasti ponaročito sada kada je država stala na svoje noge i kada imamo normlane uslove za rad i život, oni bi i sada da unište sve.

Informator SNS propagande za d

pre 1 godinu

https://www.predsednik.rs/pres-centar/saopstenja/zasto-sam-potpisao-zakon-o-nato Ono kad prodaješ muda za bubrege krezavim penzionerima. Kad si toliki luzer da i njima moraš da se pravdaš ???

Ena

pre 1 godinu

Opozicija ima za cilj da po svaku cenu oslabi Srbiju napadima na Vučića.

Ranka

pre 1 godinu

Kradje, malverzacije, potkupljivanja, uništavanje preduzeća, slom ekonomije-izdaja rodjene zemlje sve je to bilo u režiji sistema žutih tajkuna. Ali na žalost narod im šalje poruku da reprize vise nikada neće biti.

Nale79

pre 1 godinu

Bolje da se sakriju u mišiju rupu hteli u NATO koji je došao glave narodu Srbije opozicioni cirkusanti lažne patriote su i dovele do propasti i prodali narod zbog ličnog interesa dokle više ponavljati znamo ko su izdajnici.

SKANDALOZNO! Optužuju Vučića za izdaju Kosmeta, a sami činili sve da se odreknu KiM i da se priključe Atlantskom vojnom savezu!
Politika

SKANDALOZNO! Optužuju Vučića za izdaju Kosmeta, a sami činili sve da se odreknu KiM i da se priključe Atlantskom vojnom savezu!

Dok se opozicija mesecima, u svom maniru, lažima i izmišljotinama obrušava na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i po ko zna koji put bestidno nastavlja da krivi Vučića za sve, predsednik Srbije se svom snagom trudi da sačuva srpske interese i ispravi greške bivše vlasti, čiji je deo bio i "veliki patriota" Vuk Jeremić, bivši propali političar Boris Tadić, ali i veliki fan NATO-a Zdravko Ponoš.

18.04.2023

13:08

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20