• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2023

15:15

Vesić: Saobraćaj na Moravskom koridoru, od Pojata do Makrešana, najkasnije do 20 sati

Informer

Politika

Vesić: Saobraćaj na Moravskom koridoru, od Pojata do Makrešana, najkasnije do 20 sati

Podeli vest

Deonica Moravskog koridora, od Pojata do Makrešana, koju je danas svečano otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, biće puštena u saobraćaj najkasnije večeras do 20 sati, najavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Vesić je ponovio i da će naplata putarine početi od oktobra, kada bude završena deonica od Makrešana do Koševa, gde će biti postavljena čeona rampa.

- Predsednik Vučić otvorio je danas prvu deonicu Moravskog koridora, od Pojata do Makrešana, dužine 16,8 kilometara i sada će se od Kruševca do Beograda stizati za samo 90 minuta - naglasio je Vesić, koji je prisustvovao otvaranju novog puta.

- Nastavljamo da razvijamo i povezujemo Srbiju i stvaramo bolju i bogatiju budućnost za naše građane - poručio je ministar Vesić.

Foto: Informer

Podsetio je i da će ceo Moravski koridor biti završen 2025.godine, i biće prvi pametan autoput u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 11 meseci

Grade se auto-putevi,razvija infrastruktura.Tako privlacimo nove investitore i jacamo ekonomiju.Borimo se za sto jacu i slobodnu Srbiju!Zivela Srbija!

Ena

pre 11 meseci

Izgradnjom novih auto-puteva privlačimo nove strane investicije i tako razvijamo Srbiju još više.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija