• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpskiportal.rs/informer.rs

01.05.2023

12:13

TAJKUNSKI MEDIJ ZAKUKAO: Vučiću, nepristojno je da radiš i otvaraš puteve dok mi odmaramo i putujemo!

Printscreen/ Beta

Politika

TAJKUNSKI MEDIJ ZAKUKAO: Vučiću, nepristojno je da radiš i otvaraš puteve dok mi odmaramo i putujemo!

Podeli vest

Dokle ide ludilo tajkunskih medija jasno pokazuje činjenica da im smeta to što Srbija gradi puteve.

Tajkunski medij Novas s udarila je na predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer otvara puteve, ali i zato što govori da je potrebno više raditi i graditi, kako bi naša zemlja napredovala.

Jedna od perjanica pomenutog medija Jelena Obućina, najavljujući emisiju zavapila je da se nikako ne posluša predsednik Vučić, već da se njegov savet o radu zanemari, jer kako kaže, “naredni su tek u novembru”, pritom neosnovano govoreći da je “Srbija u grotlu”.

Foto: printscreen

Istim stopama se zaputio i njen kolega Goran Dimitrijević rekavši da je „svako ko je mogao, imao gde i imao sa čim otišao negde za praznik da odmara ili se barem odmara kod kuće, takvih je možda i najviše, ali to ne važi za državni vrh niti za aktiviste vladajuće stranke iz kruševačkog kraja“.

Nakon što se požalio da rukovodstvo Srbije ne odmara već radi, osuo je paljbu na to što je Vučić otvorio deonicu Moravskog koridora!

On je pokušao da ponizi to što se Srbija gradi, što ulaže i brine o svojim građanima rekavši da se stekla atmosfera kao da se otvarao auto-put do Meseca.

Foto: printscreen

Ali što bi tajkunskim medijima bilo bitno to što je Moravski koridor za Rasinski okrug i šire, izuzetno značajan, jer će njegov završetak doprineti privrednom razvoju lokalnih sredina.

Što bi njih zanimalo to što će Moravski koridor povezati tri okruga – Rasinski, Raški i Moravički sa koridorima 10 i 11, odnosno sa autoputem Beograd – Niš i autoputem „Miloš Veliki“.

Ne interesuje ih ni to što će ta saobraćajnica povezati sve veće gradove centralne Srbije gde živi više od pola miliona ljudi: Čačak, Kraljevo, Vrnjačku Banju, Trstenik, Kruševac, Stalać i Ćićevac. Takođe, Moravski koridor će trajno rešiti pitanje poplava, pošto će biti regulisani tokovi reka u ovom delu Srbije, a pre svega Južne i Zapadne Morave.

Briga njih što će Moravski koridor, čija je prva deonica od Pojata do Makrešana otvorena pre neki dan, doneti nove investicije, i biti podsticaj razvoju turizma, što znači nova radna mesta i bolji život za pola miliona građana Rasinskog, Raškog i Moravičkog okruga.

Apelujući da se ne radi već da se maksimalno odmara i svaki trenutak iskoristi za odmor, dok se čekaju naredni neradni dani, tajkunski medj poručuje: Vučiću nepristojno je da radiš i otvaraš puteve dok mi odmaramo i putujemo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rujka

pre 1 godinu

Тајкунски медији су најпаметнији када одмарајају, а ми најмирнији. Када би могли да одмарају 365 дана, сви бисмо били срећни.

Maki

pre 1 godinu

Дрзници и нерадници само им је до саботаже стало. Председник Србије часно наставља да се бори, а тајкунска машинерија може само љубоморно да саботира.

Dr

pre 1 godinu

Vucic se bori za nasu Srbiju i njen narod. Veliko hvala na svemu.

Marija

pre 1 godinu

Dok se opozicija odmara. Vučić otvara nove saobraćajnice. To opoziciji naravno smeta.

Dušan

pre 1 godinu

Cinično komentarisanje na TV Nova S da nije u redu otvaranje Moravskog koridora pred praznike deluje smešno. Za 1. maj mnoge porodice putuju i to je idealno vreme da se nova saobraćajnica otvori i to bez naplate putarine do oktobra.

Tanja

pre 1 godinu

Blagi užas od opozicije koliko su bedni I koliko nisko su pali. Narod je uz Predsednika Vučića.

Jela

pre 1 godinu

Tajkunski mediji nastavljaju sa izricanjem laži i mržnje protiv Vučica,izgleda samo to najbolje znaju da rade

Mia

pre 1 godinu

Ta Obućina je izgleda jako dobro plaćena da pljuje po Aleksandru Vučiću.

Mara

pre 1 godinu

Pa to je njihov moto da se ništa ne radi i da sve propada u Srbiji. Sramota čime se oni bave.

Marija

pre 1 godinu

Dok većina ljudi odmara,Vučić svakog dana radi za napredak Srbije.

Petra

pre 1 godinu

Samo neka tajkuni kukaju i lazu, to je znak da Srbija napreduje,sto njima ocigledno smeta.

Tara

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima smeta sve sto je dobro za Srbiju. Oni i jesu placeni da je ruse i skrnave. Ej,njima smeta rad. Bruka.

Ena

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima smeta kad se Srbija gradi jer podržavaju neradnike iz opozicije. Sramota su za novinarstvo.

grofica

pre 1 godinu

Na tajkunskim medijima nista pametno se ne moze cuti.

Marinko

pre 1 godinu

Dok Vucic radi i otvara puteve, tajkuni pljuju po radu i putuju istim tim putevima za koje komentarisu, a da pri tom u svoje vreme nisu otvorili ninjedan km auto-puta.

Sara

pre 1 godinu

Zamisli koliko mozes biti jadan da ti smeta kad se radi i kad se gradi. Ovi tajkunski mediji su totalno pogubili kompas.

Grof

pre 1 godinu

Svi opozicioni mediji kako i opozcija samo odmaraju, dok su bili na vlasti otimali su od naroda i drzave da bi se bahatili na svojim luksuznim odmorima.

Seka

pre 1 godinu

Koliko li su samo placeni da mi je znati da ovoliko idu protiv Srbije i predsednika Vucica.

Strahinja

pre 1 godinu

Samo bi da odmaraju i uzivaju na teretu naroda, samo sto sad im to nije moguce.

Zvrk

pre 1 godinu

Vredni i azurni su oni bili u svoje vreme samo za grabljenjr para i trosrnje drzavnog novca, sada lencuge sve sto znaju je da ponizavaju svaki rad i rezultat, jer to su tajkuni, strani placenoci kojima je u interesu da destabilizuju Srbiju.

Jela

pre 1 godinu

Tajkunski mediji svakodnevno vrše hajku nad Vučićem. Dotakli su dno, ali šta drugo od takvih nadobudnih ličnosti i očekivati. Šta god predsednik da uradi oni će biti protiv njega. Uspeh se ne prašta, nažalost.

Ena

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima smeta kad se Srbija gradi jer podržavaju neradnike iz opozicije. Sramota su za novinarstvo.

Gojko

pre 1 godinu

Neka oni iz opozicije i njihovih medija odmaraju, koliko oni hoce, a nase drzavno rukovodstvo sve radi da bude sto boli zivot i veci standard nasih gradjana.

Milica

pre 1 godinu

Bukvaliste koji svaku rec shvate doslovno i bez razmisljanja o bilo cemu pricaju,zelimo prijatan odmor i putovanja,i hvala im sto se pre svega rugaju narodu koji na danasnji dan radi i ponosan je zbog toga! Kad neko ima pileci mozak to izgleda upravo ovako,a nasim predsednikom koji i danas radi i brine o drzavi se svi ponosimo!

veselin

pre 1 godinu

Zahvaljujuci predanom Vucicevom radu Srbija se uspesno razvijamo.

Goran

pre 1 godinu

Nerad i javašluku dopire sa tajkunskih televizija

Baka Meda

pre 1 godinu

Da nam Vucic zivi sto godina, njegova energija, trud i rad, SRbiju je preporodila.

Goran

pre 1 godinu

Pošto novinarima sa tajkunskih televizija smeta Moravski koridor onda nemoj ni da ga koriste

Tanja

pre 1 godinu

Rad sadašnje vlasti koju predvodi Vučić niko ne može da ospori! Rezulati su vidljivi na svakom koraku i samo budala ili zao čovek može da govori suprotno!

kalinanina

pre 1 godinu

Lencuge iz opozicije bi da odmaraju, samo ne znam od cega, mnogo su krali za vreme svoje vladavine pa su se umorili.

Goran

pre 1 godinu

Mi radimo za nas, za našu decu i bolju budućnosti

BOban

pre 1 godinu

Navila je bagra iz opozcije da na odmor idu kradenim novcem od gradjan i drzave, samo sto je ta praksa prekunta pre desetak godina.

Vlada

pre 1 godinu

Tajkusnki mediji imaju ulogu da unište državu Srbiju i našeg državnika Vučića , sve u cilju kako bi lažna opozicija došla do lakih političkih poena i opstala još koji dan na političkoj sceni Srbije ali njihovo samouništenje je neminovno jer je naroda Srbije dao svoje ogromno poverenje Vučiću koji je državu Srbiju podigao iz pepela, u koji je bacila ova ista opoziciona banda.

nevena

pre 1 godinu

Nedopustivo je takvo ponašanje jednog medija nad predsednikom jedne drzave.

Milutin

pre 1 godinu

Rad i zalaganje nikad nije bio zastupljen u opoziciji, oni su navikli da otimaju, cak su otimali i od hedikepirane dece.

Maca

pre 1 godinu

vreme lencuga i otimacima je proslo sa sadasnjom opozicijom, zato su sad tu gde jestu, nigde.

robijaće Rošavi i pičkousti

pre 1 godinu

Ne znate više ni šta izmišljate, mora da ste u žestokoj frci! Ovi kad dođu na vlast, hapsiće vas kao najgore kriminalce.

Vlajko

pre 1 godinu

Dokle ce vise ovi Solakovi mediji da se prave pametni . Mislim da su preterali ovog puta.

BgDex1970

pre 1 godinu

To što "oni" rade svih ovih 10 godina od kada je Vučić premijer , a potom predsednik Srbije , ne dotiče mnogo naše građanstvo , jer ih je isto odavno prikljuvilo kao bezkompromisne lažove.Ono što zabrinjava je što šalju potpuno izobličenu sliku van Srbije ,opisujući Srbiju kao zemlju pod okupacijom diktatora Aleksandra Vučića.Što je još gore ,neko od "glavnih" u EU će poverovati u sve te laži.

Goran

pre 1 godinu

Mi znamo za šta u za koga radimo, ako to tajkunskim medijima smeta neka ćute i neka ništa više ne komentarišu

mile

pre 1 godinu

Tajkunski mediji ne mogu da sakriju nezadovoljstvo sto Srbija uz Vucica ide napred!

Cecilija

pre 1 godinu

Bedni lažovi za tajkunskih nedija izvrcu istinu i obmanjunu javnost. Ali dzaba im narod Srbije zna istinu.

Goran

pre 1 godinu

Nepristojno je i to što tajkunski mediji lažu i šire mržnju prema Vučiću

dule

pre 1 godinu

Tajkunski mediji ne mogu da prihvate Vucicev uspeh pa ga konstantno napadaju!

Rile

pre 1 godinu

Zašto nekome bodu oči ljudi koji vredno rade za Srbiju

Marija

pre 1 godinu

Opozicija ne može umanjiti značaj otvranja nove saobraćajnice.

Caca

pre 1 godinu

Tajkunske medije treba da bude sramota svake izjave,oni ne podnose uspehe naše zemlje!

sava

pre 1 godinu

Sve sto je dobro, njima ne odgovora. Bas mi ih je zao, mi smo presrecni i zahvalni Vucicu. I samo tako napred!

Ana

pre 1 godinu

Dok Vucic radi i otvara puteve, tajkuni pljuju po radu i putuju istim tim putevima za koje komentarisu, a da pri tom u svoje vreme nisu otvorili ninjedan km auto-puta.

Gaga

pre 1 godinu

Jadni su ti tajkunski mediji, da im nije Vučić hleba ne bi imali da jedu, jer samo o njemu pišu.

gagi

pre 1 godinu

Stiče se utisak da tajkunskim medijima nije važno o čemu se radi, samo je bitno diskreditovati Vučića.

vlada

pre 1 godinu

Nije opoziciji stalo do interesa naroda,ueđivačka politika tajkunskih medija je pojačaj napade na Vučića, sramno!

sasa

pre 1 godinu

Rad, rad i samo rad je nesto sto karakterise Vucica, to narod dobro zna i to boli kvazi elitu iz opozicije.

šilja

pre 1 godinu

Opoziciji su važni samo njihovi interesi,kad Srbiji ide dobro, tajkunskim medijima je loše.

Mila

pre 1 godinu

Čovek se bori da nam svima bude bolje, radi svaki dan!

Lila

pre 1 godinu

Naravno da se onaj ko ništa ne rade plaši onih koji rade!

Dr

pre 1 godinu

Opoziciji je krivo što predsednik ne prestaje da gradi Srbiju.

Mimaa

pre 1 godinu

Kada se gradi, pravi, ulaže , život teče nema stajanja, samo napred u bolju budućnost svih građana Srbije

Ana

pre 1 godinu

Šta će drugo tajkunski mediji, samo izvrću Vučićeve reči!

sasa

pre 1 godinu

Narod je na strani rada i rezultata i to je ono sto pogadja tajkunske medije..

goran

pre 1 godinu

Opoziciji smeta sto se u Srbiji gradi,otvaraju putevi,fabrike zato tajkunski mediji nista drugo nisu sposobni da urade osim da napadaju i izmisljaju gluposti.

Ana

pre 1 godinu

Novas jedino sto ume je da proziva i treba da se stide. Sve pohvale za Vucica

Joksi

pre 1 godinu

"ko radi ne boji se gladi", a vi neradnici koji nemate druga posla već krmacite po restoranima, molicemo za tišinu. Pljujete u prazno. Kad ste već tako nadareno reciti ajde uradite neko dobro delo, a da to nije nasilje. Sramota, sramota!

Vera

pre 1 godinu

Moramo mnogo više da radimo i doprinosimo boljitak Srbije.

mare

pre 1 godinu

Za tajkunske medije i opoziciju Vuciceva popularnost, borba za jaku Srbiju, izgradnja infrastrukture i jeste nocna mora i teror. Opozicija je bukvalno na aparatima.

stefan

pre 1 godinu

KOnstantni napadi na Vucica su pokazatelj da tajkunski mediji imaju kompleks od istog, to sigurno.

Zoja

pre 1 godinu

Verujem da bi i mene osudili i opljuvali, danas perem prozore umesto da ladujem negde.

Patak

pre 1 godinu

Jedino sto znaju da blate i napadaju tajkunski mediji, to im je najjaci adut i oruzje..

Ljilja

pre 1 godinu

Oni i jesu navikli da zarađuju na lepe oči i na laži!!!! Za sve ostalo se treba pomučiti a to je već naučna fantastika za njih!!!!

Olja

pre 1 godinu

Vučiću ti iz tajkunskih medija nisu ni do kolena!

Pavlovic

pre 1 godinu

Dok Vucic radi i lavovski se bori za Srbiju, opozicija sve vreme napada.E, tu je razlika izmedju njega i kvazi elite iz opozicije.

Rada

pre 1 godinu

Naravno da im smeta što se Srbija razvija i napreduje.

Maja

pre 1 godinu

Neradnici samo kukaju zato što nizašta drugo nisu sposobni!

stevica

pre 1 godinu

Koliko prizemnosti i licemerja u tajkunskim medijima, strasno.

Brane

pre 1 godinu

A da je negde na odmoru, bilo bi što ne radi nešto.

Macak

pre 1 godinu

Iza ove vlasti su rezultati, nepobitni, to je ono sto boli tajkunske medije, otuda i napadi..

Dusan

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su prevarili svaku meru. Bezobrazluk. Sta god da Vucic kaze ili uradi njima smeta.

Tina

pre 1 godinu

Tajkunski "mediji" mogu samo da pišu i lupetaju a uspeh Srbije nikada neće moći da ospore!

Rasta

pre 1 godinu

N1 je jos jednom pokazala svoju "objektivnost", ni stida, ni srama..Obraz djon

Marija

pre 1 godinu

Ništa se drugo ne treba očekivati od tajkunskih medija osim pozivanja na

Tanja

pre 1 godinu

Šta god tajkunske mediji napisali uspeh Srbije nikada neće moći da ukaljaju i ospore!

Plavooki

pre 1 godinu

Narod zna sta je istina i ko se bori za ovu zemlju, tako da je sve ovo uzalud sto radi N1

Cuperak

pre 1 godinu

Dotakli su dno ovakim ponasanjem ovi sa N1 i nije prvi put da ovako blate i napadaju.

Dule

pre 1 godinu

Koliko znamo 1. maj je praznik rada, a ne nerada kako se kod nas obeležava. Nema veze nema nikakav proble sa time da se ode u prirodu i roštilja, ali kakvo smeće ostavljaju kamperi to je priča sama za sebe. Tajkunski mediji ciče od zla i ne znaju šta hoće!

Una

pre 1 godinu

Šta reći o ovakvom ponašanju tajkunskih medija, sem sramota.

Lola

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima ništa ne valja što Vučić uradi.

Boško

pre 1 godinu

Po ko zna koji pit već izokrenu istinu i misle da će im neko poverovati.

Žika

pre 1 godinu

Dok vi iz tajkunskih medija lenčarite neko mora i da radi, jer uspeh ne dolazi sam od sebe, niti pada sa neba!

Moma

pre 1 godinu

Verujemo i zauvek ostajemo ponosni na nasu Srbiju nase bogatstvo i lepotu,jer samo mi sve sto zacrtamo to i ostvarimo

Luka

pre 1 godinu

Ovi tajkunski mediji su bas smešni. Kad ne znaju šta će da kažu ajde da vredjamo Vucica I sadašnju vlast, da iznosimo neistine I laži.

emica

pre 1 godinu

Ne treba verovati tajkunskim medijima.Tajkunski mediji stalno okreću Vučićeve reči.

Rajka

pre 1 godinu

Predaja nije nasa opcije vec ubedljiva pobeda i uvek ce i biti ,i samo hrabro i opusteno zauvek

Nata

pre 1 godinu

Vucic svaki dan i radi za nas narod i trudi se da mu bude bolje

Mirka

pre 1 godinu

Zauvek ostajemo ponosni na nasu Srbiju nase bogatstvo i lepotu jer samo on nas moze spasiti i izvesti na pravi put

fica

pre 1 godinu

Sve pohvale za naseg Predsednika,radnog ,vrednog i ambicioznog coveka! Navikli smo da svašta viđamo po tajkunskim medijima, nažalost.

Nata

pre 1 godinu

Ako se neko trudi za nas narod to je predsednik

Mila

pre 1 godinu

Nas predsednik nema nijednog dana odmora jer se bori za svoj narod

dada

pre 1 godinu

Po ko zna koji pit već izokrenu istinu i misle da će im neko poverovati.Sram Vas bilo,napadate coveka koji se trudi da imamo lepsu i bolju buducnost.

Mila

pre 1 godinu

Vucic da odmara nikada Srbija ne bi imala ovako dobre rezultate

sanja

pre 1 godinu

Dok vi iz tajkunskih medija lencarite,neko mora i da radi jer uspeh ne dolazi sam od sebe,niti pada sa neba! Vučić kaže jedno, a oni te reči prevrnu naopako i tako ih objave.

Nata

pre 1 godinu

Vucic zato sto ne odmara zato se i vide ovako dobri rezultati

sonja

pre 1 godinu

Blagi užas od opozicije koliko su bedni I koliko nisko su pali.

Luka

pre 1 godinu

Vucic svakodnevno dokazuje da se jedino on bori za Srbiju!

Nata

pre 1 godinu

Hvala Vucicu na svemu sto se trudi da odrzi mir u Srbiji

vinka

pre 1 godinu

Sreća je što naš narod zna šta govori i misli predsednik, pa ne naseda na ovakve objave.Tajkunski mediji ne mogu ni dana,a da ne pominju Vucica.

Nikola

pre 1 godinu

Ako zelimo napredovati u svim sferama, moramo raditi maksimalno ozbiljno. Sve drugo je trud uzalud.

Dusan

pre 1 godinu

Sitne,prodane duse koje su ljubomorne na to sto Srbija svakim danom sve vise i vise napreduje! Sramota!

Uros

pre 1 godinu

Predsednik Vucic radi konstantno, ne obracajuci paznju da li su praznici ili ne.

Maja

pre 1 godinu

Samo uz ozbiljan pristup i predan rad, kakav ima Vucic, mozemo ocekivati dalji napredak.

joka

pre 1 godinu

Vredni i azurni su oni bili u svoje vreme samo za grabljenje para i trosenje drzavnog novca, sada lencuge sve sto znaju je da ponizavaju svaki rad i rezultat

kika

pre 1 godinu

Tajkunski mediji bi ono vreme kad su oni zarili i palili, a gradjani grcali u dugovima. Dok je Vucica bice svega i ima svega radnih mesta dobre plate jer narod zeli da radi.

Sanja

pre 1 godinu

Nekome su primarni cilj odmor i putovanja, a nekome konstantan razvoj Srbije i bolji zivotni standard. Nisu isti...

Ana

pre 1 godinu

Vučić treba da bude doživotni predsednik. Srbija je napredovala kako je na vlasti Vučić.

Mici

pre 1 godinu

Takunski mediji vise neznaju kako bi naudili Vucicu. Svaki put sa izjavama poput toga da se otvaraju putevi dok pristojan svet odmara ispadaju smesni.

Jeca

pre 1 godinu

Tajkunski medij Novas s udarila je na Vučića jer otvara puteve. Strašno!

Jelena

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima smeta, izgleda, što Srbija napreduje.

Jasna

pre 1 godinu

Tajkunske medije ne zanima što će ta saobraćajnica povezati sve veće gradove centralne Srbije gde živi više od pola miliona ljudi.

Ana

pre 1 godinu

Tajkunski mediji napadaju coveka koji se trudi da imamo lepsu i bolju buducnost. Sramota!

Ivana 88

pre 1 godinu

Oni putuju dok Vucic radi e to je istina jedino sto su rekli. Bravo za predsednika.

ela

pre 1 godinu

Dok Vucic radi i otvara puteve, tajkuni pljuju po radu i putuju istim tim putevima za koje komentarisu

Dusan

pre 1 godinu

E, vi baš ne znate šta pišete. Ili, da li vi uopšte znate šta pišete? Ili, da li ste vi normalni? Gde je rečeno u tekstu (https://nova.rs/emisije/nemojte-poslusati-predsednika-i-raditi-za-praznik/=) nešto protiv puteva?

Ivana 88

pre 1 godinu

Tajkunski mediji ne razmisljaju sta pricaju, jedino je jasno da Vucic radi a oni odmaraju.

zoran

pre 1 godinu

... vi ste veće lopovske svinje od tajkunskih medija...nema većih svinja od informerskih.

Boris Spasic

pre 1 godinu

Naravno da cemo da radimo i gradimo da cemo da ulazemo napor i trud dok ceo svet odmara mi cemo da radimo jer samo tako mozemo da uspemo i dobijamo jake rezultate kao i danas sto ih imamo kao danas sto smo mudro postigli

Ivana Dj

pre 1 godinu

Lepo su rekli oni nista ne rade samo putuju, dok Vucic vredno radi.

Sofija

pre 1 godinu

Tajkunaki mediji dno dna vredjau coveka koji se bori za Srbiju

sara

pre 1 godinu

Tajkunski mediji ne umeju da prepoznaju kvalitetan rad i zato kritikuju Vučića za napredak u infrastrukturi.

desa

pre 1 godinu

Umesto da priznaju da je Vučić izgradio nove bolnice i škole, tajkunski mediji ga kritikuju zbog toga što ne dopušta korupciju.

vera

pre 1 godinu

Vučićeva neumorna posvećenost razvoju ekonomije i unapređenju standarda građana očigledno smeta tajkunskim medijima, pa ga napadaju neosnovano.

vesa

pre 1 godinu

Tajkunski mediji bi radije videli da Vučić bude poput njihovih šefova, koji samo šire svoj biznis bez ikakvog doprinosa društvu.v

gaga

pre 1 godinu

Za razliku od tajkunskih medija koji se bave samo ličnim interesima, Vučić je posvećen napretku Srbije i radu na dobrobiti svih građana.

darko

pre 1 godinu

Kritike protiv Vučića dolaze samo od onih koji se ne bave ničim konstruktivnim i produktivnim, već samo traže razloge za pljuvanje.

david

pre 1 godinu

Neće tajkunski mediji shvatiti da se uspeh ne meri samo finansijskim rezultatima, već i ulaganjem u infrastrukturu i poboljšanjem standarda građana.

davor

pre 1 godinu

Vučićeva vrednost i radni etika su upravo ono što Srbiji treba, a tajkunski mediji to nikada neće razumeti.

radovan

pre 1 godinu

Oni ne vole Vučića zato što on ne sedi skrštenih ruku i ne dozvoljava da Srbija bude zapuštena i ruinirana.

eva

pre 1 godinu

U očima tajkunskih medija, Vučić je loš samo zato što se ne bavi biznisom na štetu države i građana.

Kristina

pre 1 godinu

U ovoj rečenici je sadržana čitava realnost opozicije. Opozicija ništa ne radi i hoće samo da krade.

Ana

pre 1 godinu

Da se oni iz opozicije pitaju ništa ne bi bilo urađeno u Srbiji za državu i narod!

Kića

pre 1 godinu

Kad sad ovoliko tajkunski mediji i opozicioni prevaranti uživaju i putuju, šta li bi tek radili da su na vlasti, kakve bi tek bahanalije izvodili... Bogu hvala pa nisu!

Sanja

pre 1 godinu

Nova S po starom. Sve što uradi predsednik Vučić mora da se blati, naročito kada se Naša zemlja gradi i raste.

Ratko

pre 1 godinu

Vučić je vredan, radan i posvećen svojoj dužnosti i državi!

Zoran

pre 1 godinu

Srbi su vredan narod i treba da se radi ako imamo gde i šta, pa i u tri smene jer nećemo biti gladni ni naša deca !

Milka

pre 1 godinu

Kakva bruka za novinarstvo, umesto da sa ponosom javljaju da se Srbija gradi i razvija, pritom napreduje oni svemu nadju zamerku, treba da ih bude sramota na ovakve reci upucene predsedniku!

Jovan

pre 1 godinu

Ne postoji nikakvo objasnjenje vise za ove medije.

Zoran

pre 1 godinu

Vučić se mnogo žrtvuje za svoju Srbiju i narod, naporno i neprestano radi!

Miško

pre 1 godinu

Tajkunski mediji srećom nikom nisu zanimljivi,i nemaju nikakav kredibilitet. To su pokazali rezultati izbora.

Kile

pre 1 godinu

Pa ovi naručioci takvih emisija i tekstova,i ne koriste naše puteve. Ili koriste ipak? Znači,trebaju im putevi,nego ih nervira što se objavi da su uradjeni? Jadni su i bedni.

Milan

pre 1 godinu

Vučić je mnogo uradio za Srbiju, njen napredak, boljitak i njeno jačanje, što da kazuje njegov svakodnevni rad!

Ruza

pre 1 godinu

Tajkunski mediji samo izvrcu reci Vucica, strasno!

Sanja

pre 1 godinu

Tajkunski mediji i njihovi štićenici non stop planduju i odmaraju. Jedino da Vučić ne radi ništa da bi oni bili zadovoljni.

Sehemimi1

pre 1 godinu

Jadni tajkunski mediji, oni bi sa odmaraju, da uzivaju i koriste slobodne dane,pa ima sad opet Vucic kriv sto ne mogu da prisustvuju otvaranju auto - puta. Ko da otvaranje zavisi od njih!

Tito

pre 1 godinu

Izgleda da trebamo da budemo svi neradnici kao oni.

Joca

pre 1 godinu

Sve se vidi i sve je jasno... Vucic radi i cini dobro za Srbiju, dok tajkuni gledaju i plasiraju lazi protiv njega

Lela

pre 1 godinu

Vucic vredno radi svaki dan,da svi bolje zivimo

Zuca

pre 1 godinu

Nema odmora dok traje obnova, zuti su se naodmarali i opustosili privredu Srbije

Ema

pre 1 godinu

Vucic zeli da Srbija napreduje i zato ne gubi vreme dragoceno za njen razvoj

Jelena

pre 1 godinu

Pa Vučić će sigurno njih da pita kad treba da otvori put. Kakva glupost.

Goca

pre 1 godinu

Sta drugo znaju nego da vredjaju I ponizavaju predsednika ...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija