• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/alo.rs

08.05.2023

12:51

KAKAV BEDNIK! Jeremić sa pajtosima upao u Predsedništvo da linčuje Vučića, a sada protestuje "protiv nasilja"

printscreen

Politika

KAKAV BEDNIK! Jeremić sa pajtosima upao u Predsedništvo da linčuje Vučića, a sada protestuje "protiv nasilja"

Podeli vest

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić i njegovi funkcioneri Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić pre dve godine, 25. juna 2021. godine, došli su do Predsedništva u nameri da linčuju predsednika Vučića, ali se dogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli.

 



Vučić je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju.

Ovakvi danas zovu na protest "protiv" nasilja, koji ništa osim nasilja nemaju da ponude.

Opustošili Srbiju, uništili interese države, pa znajući da narod nikada neće za njih glasati sada pokušavaju da se okoriste na ljudskoj nesreći i da napadom na državu i predsednika pokušaju ponovo da se vrate i pljačkaju.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 1 godinu

Zasto da se ne ujedinimo, da odbolujemo i zajedničkim snagama trazimo sta promeniti, resenja , da odrzimo stabilnost drzave, zasto da opozicija i mediji pozivaju na nemire i proteste, ne misleći na porodicu zrtava . Imace prilikd na izborima i mirnim putem da izađu na megdan.

Ruza

pre 1 godinu

Jeremic je zlo od coveka, koji koristi tragediju samo da napada Vucica i da privuce paznju na sebe. Strasno!

Kristina

pre 1 godinu

Opozicija je skup nasilnika koji se kvazi bore protiv nasilja.

Ena

pre 1 godinu

Sramota je što opozicija koristi ovu tragediju da bi prikupila jeftine političke poene.

Ena

pre 1 godinu

Sramota je što opozicija koristi ovu tragediju da bi prikupila jeftine političke poene.

Maja

pre 1 godinu

Ovi ljudi nemaju saosecajnosti za ovu situaciju,bruka

Jovana

pre 1 godinu

To je opzicija, umesto da se ujedinimo oko bola, da ispostujemo zrtve, oni bi da protestvuju i ruse zemlju.

Milovan

pre 1 godinu

Opozicijo,sramoto ove države! Dokle više huškanje naroda,zarad povratka na vlast? Šta želite? Bagere i motorne testere? Vi ste svoju utakmicu izgubili na izborima,i to ubedljivo. Ne koristite narod kao štit. Stanite pred ogledalo,i priznajte sebi da ste bezvredni

Ana

pre 1 godinu

Za Srbiju očigledno nema većeg dušmanina nego naše opozicije!

Sasa

pre 1 godinu

Svaki normalan čovek u Srbiji tuguje, jer su ugašeni mladi životi, a opozicija poziva na proteste!

Jana

pre 1 godinu

Jeremic je olos. Mrzitelj Srba i Vucica. Sada je i folirant jer hoce da protestuje protiv nasilja a sam je nasilnik.

Andja

pre 1 godinu

Jeremic je najgori sljam. Izdajnik srpskog naroda. Nasilnik koji promovise nasilje.

AndjelaA94

pre 1 godinu

Jeremić ponovo pokazuje da je dno dna. Treba da se stidi što koristi ove tragične trenutke da bi dobio jeftine političke poene.

VLADO

pre 1 godinu

TREBA GA ZA JAJA VIJESATI A NE LINCOVATI.GOVNO CETNICKO STA JE NAPRAVILO OD DRZAVE.UNISTIO DIJECU I ZAVIO RODITELJE U CRNO.FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJ GADE CETNICKI.SVE SE VRACA SVE SE PLACA! ! !SARAJEVO VUKOVAR KOSOVO I DA NE NABRAJAM DALJE.

MajaL

pre 1 godinu

Sramota je što opozicija koristi ovu tragediju da bi prikupila jeftine političke poene..

Tijana

pre 1 godinu

Opozicija je skup nasilnika koja se kvazi bori sada protiv nasilja, treba da ih je sramota. Jedina tema treba da nam budu zrtve i tragedija.

Snežana

pre 1 godinu

Deo opozicija uz pomoć tajkunskih medija umesto da tuguje za nastradalima i pokaže empatiju, organizuje nekakve proteste dok Srbija tugije i plače. Javno su pozivali na nasilje što svedoče mnogi snimci i sad koriste tragediju kako bi zaseli u fotelje i došli na vlast. Imaju li stida i srama? Da li misle da će im narod ovo oprostiti? Nikada!

Aca

pre 1 godinu

Opozicija nema trunke srama, dok cela Srbija zali za nastradalima, oni se segace i jos pozivaju na nemire i nasilje.

Nele

pre 1 godinu

Obično oni koji vole i ispoljavaju naselje poput Jeremića, predstavljaju se sada kao lažne patriote, i opet prave u tužnim danima bunt protiv države.

Nikolina

pre 1 godinu

Sram vas bilo olosi, dok jadne majke placu za decom i drzava se bori da ne dodje ponovo do ovakvih situacija, vi koristite to u licnu korist i da pridobijete po koji poen. Samo vas fotelje zanimaju,nista drugo.

Luka

pre 1 godinu

Velika bruka i sramota sta tajkunski mediji i opozicija rade. Jeremic je jedan ološ koga Srbija nikad jaje ni interesovala.

Jelena

pre 1 godinu

Još tada je trebalo da bude uhapšen. To je čovek bez stida I srama.Koristi ovu tragediju kao masku za svoj momenat paznje.

Danijela

pre 1 godinu

Opozicija trazi proteste posle svega,posle ovakve tragedije koja je zadesila Srbiju i mnoge porodice zavila u crno,strašno. Da nemate ni grama savesti ni gram emocija prema nevinoj deci koja su nevino nastradala.

Ksenija

pre 1 godinu

Jeremić bi po svaku cenu na vlast.On je dokazani nasilnik koji sada poziva na nasilje.

Marcco

pre 1 godinu

Majmun koji kao i neke starlete slične njemu, koriste situaciju da šalju "močne poruke"

Mia

pre 1 godinu

Oni veceras zele da izazovu haos. Treba ih uhapsiti sve.

Mila

pre 1 godinu

Sram da te bilo Jeremicu, u ovakvoj situaciji u kakvoj se nalazi nasa drzava, ti pozivas na linč i nasilje!

Kika

pre 1 godinu

Šljam bio i ostao šljam, Jeremić i klika, naravno. Sve koji izazivaju sukobe u apsanu. Mora red biti inače Srbija ode u anarhiju. Zakon primeniti oštro i odlučno.

Micika

pre 1 godinu

Jeremic nekome da prica o nasilju a pamti se po pozivanju na linc i nasilju

Bogdan

pre 1 godinu

Zasto se iko na ovom svetu bori za napad vlasti i sirenjem nesnosnih lazi?! Zar im nije zao te dece i njihovih porodica?! Organizuju se protesti u vrlo teskim trenucima! Neka bar malo imaju empatije opozicionari!

Seka

pre 1 godinu

Koliko mizeran treba da budeš da koristiš tragediju i žrtve kao oružje u borbi za vlast!

Ljubicica

pre 1 godinu

Jeremiću i opoziciji ništa nije sveto kako ih samo nije sramota da ne ispoštuju tugu i bol roditelj ,rođaka ubijene dece da koriste tragediju za njihove loše namere strašno koliko čovek može da bude bez duše.

Tanja

pre 1 godinu

Dno dna. Opozicija nema nikakvo poštovanje i ljudskosti prema porodicama ubijenih već koriste ovako tužnu si da zarade jeftine političke poene

gorangoran

pre 1 godinu

Našao ovaj lopov da protestuje zbog nasilja a sam ga vrši konstantno i on i njegovi miševi. Jadno da jadnije ne može biti.

Ljilj

pre 1 godinu

Treba država da donese zakon i za maloletna lica koja vrše nasilje nad svojim vršnjacima da se ne bi u budućnosti susretali sa još ovakvih primera. Koliko god da je ovaj dečak kriv krivi su i oni koji su ga verbalno i psihički maltretirali.

Marijana

pre 1 godinu

Oni ni malo ne mare za zrtve jer im je samo stalo do protesta koji im nista nece pomoci,jer Srbija i njeni gradjani takve ljude ne zeli na vlasti!

slavkoslavko

pre 1 godinu

Muka jedna izgubio se u vremenu i prostoru, ne zna gde udara. Pa nismo ti zaboravili sve što si radio i što još uvek radiš.

Jela

pre 1 godinu

Svi već znamo kakav je izdajnik Jeremić, nasilnik, prepun mržnje.. Srbiju bi prodao kao i njen narod.. užas šta sve za njega ima da se napiše.

Jela

pre 1 godinu

Jeremic o nasilju, a sam propagira nasilje kao i svi oni u opoziciji. Umesto da se saberu i saosecaju sa velikim bolom, oni pozivaju na proteste. Dno!

mile

pre 1 godinu

Jadni mi ako Jeremic, izdajnik i nasilnik poziva na proteste protiv nasilja. Najbolje je da se povuce sa politicke scene i da se vise ne bruka.

sava

pre 1 godinu

Kao da imamo amneziju pa ne znamo kako se ponasala ta ista opozicija do sada.

Jela

pre 1 godinu

Jeremić je običan nasilnik što je više puta dokazao. On koji je upadao u predsedništvo da bije predsednika države sad poziva na proteste protiv nasilja.

dule

pre 1 godinu

Crna opozicija bi sve ono sto ona radi nasilje, vredjanje da prebaci na drzavu pa jos poziva na proteste protiv nasilja.

Sanja

pre 1 godinu

Jeremić samo koristi priliku da poziva na cirkus i haos!

Gojko

pre 1 godinu

Opozicija da poštuje naš narod ne bi pozivala na proteste gde može doći do nekog nasilja. O Vuku ni reč, dovoljno sam puta rekao koliki je to ljigavko!

jovo

pre 1 godinu

Sram vas bilo olosi, dok jadne majke placu za decom i drzava se bori da ne dodje ponovo do ovakvih situacija, vi koristite to u licnu korist i da pridobijete po koji poen.

Mila

pre 1 godinu

Jeremić misli da smo zaboravi 2021 kada je upado u Predsednišvo da linčuje Vučića!

Dragan

pre 1 godinu

Bednik i olos koji ne bira sredstva da se docepa vlasti i fotelje! Ljudski odron i sljam!

gagi

pre 1 godinu

Strasno i prestrasno je sta opozicija radi,zarad svojih licnih interesa u ovako teskim i bolnim danima za nasu Srbiju.

vlada

pre 1 godinu

Sramota je da opozicija ovako koristi situaciju kada je Srbija zavijena u crno! Zaista su veliki ološ svi iz opozicije!

Sonja

pre 1 godinu

Jetemiću ponestalo izvora prihoda pa hoće na silu da dodje na vlast,da nastavi da krade i laže ovaj jadni narod!

Ana

pre 1 godinu

Jeremić misli sve na silu,jer legalnim i legitimnim putem ne može ništa dobiti!

Kiki

pre 1 godinu

Drago mi je da narod jos jednom moze videti opoziciju na delu,najveci sljam koji postoji na nasoj politckoj sceni.Imaju li ovi ljudi malo stida? U danima velike tuge njima je jedino bitno da napadnu vlast i podignu svoj rejting,jadno.

iva

pre 1 godinu

Sramota bre...dok normalan narod zali zbog katastrofe koja nas je zadesila,opozicija gleda kako da napada vlast i Vucica.SRAM VAS BILO ! Pozivate na proteste.....uzas. Da li imate malo obraza i postovanja prema nastradaloj deci i njihovim porodicama.

Jovan Kursula

pre 1 godinu

Jeremić je mnogo puta pokazao zlo koje je uvek bilo upereno protiv Srbije. To ogroman broj građana Srbije znaju. Tako će i proći na sledećim izborima folirant jedan prevrtljivi i lažljivi.

Miloš

pre 1 godinu

Javno su pozivali na nasilje što svedoče mnogi snimci i sad koriste tragediju kako bi zaseli u fotelje i došli na vlast. Imaju li stida i srama? Da li misle da će im narod ovo oprostiti? Nikada!

Una

pre 1 godinu

Opozicija iz dna u dan dokazuje koliko je sve vise jadna!

qq

pre 1 godinu

Ko o cemu opozicija o postenju.. Svi mi dobro znamo na sta su sve pozivali ljude.

ww

pre 1 godinu

Sramota je vise sto radi opozicija.. nista ne moze da prodje, cak i ove dogadjaje koristi kako bi ljude zvali na proteste.

ee

pre 1 godinu

Svako od nas cita novine i svako od nas gleda tv. Sramni potezi opozicije.

rr

pre 1 godinu

Oni nemaju emociju pprema deci , oni nemaju emociju ni postovanje prema narodu i ljudima koji su prosli ovaj horor.. Treba da ih je stid.

Sanja

pre 1 godinu

Jeremić bio glavni akter nasilja a sada glavni promoter nenasilja. Kakav dvolični stvor!

tt

pre 1 godinu

Njima je ocigledna bitna samo fotelja i ne biraju sredsttva.

Marta

pre 1 godinu

Najveći nasilnici organizovali nasilnički proces protiv nasilja sa puno nasilnosti. Dijabole.

tt

pre 1 godinu

Ovim potezima su pokazali da je njima bitno samo da napadnu vlast i nista drugo, i to lazima .

Kosta

pre 1 godinu

Jeremic je glup i agresivan covek kome je mozak presusio. Ne seca se nicega. Tj. pravi se da se ne seca svoje sramote.

yy

pre 1 godinu

Cella Srbija zali ,a oni zakazuju proteste..Dotakkli su dno .

uu

pre 1 godinu

Oni samo vrebaju prilike da napadnu vladu . Oni ne gledaju nista , oni su bitni samo sebi.

ii

pre 1 godinu

Opozicija je jos jednom pokazala da su u stanju svaki dogadjaj da iskoriste , kao ove. Mene je prosto sramota ovih ljudi, zalim ih.

oo

pre 1 godinu

Njih vise ni vredi komentarisati , oni su sami sebi dovoljni da se samouniste.

Mima

pre 1 godinu

Jeremiću je zaribao mozak davno. Zaboravio je kako je nasilno sa svojim pajtosima upadao u Predsedništvo i hteo da tuče Predsednika

Iva

pre 1 godinu

Svi već znamo kakav je izdajnik Jeremić, nasilnik, prepun mržnje.. Srbiju bi prodao kao i njen narod.. užas šta sve za njega ima da se napiše.

Eva

pre 1 godinu

Колико контрадикторно наступа овај Јеремић, једно прича, друго пропагира, треће ради, четврто планира...

Dule

pre 1 godinu

Kako nije sramota opoziciju roditelja nastradali u ovom masakru

Aki

pre 1 godinu

Jeremic o nasilju, a sam propagira nasilje kao i svi oni u opoziciji. Umesto da se saberu i saosecaju sa velikim bolom, oni pozivaju na proteste. Dno!

Nema

pre 1 godinu

Uzalud opozicija troši reči, uzalud se trudi da privuče narod. Nikada opozicija neće imati podršku naroda.

Kiki

pre 1 godinu

Ovo je slika i prilika onih koji žele vlast po svaku cenu, strah me i da pomislim kako bi se ponašali da imaju vlast.

Mara

pre 1 godinu

Nasilnici pozivaju na protest protiv nasilja! Vrlo apsurdna situacija i ogromno potcenjivanje gradjana od strana jeremicevaca, misle da je narod lud i kratkog pamcenja!

Jelena

pre 1 godinu

Opozicija nema ni malo ljudskosti u sebi. Da pozivaju na proteste kad Srbija sahranjuje decu je jezivo.

Jelena

pre 1 godinu

Opozicija bi trebalo da zna da se ne profitira na sopstvenoj nesreći a pogotovo ne na ubijenoj deci. Ali to su lešinari.

Laza

pre 1 godinu

Narod zna kakav je Jeremić i koliki je licemer!

Mini

pre 1 godinu

Jeremic nasilnik,sada proziva na proteste protiv nasilja.

Fića

pre 1 godinu

Kome je u ovim momentima kada se tuga svila nad Srbijom do sticanja jeftinih političkih bodova?!

Lale

pre 1 godinu

Ovi protesti koje organizuje takozvana opozicija samo dokazuje ono sto svi znamo a to je da su svi oni strani placenici i da rade ono sto se od njih trazi a to je da se napada Vucic.

Saruman

pre 1 godinu

To su neviđeni ološi i licemeri.I baš se trude da to dokažu .Svakim danom dokazuju svoju političku nesposobnost a sa druge strane zlo koje iskazuju na svakom koraku.Opozicija u Srbiji je stvarno dno dna!

Maja

pre 1 godinu

Strasno Vuk Jeremic se bori protiv nasilja,a za sav ovaj haos je on zaduzen i njegovi simpatizeri.

Maki

pre 1 godinu

Pokazuje Jeremic nasilje a ovde misli da ce ljudi maskirati oci. Slike sve govore kakav je Jeremic.

Miki

pre 1 godinu

Ako je Jeremic zaista protiv nasilja,zasto nije osudio nasilje koje se dogodilo u predsednistvu. A da,pa zato sto je on nasilnik.

Mirko

pre 1 godinu

Protestvuju protiv nasilja, a prave nasilje, vređaju, psuju i pale balje, tuku se po ulicama! Sramotno! Od ove opozicije svašta smo doživeli, ali ovo je katastrofa! Bolje se sklonite, ne vređajte narodu inteligenciju!

Vesna

pre 1 godinu

Opozicija koja je itekako sprovodila nasilje poziva na protest protiv nasilja. Licemerno da nema dalje.

Mica

pre 1 godinu

Jeremic je glup i agresivan covek kome je mozak presusio. Ne seca se nicega,tj.pravi se da se ne seca svoje sramote.

Mimi

pre 1 godinu

Jerrmicu je zaribao mozak odavno. Zaboravio je kako je nasilno sa svojim pajtosima upadao u Predsednistvo i pretio Vucicu.

Mimica

pre 1 godinu

Svi vec znamo kakav je izdajnik Jeremic,nasilnik,prepun mrznje.

Neka

pre 1 godinu

Kako nije sramota opoziciju roditelja nastradalih u ovom masakru.

Alhemičar

pre 1 godinu

Овај бедник Јеремић је предводник насилника, сетимо се само како је упао у председништво да прети , мизеран човек, мизерна политика коју заступа.

Mila

pre 1 godinu

Zar je moguce da na svu ovu patnju ovi zele fotelju? ZA OPOZICIJU NEMA REČI KOJIMA BI SE OPISALI.

Mila

pre 1 godinu

Kako ovog Jeremica sramota nije... Pokvarenjak cime se bavi a narod nr zna gde je.

Jelena

pre 1 godinu

Jeremicu nista nije sveto, ni grama empatije nema!

Ana

pre 1 godinu

Kako samo opoziciju nije sramota da pozivaju na protest a porodice poginulih jos uvek nisu dosli sebi. Toliko o tome koliko je vama bitan narod, samo su vam guzice bitne

Maja

pre 1 godinu

Koliko su u stanju da gaze po svima. Nista nije sveto. Zarad svog interesa jeftinih političkih poena.

OPOZICIJA NA DELU! Zovu na demonstracije protiv sebe samih! Godinama stvaraju bolesnu atmosferu koja pogoduje nastajanju TRAGEDIJA!
Politika

OPOZICIJA NA DELU! Zovu na demonstracije protiv sebe samih! Godinama stvaraju bolesnu atmosferu koja pogoduje nastajanju TRAGEDIJA!

Nakon tragedija koje su Srbiju potresle u poslednja dva dana i koje su čitavu državu i društvo zavile u crno, do izražaja pokušavaju da dođu određeni opozicioni političari i mediji, bez imalo ljudskosti i empatije. I takvi su krenuli u kampanju protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, kako oni kažu, krenuli su u borbu protiv nasilja.

06.05.2023

11:15

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija