• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2023

20:26

NASILNICI SE BORE PROTIV NASILJA! Vučićević na Pinku: Pogledajte ko je njima lider - Milovan Brkić koji predlaže da se u Skupštinu ulazi s puškama!

printscreen

Politika

NASILNICI SE BORE PROTIV NASILJA! Vučićević na Pinku: Pogledajte ko je njima lider - Milovan Brkić koji predlaže da se u Skupštinu ulazi s puškama!

Podeli vest

Danas su održani sramni lešinarski protesti pojedinog dela opozicije koji je krenu u bobu "protiv nasilja", ali kako smo i očekivali, sve se svelo na poziv na nasilje.

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević je prilikom gostovanja na Pink TV rekao da je ovaj protest doživeo potpuni fijasko. 

- Uvažavam primedbu kolege Krstića da se ne priča o broju. Ona fotografija koju prikazujete snimana je u 18 i 15, u 19 i 12 već nije bilo žive duše. Saobraćaj je normalno funkcionisao. Oni se ponašaju kao da živimo u srednjem veku, kao da ne postoji dron. Željko Mitrović je streptomicin sa dronovima za ove lešinare i lažove. Ne da ih nije 50.000 nije ih ni blizu, to sve govori o njihovoj podršci koju oni uživaju u narodu - ističe Vučićević. 

Vučićević se dotakao i Milovana Brkića i gnusnih pretnji upućenih predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 

- Mi moramo da negde imamo razumevanje za tu njihovu brigu. Pogledajte ko je njima lider, Milovan Brkić koji predlaže da se u Skupštinu ulazi s puškama i da se skine glava Vučiću, još mu psuje i majku. Zamislite da je neko opsovao majku Draganu Đilasu... - ističe Vučićević i dodaje:

- Vama je ideolog milovan Brkić. Na desetine hiljada objavljenih laži na njegovom portalu i pozivanja na ubistva. Glavni ili jedan od glavnih, Dragan Đilas, njegova rođena žena ga je prijavila da ju je tukao. Čovek koji je napravio rijaliti, traži da se zamrzne rijaliti. A šta je se rijalitijem na njihovoj tajkunskoj televiziji? Ti si, majstore, doneo rijaliti u Srbiju. Vi, nasilnici, se borite protiv nasilja - rekao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 1 godinu

Jebem te usta zvalava,smrdljiva,lazljiva... ....

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija