• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer

16.05.2023

09:55

DA LI SU OVI NORMALNI?! Kurtijevi specijalci hapse srpsko cveće - Lažna država ponovo dotakla dno, oduzima biljke!

Informer, Pngwing

Politika

DA LI SU OVI NORMALNI?! Kurtijevi specijalci hapse srpsko cveće - Lažna država ponovo dotakla dno, oduzima biljke!

Podeli vest

Pripadnici takozvane kosovske policije oduzeli su sinoć od Srbina B.A. (29) 1.245 saksija sa cvećem jer, navodno, nije imao propratnu dokumentaciju za tu robu.

Incident se dogodio na regionalnom putu Kosovska Kamenica - Gnjilane, a u policijskom saopštenju se navodi da je cveće ''ilegalno doneto iz Srbije''.

"Operativna jedinica kosovske policije je večeras nakon dojave sa terena, zaustavila kombi vozilo marke ''mercedes'', kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnji B.A." navodi se u saopštenju.

"Prilikom pregleda, pronađeno je utovareno cveće različitih vrsta, devedeset tri (93) paketa, hiljadu dvesta četrdeset pet (1.245) saksija, za koje nije postojao propratni dokument o poreklu i sadržaju, a sumnja se da je cveće ilegalno doneto iz Srbije, tvrdi se u saopštenju.

Tamošnja policija saopštila je da se ovaj slučaj smatra ilegalnom trgovinom, a obavešteno je i nasležno tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zaposao

pre 1 godinu

ne vidim šta je sporno? Policija zaplijenila robu koja nije imala prateću dokumentaciju ili bolje rečeno švercovanu robu.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija