• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

19.05.2023

07:00

EVO KO BI DA RUŠI DRŽAVU I OTME VLAST U SRBIJI! Vidojković patrijarhu: STOKO BRADATA, JE*EM TI SESTRU, NABIJEM TE NA KU*AC!

Informer/Printscreen

Politika

EVO KO BI DA RUŠI DRŽAVU I OTME VLAST U SRBIJI! Vidojković patrijarhu: STOKO BRADATA, JE*EM TI SESTRU, NABIJEM TE NA KU*AC!

Podeli vest

Sa televizije tajkuna Dragana Šolaka, koja poziva na 'proteste protiv nasilja', upućene najgore uvrede i pretnje patrijarhu SPC Porfiriju!

Vatreni pristalica mrziteljske i rušilačke opozicije Marko Vidojković uputio je dosad najgore i najstrašnije uvrede i pretnje patrijarhu Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfiriju, i to sa TV N1 tajkuna Dragana Šolaka, koja poziva na 'proteste protiv nasilja'!

Vidojković je, tokom uključenja u emisiju 'Dobar, loš, zao', koju pravi zajedno sa Nenadom Kulačinom, obraćajući se patrijarhu Porfiriju, u kameru doslovce rekao:

- On je bradata nakaza! Bradati jadnik u suknji kojeg treba ka*ati! Stoko bradata! Je*em ti sestru! Nabijem te na ku*ac! Mislim, je l' to je taj fazon izgleda, a?

Foto: printscreen

Marko Vidojković

Vidojković je sve to izgovorio kroz smeh, uz veliko odobravanje svog kolege Kulačina!?!

Opasne namere

Vidojkoviću ove jezive i opasne pretnje koje je uputio patrijarhu nisu bile dovoljne, pa se ostrvio i na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, napravivši upad dok je govorio Kulačin.

- Gospodine predsedniče, ima mnogo razloga zbog kojih treba da se smeni... - rekao je Kulačin, na šta se Vidojković ubacio: Obesiti se!

Psovao Vučićevu majku Angelinu

Marko Vidojković, podsetimo, u septembru 2021. godine u kameru je predsedniku Vučiću psovao majku.

- On (Vučić) priča kako mu RTS liči na TV N1... I, ovaj, je l' ti liči na našu emisiju, pi*ka ti materina, ona odvratna, a? Je l' se... Je l' ovo čuješ, možda, da ti se neko ovako obraća, luda budaletino jedna?! - histerično je vikao Vidojković, podržan od kolega u studiju.

Komentarišući ove Vidojkovićeve jezive uvrede i pretnje, Ognjen Karanović iz Centra za društvenu stabilnost ocenjuje da je Vidojković postao 'nekulturni, histerični jutjuber i razjareni monstrum opasnih namera'.

- Nije ovo bila samo nedopustiva salva skandaloznih, gnusnih uvreda upućenih poglavaru SPC i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, već je cela emisija predstavljala unapred osmišljen poziv na ubistvo predsednika Vučića. Očiglednu mentalnu neuravnoteženost ovog dvojca upotrebili su njihovi mentori iz reda anarho-liberalne opozicije, koja od početka maja nekontrolisano divlja u Srbiji, sa ciljem stvaranja uslova za početak neke obojene revolucije slične kijevskom 'Majdanu' iz 2014. godine - naglašava Karanović, dodajući da je njihov cilj nasilna, bez izbora, promena vlasti i instaliranje antinarodne političke strukture u državnim organima Srbije.

- Svestan da ne može da pridobije naklonost građana Srbije, taj deo opozicije, čiji su instrumenti Vidojković i Kulačin, sada je pribegao metodama verbalnog anarho-terorizma. To je veoma opasno, pošto niko ne može da bude siguran da li će se pojaviti neki psihopata, koji bi, slušajući njihove bljutave izlive verbalne dijareje i otvorenih poziva na ubistvo predsednika države i drugih političkih protivnika opozicije, zaista mogao da posegne za oružjem i pritom izazove neko zlo - upozorava Karanović.

Foto: CZDS

Ognjen Karanović

Poziv na nasilje

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je ovde reč o 'klasičnom huškanju naroda protiv SPC'.

- Ova dvojica zaista nemaju pametnijeg posla nego da omalovažavaju Crkvu i pozivaju na nasilje prema predsedniku. Ovo je pokušaj huškanja naroda protiv SPC i legitimno i legalno izabranog predsednika. Razume se, pokušaj je uzaludan jer nikog naročito nije briga za njih dvojicu. S druge strane, oni nisu ništa drugo nego štetočine i za opoziciju, jer ih veličaju njihovi mediji i kroz to veličanje opozicija gubi manevarski prostor za komunikaciju za znatnim delom birača. Drugo, posle ovih izjava titula nasilnika lako se pripisuje tzv. opozicionom kritičkom kursu - zaključuje Stanković.

Vučić o protestima opozicije: Mislite da ćete blokiranjem puteva da dobijete nešto?

Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je juče svečanom otvaranju fabrike japanske korporacije 'Nidek' u Novom Sadu (više o tome na stranama.....), a na pitanje novinara u vezi sa protestima opozicije odgovorio je:

- Ja prihvatam, ja sam ruralni čovek, Srđan Milivojević je urbani... Samo nas pustite, mi imamo pravo na svoje mišljenje. Pustite nas da drugačije mislimo. Mi vas da bijemo i progonimo nećemo. Mislite da ćete blokiranjem puteva da dobijete nešto? Ako hoćete da se vratimo u vreme bez fabrika, nemam nikakav problem... - kazao je Vučić, dodajući da će iza njega ostati putevi, bolnice, fabrike, brze pruge...

- Najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima 'Soko', koje sam ja napravio! Nema veće pohvale za mene od toga! Zato ćemo im napraviti da 2024. godine brzim vozovima mogu iz Subotice, a za tri godine iz Niša da dođu na proteste... - kazao je Vučić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 11 meseci

Овог мајмуна под хитно стрпати тамо где му је место, тј. у лудару .

Danica

pre 11 meseci

bruka i sramota ovoliko da neko mrzi nekog on vredja Patrajarha

Mile

pre 11 meseci

Brka on mora da odgovara za ove reci ovo je za svaku osudu da covek ne poveruje kako neko moze biti zao

Sara

pre 11 meseci

Vidojković je pravi prostak, ovakve reči izgovoriti patrijarhu može samo lud čovek, van svake pameti. I to hoće da nam ruši vlast, STRAŠNO.

Petar

pre 11 meseci

Sa tajkunskih medija ološ i protuva širi najprimitivnije i najprostačkije poruke mržnje, vređa i preti smrću, pa kad neki psihopata posegne za oružjem država i sistem su krivi. I još traže nacionalnu frekvinciju.

ema

pre 11 meseci

ovaj vidojković preti, vredja a dobija zaštitu za to što radi, i još vređa crkvu, sramota od čoveka

Goran

pre 11 meseci

Na ovom Vidojkovicu se vidi da čovek nije normalan.Ali vredjati patrijarha ovo je za svaku osudu.

maja

pre 11 meseci

Žalosno je kuda ide ovaj svet, kakva nam je opozicija

Simona

pre 11 meseci

Dno dna on mora da odgovora ovo je uzas i dno

Tanja

pre 11 meseci

Od Vidojkovica nista pametno ne mozemo čuti, ali da psuje, vredja patrijarha to je sramno i uzasno! Za svaku osudu!

Tanja

pre 11 meseci

Sram te bilo prostaku jedan! Tebi je mesto u nekoj psihijatrijskoj ustanovi!

lana

pre 11 meseci

Pa zar na najsvetije da udarate, opozicijo, sram vas bilo

Filip

pre 11 meseci

Da covek ne poveruje ovo je za svaku osudu , sta se ceka sto ne hapse zlotvora

Goran

pre 11 meseci

I pricaju o mirnim protestima.Na sta ovo vredjanje patrijarha liči?Ovo je da se čovek zgrozi nad ovim Vidojkovicem i njegovom rečniku.Katastrofa.

Dina

pre 11 meseci

Ovakva spodoba i dalje nalazi nacine da vredja sve sto je srpsko! Ovolika kolicina mrznje nije normalna!

Mara

pre 11 meseci

Šta se desilo s ovim čovekom?! Nekad je bio odličan pisac... A sada je samota za ceo srpski rod!!!

Sava

pre 11 meseci

Malo je reći da sam zgrožen ovakvim ponašanjem ove stoke kome ništa na svetu nije sveto.Treba ga bez uputa poslati u ludnicu i nikiad pustiti da izađe otuda

Zlaja

pre 11 meseci

Stoko jedna nevaspitana! I ti si mi neki pisac sa ovim recnikom i pozivanjem na nasilje. Da se sakrijes u misju rupu pod hitno

Mirka

pre 11 meseci

Sramota. Vređanje patrijarha i svetinje.Dokle opozicija ide. Tajkunski mediji takvima dopuštaju da tako govore, isti su. Bruka

VeraNastovic

pre 11 meseci

Ovo je gnusno, u najmanju ruku! Vidojković je nečovek poganog jezika, za gađenje!

Bojan

pre 11 meseci

Sramota sta sve moze da se cuje od ove spodobe i ovog iskomleksiranog morona!

marko

pre 11 meseci

I ti stoko imas bradu,a i ona stoka sto psuje majku predsedniku.Mi kulturni gradjani vase matere necemo jer mi necemo da j..... stare i bivse k....

Rade

pre 11 meseci

Recnik na nivou jednog pisca! Ljudi ne dajte da manipulisu vama, posebno ovaj prostak Vidojkovic

Milena

pre 11 meseci

Ovo je prestrasno. Manijaka podhitno u zatvor. Neoprostivo je to kako vredja svoju veru, patrijarha, SPC a samim tim i građane Srbije.

olja

pre 11 meseci

Sram vas bilo, prvo medije koje daju prostor ovom prostaka i njemu kretenu Vidojkovicu.

Dada

pre 11 meseci

Katastrofa.Ništa odvratnije nije prikazano ni na jednoj televiziji.Ovaj Vidojkovic je užas!To im njihov gazda Solak dozvoljava.

kiki

pre 11 meseci

Sta reci za ovog olosa Vidojkovica. Bruko jedna.

Sneki

pre 11 meseci

Ne daj Boze da nam ovakvi dodju na vlast, opustosili bi Srbiju..

Gaga

pre 11 meseci

Ove ljude treba zabraniti jer su nekulturni i vulgarni.

Ana

pre 11 meseci

Morbidno ponasanje Vidojkovica, najbolje bi bilo da poseti neku ustanovu da vide da li je normalan!

Mila

pre 11 meseci

Ovako nesto izjaviti za Patrijarha je za svaku osudu!

Obilić

pre 11 meseci

Nevaspitanje i nekultura. To se nudi građanima Srbije od opozicije.

Iva

pre 11 meseci

Kakav rečnik, kakva prostoća, užas i sramota.

Simo

pre 11 meseci

Olos raspali, da ovako prica o Patrijarhu nasem! Ma sramota!

Bogdan

pre 11 meseci

I ovi bi da ruše vlast u Srbiji. Strašno je da neko može iza ovoga da stane i opravda.

Vera

pre 11 meseci

Patrijarh je nasa svetinja SPC i za svaku osudu su ovakve reci upucene njemu!

Sloboda

pre 11 meseci

Ovako se stvaraju ekstremi. Ovo je ono protiv čega se svi građani Srbije moraju boriti.

jare

pre 11 meseci

Zna se ko otima od nekog nešto, naziva se lopovom. opozicija je maher u tome.

Bilja

pre 11 meseci

Prestrasno, kakva pogana usta imas Vidojkovicu!!

Goran

pre 11 meseci

Posle ovoga ja ne znam ko moze ovog Vidojkovica da gleda ocima.Ako im se ovo zove borba protiv nasilja...nisu oni kako treba!Ovo je za bolnicu!

Goran

pre 11 meseci

Kakvo širenje zlobe i nasilja.Ovo treba najstrozije osuditi.

Milan

pre 11 meseci

Ovo je strasan primitivizam. Marko je jedan od primera okorelog primitivizma, osoba koja ima problem u glavi. Sigurno je da gradjani Srbije nece podrzati osobu poput njega, ni ljude oko njega.

Realna

pre 11 meseci

Strasno! Strasno! strasno! Svaki normalni Srbin bi trebao da se postidi ovakvih kao sto su Vidojkovic, Kulacin i njihovo drustvo. Za takve nema opravdanja, u zatvor sto duze i na Psihijatriju. Mozda treba primeniti i Titovu taktiku za takve! Taj Vidojevic je smrdljiv, strokav, znojav i prljaviji od klosara, a i dusa mu je takva!

Maja

pre 11 meseci

Opozicija svakim danom pokazuje građanima da ne zaslužuju da dođu na vlast

Ana

pre 11 meseci

Vidojkovic je obicna budaletina koja ne preza od teskih uvreda, nema nimalo postovanja ni prema crkvi ni prema patrijarhu, bruka i sramota!

Sasa

pre 11 meseci

Žestoko treba osuditi ovakav oblik izražavanja, posebno prema sveštenim licima. Ako se opozicija ovako bori za bolje sutra ovakvim izjavama onda je jasno kakvo oni bolje sutra nude!

Tijana

pre 11 meseci

Ovi zaista nisu normalni, Vidojkovic da nam vodi drzavu kome ni crkva nije sveta, kako da ne.

Makica

pre 11 meseci

Patrijarh nije zaslužio takve reči,rade protiv crkve,sramno!

Olja

pre 11 meseci

Vidojkovića treba da je sramota zbog ovakvog govora mržnje i pretnji koje upućuje.

Milica

pre 11 meseci

Da li je ovo moguće?! Da li je realno da se ovako neko ponaša?

Caka

pre 11 meseci

Užasne reči potekle od jednog pisaca. Bruka.

Mima

pre 11 meseci

Tajkunske medije podhitno ukinuti zbog prenošenja ovakvih skandaloznih uvreda

Luna

pre 11 meseci

Ne znam samo kako Vidojkovica nije sramota da takve gadosti i pomisli, a kamoli da izgovori.

Iva

pre 11 meseci

Zbog ovog gnusnog ponasanja treba pohapsiti ove promotere nasilja.

Lela

pre 11 meseci

Ovo je sramota. Vređanje,pljuvanje, pretnje, do kada bre vise?!

Nađa

pre 11 meseci

Strašno i sramno! Ovo nije moja Srbija! Kakva ste vi opozicija vi ste probisveti obični

Juca

pre 11 meseci

Odvratno da odvratnije ne može biti. Nemam reci za Vidojkovica.

Gaga

pre 11 meseci

Ovakve stvari zaista ali zaista ne smeju više da se desavaju

Ceca

pre 11 meseci

Ja na ovakve reci čak i nemam komentar. Ovakvu stoku je najbolje ignorisati

Lazar

pre 11 meseci

Takve reči uputiti jednom svestenom licu, pa to je za svaku osudu.

Jovan

pre 11 meseci

Da li je mogucr da ovo covek izgovori, treba da ga je stid

Koka

pre 11 meseci

Ovo je prekršila svaku meru. Najoštrije svi treba da osude ovakve pogodne reci

Lina

pre 11 meseci

Meni je bilo neprijatno samp daleko sam čitala ove psovke.

Nataša

pre 11 meseci

Vidojković je nevaspitani, bolesni, retardirani, kreten koji misli da je duhovit i zabavan, a i neka faca! Ne, nije! Najobičnije je smeće i smrad koji osnovnu kulturu nema! Debilčina raspala!

Vuk

pre 11 meseci

Neki se služe svim i svačim samo da dodju do svoga cilja

Aca

pre 11 meseci

Sve je to bagra! Niti poštuju crkvu, ni državu, ni roditelje. A kriju se iza parole da se bore protiv nasilja!

Cedomir

pre 11 meseci

Kako ga bre nije sramota da izgovori takve reči za patrijarha.

Nega

pre 11 meseci

Vidojkovic je dovoljno uvredama i pretnjama upucenim patrijarhu i Vucicu rekao sebi. Objasnio je koliki je klosar i jadnik

Dana

pre 11 meseci

Svi oni koji bi da ruse drzavu Srbiju nek shvate jednom za svagda,da se jaka Srbija koju danas imamo ne rusi,i da iza te Srbije ima ko da stane i da za nju ima ko da se bori! Pametnom bi to bilo dovoljno!

Cedomir

pre 11 meseci

Dokle će bre vise dozvoljavati ovakve gadosti da se emituju. Dokle!?

Milena

pre 11 meseci

Vidojkovic ne zna sta znaci kultura i vaspitanje!

Mila89

pre 11 meseci

Bože ovo je stvarno užas ,ovog nečoveka treba najstrožije kazniti.Ništa im nije sveto.

Sladja

pre 11 meseci

Srbiju ruse tajkuni poput Solaka. Ne znam samo zasto se te tajkunske televizije ne ugase, sta promovisu sem nasilja. Nasilje, razbojnistvo, pretnje.

Sramota

pre 11 meseci

Eto,to je demokratija. Da se svaka šuša obraća patrijarhu najpogrdnijim rečima.

Sar

pre 11 meseci

Da li je ovo recnik osobe koja je na medijima. Da li neko ovo vidi i da li neko ovo sankcionise.

Cedomir

pre 11 meseci

Stoki treba zabraniti da se pojavljuje u medijima, a medij koji emituje ovakve bljuvotine hitno ugasiti.

Ina

pre 11 meseci

Patrijarhu uputiti ovako gnusne uvrede!? Ovaj lik ne zna sramotu!

Nana

pre 11 meseci

Sta ocekivati od ovako jezivog lika koji vredja patrijarha?! Vredja i predsednika i njegovu porodicu! Ko moze uopste da gleda njegove emisije?

Miloš

pre 11 meseci

Ako država ne preduzme ništa protiv unutrašnjih neprijatelja Srbije,morače narod da se organizuje.Ovo je prevršilo svaku meru.Možemo mi da volimo ili ne volimo vlast ali kad dirnete u crkvu ,gotovi ste.

Irina

pre 11 meseci

Mene zanima sta ovi ako uopste postoje ljudi koji gledaju nejgove emisije, sta cuju osim psovki i kako vredjati druge.

Milica

pre 11 meseci

Ovakvima dati vlast?! Propali bi za dva dana! I kao drzava i kao narod i kao drustvo!

Ina

pre 11 meseci

Verujem da je i opoziciju "sramota" Vidojkovica... Vaspitanje nema kulture nema normalan nije...

Milica

pre 11 meseci

Sta ovaj Vidojkovic daje sebi za pravo da vredja patrijarha!?

Pppppp

pre 11 meseci

Овог идиота треба под хитно затворити и лечити, а телевизију која ово емитује угасити. Страшно...

Rade R

pre 11 meseci

Ali za ovo i ovakvo ponašanje, ove ovakve priče, kriva je ova država i ova vlast! Sve je trebalo saseći u korenu još davnih dana! Ovo je sad samo posledica toga što nije odreagovano na vreme! Trebalo je u samom startu, sankcionisano ovakvo ponašanje! A ovi kreteni, poput Vidojkovića, su se u međuvremenu osilili i umnožili! I danas imamo ovo što imamo! Nije normalno da neko koristi jezik ulice na televiziji, u javnosti! A sve je to tako zahvaljujući Vučiću koji je previše tolerantan! Jer svi ovi napadi na njega, nisu samo napadi na Aleksandra Vučića, nego prvenstveno napadi na predsednika države, kako god se on zvao! E sad smo već došli u situaciju da ne znamo kad preseći to zlo koje nam se dešava!

Čarapan

pre 11 meseci

Kakvog predsednika nameće demokratski Zapad , on će da ,,kara,, patrijarha a može se zamisliti kako će tek da ,,kara ,, građane Srbije

5okt kruna Nato agresije

pre 11 meseci

Zašto policija ne reaguje. Jel treba da se desi masakr kao u Mladenovac, pa da posle reaguje. Ovaj je izgoreo za goli otok.

Mito

pre 11 meseci

Tuga vajni književnik, prostačina par ekselans. Da li ovog tipa možete da zamislite kao ambasadora, premijera ili predsenika. Neuredan, neugledan, nepristojan, narcisoidan, se nudi da vlada i predstavlja Srbiju. Ako taj dođe na vlast, kompletan narod treba strpati u ludnicu, ili državi dati ime umobolnica.

MilosObilic1389

pre 10 meseci

Сендвичари у Београд стижу, председнику рејтинг да подижу...!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija