• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

20.05.2023

10:19

Nebojša Bakarec: Normalna Srbija uvek pobeđuje!

Printscreen

Politika

Nebojša Bakarec: Normalna Srbija uvek pobeđuje!

Podeli vest

Ovo je telegrafski tekst. Prvo bih poručio građanima Srbije da ne brinu. Normalna Srbija uvek pobeđuje. Kako izgleda normalna Srbija, pokazao nam je juče predsednik Aleksandar Vučić i 30.000 građana u Pančevu. Srbiji je potreban mir. Srbija će imati mir. Besmisleno maltretiranje građana, blokadama mostova i međunarodnih puteva, neće uroditi plodom. To isto su ovi isti radili 2018., tokom 5 meseci. To isto su isti ovi radili i 2020. kada su napali Skupštinu, bez povoda, usred epidemije. Povod za nasilje 2020. su bile glasine o merama koje nisu ni donete. Palili su, uništavali, povredili 140 ljudi. Tako ni sada nema povoda. Ne može povod za protest da bude to što je jedan poremećeni dečak ubio 10 ljudi. Pravi povod za demonstracije je nasilno osvajanje vlasti na ulici. Dve tragedije su samo izgovor, kao što su izgovor bile glasine o epidemijskim merama 2020.

Da rezimiram. Strani faktor je okupio deo opozicije, organizovao, platio i naložio da se ima srušiti Vučić. Razlozi - isuviše je tvrd oko KiM, i neće da uvede sankcije Rusiji. Zapadu je potrebno da Srbija brzo prizna lažnu državu Kosovo, i da pod hitno uvede sankcije Rusiji. Za juče je strani faktor mnogo bolje pripremio opoziciju nego ranije. Razvući nedovoljan broj ljudi da izgleda kao da ih ima mnogo, blokirati dva mosta, dovesti hiljade stranih državljana u Beograd...

Sve uz besomučnu kampanju podrške, tačnije vođstva sa Šolakovih medija. N1 je predstavio Hrvaticu iz Zagreba, Nikolinu Rajković, "vijećnicu iz Zagreba" koju je poslao hrvatski poglavnik Plenković da blokira i maltretira Beograđane. Sačuvaj Bože. Zamislite da neko iz Beograda ode u Zagreb da ruši hrvatsku vlast? Isto ovo su radili i 2020. samo lošije organizovano. Juče i noćas su bili bolje instruisani, ali sve to je i dalje „PRDEŽ U LIFTU“! Nepodnošljivo u trenutku, ali u suštini neškodljivo i beskorisno. Čestitam građanima Beograda što nisu reagovali na ovo nasilje opozicije. To je to. Mir. Stabilnost. Vučić!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peki

pre 1 godinu

Ona dosla iz Hrvatske,i zamisli u onoj masi novinarka kao slucajno bas na nju naletela,znamo hteli ste da pokazete da vas Hrvati podrzavaju,znate obo "cega se pametan stidi time se budala ponosi".

znamo te iz Tenja ustašo

pre 1 godinu

Ono kad treća generacija ustaša priča o normalnoj Srbiji ?? Normalna Srbija je za tebe sigurno Aleksandar Vidojević Rošavi, Kristijan balvan kao profesor, našmrkani Žeks, bahati Pane junior?

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija