• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2023

19:41

(VIDEO) "UBIĆU TE, GO*NO JEDNO" Vučićević o napadu Ognjena Koromana: Uneo mi se u lice i počeo da preti i vređa, pokušao je da mi otme telefon!

printscreen

Politika

(VIDEO) "UBIĆU TE, GO*NO JEDNO" Vučićević o napadu Ognjena Koromana: Uneo mi se u lice i počeo da preti i vređa, pokušao je da mi otme telefon!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Ognjen Koroman napao je večeras glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića.

Urednik Informera uključio se u program TV Pink i objasnio šta se zapravo desilo.

- Sedeo sam sa svojim arhitektom. Treablo je da dođe i moja supruga. Tek što smo seli za sto u bašti kafića, konobar još nije ni prišao iznutra je istrčao, u svetlo zelenoj majici, vidno pripit, Ognjen Koroman i krenuo da viče i da me vređa. Vikao je "Izdao si srpstvo, pi*ko jedna", da sada ne ponavljam njegove psovke. Psovao mi je majku, pretio mi. Ja sam ga ranije upoznao, i rekao sam Koromane, šta ti je, smiri se nemoj to da radiš, a on je krenuo da nasrće na mene da mi se unosi u lice. Ja sam ustao, izvadio telefon kako bi pokušao da snimim, on je pokušao da mi otme mobilni aparat - kaže Vučićević.

On ističe da je rekao nekadašnjem fudbaleru da će pozvati policiju.

- Rekao sam mu da ću zvati policiju, a on je tu tek poludeo i krenuo je da urla još jače, da mi preti i da mi govori da će me ubiti. VIkao je "ubiću te go*no jedno", izvinjavam se na izrazu.

Vučićević objašnjava da je posle incidenta sa prijateljem prešao u drugi kafić.

- Ja sam sa svojim prijateljm prešao u drugi kafić i pozvao policiju. Ni na koji način gospodina Koromana nisam provocirao, reč mu nisam rekao. Ja mislim da je ovo posledica najveće medijske hajke koja se vrši protiv svih onih koji se ne slažu sa organizatorima prozapadnih protesta. Oni vode najstrašniju hajku protiv svih nas i ovo je posledica toga. Koroman je unazad nekoliko meseci meni i mojoj porodici putm Instagrama i drugih mreža upućivao pretnje i laži, i vidite kako to sa interneta vrlo lako pređe u realizaciju. Opet kažem, bio je vidno pripit, ali to ga ne opravdava. Ja mislim da ovaj kafić ima i video nadzor, postoje i svedoci, tako da šta da radimo, moramo da se borimo protiv takvog nasilja. Ja se samo pitam šta bi bilo da sam ja nekoga tako napao, ovo je nedopustivo, i sa jedne i sa druge strane, prosto ovo ne sme da se dešava - rekao je Vučićević.

Ognjen Koroman je, inače, rdovni učesnik prozapadnih, nasilnih "protesta protiv nasilja". On u svakoj prilici najstrašnije pljuje i napada predsednika Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gavran

pre 9 meseci

Ako doticni sebe smatra Srbinom neka stavi IC na prezime .. stoka siledzijska ..

Jovan

pre 9 meseci

Koroman je bio i ostao šupak. Običan čmaroliz, koji misli da se ovim političkim ispadom uvuče opoziciji. Nezna se ko je veće vnogo dali on ili takozvani opozicionari.

Ratko

pre 9 meseci

svako zna da je Koroman iszmet jedan ljudski ,nista novo.......najobicniji klosar

Ljubiša

pre 9 meseci

Nije dobio nacionalnu penziju. E sad... Zamislite da Tipsarević napane nekog novinara N1... samo zamislite... Kovert-pravosudje bi mu već odredilo 30 dana zatvora.

Solo

pre 9 meseci

Ana prica o nekim "nadleznima" ??( pitam se a ko su ti kod nas !!) da ispitaju ko to radi protiv drzave a nisu se setili poslednjih decenija da ispitaju i upotrebe Zakon za lazna optuzivanja i pretnje ubistvima nego su se odjedanput sad setili da upootrebe Zakon gde nijedan Sudija koliko ja znam nikad nije izasao u javnosti da zastiti Zakon i ljude kojima se preti pa tako ni Vucevicu i ostalim koji jos uvek imaju zdravog Morala da pricaju o Pravdi i nepravilnosti Opozicije prljavim akcijama Medija i nasilnim demonstracijama...Vucic je strasno lose odradio Pravdu i Zakon kod nas na koji nikad nije polagao nadu dok je Ana sad preuzela pitanje Sudstva i Zakona kod nas kao neki "Nadlezni" koji se nisu culi decenijama. Nazalost pocinje vrlo gadna era Srbije da se prekopira u jedan kolonijalni sektor Zapadnih cinilaca i njihovih uticaja na Poslusne sluge Opozicije..Za neke ce to biti fantastican prelaz dok za neke koji imaju moralni i licni cin za pravdu u svojoj zemlji bice mnogo teze da to prebrode..Jer ce biti oopet mnogo Medijskih lazi i pretnji i nazalost zigosanja neposlusnih...

deda Raša

pre 9 meseci

Kao prvo uopšte ne znak koji je taj Korman, da nešto vredi sigurno bih ga znao, poput, npr, Džajića. Sada sam samo usmeren na rad PRAVOSUDNIH organa! Da li će reagovati u duhu Zakona isto kao i prema Draganu.

Samosvesna građanka

pre 9 meseci

Odma' službeno obezbeđenje, kao ono na takozvanom kontramitingu :) :) :)

Zoran

pre 9 meseci

Jednom nasilnik, uvek nasilnik! Kao fudbaler bio konfliktan igrač! A što tiče da je bio pripit ga ne abolira! Narodna izreka: "Što trezan misli, to pijan govori!"

Vbbh

pre 9 meseci

Iritiras tom facom,sifiličarski mandrilu...pa čekaj bre,sto plačeš, svojevremeno si se hvalio da si biser, xaxaxaxaxaa

servsko poture fasista

pre 9 meseci

poturska posla potureta vucicevica

Nenad

pre 9 meseci

Trebao bi tužiti Koromana...zato što je uvredio govno...

Toni

pre 9 meseci

Nezelim nikome zlo ali tebe smradu sigurno ce neko kosti da polomi jer si govno koje samo trazi kurac,ti si postao najodvratniji ,,covek,, u zemlji i veliki neprijatelj mog predsednika Vucica jer zbog tebe ce on da izgubi glasove.

deda Milunovo kupilo

pre 9 meseci

Čak su i glupi fudbaleri ukapirali kakav je beskičmenjak ovaj Vučićević ?

Milan

pre 9 meseci

Није му то први пут да се насилнички понаша.

Miloš

pre 9 meseci

Koromane bio si prosečan fudbaler.Primili smo te među nas kad su te oterali odakle si rodom,i zato nemoj da ti padne na pamet da vređaš ijednoh Srbina iz Srbije.Prihvati ovo kako hočeš ali pazi.Evidentiran si kao prozapadni pristalica i ne baš pristalica SRBIJE.

karaburma

pre 9 meseci

Ne mozes ti Vucko biti zrtva nikako. Samo jedan covek u Srbiji moze biti zrtva. Samo na njega se spremaju atentati. A on usto i brani svoje ljude, ko sto brani Kosovo :)

Boban

pre 9 meseci

Makar jedan ti je Vučićeviću rekao pravu istinu i jednom rečju te je lepo opisao. Možeš mu slobodno verovati, da ti je rekao iskreno i pravu istinu.

Trn

pre 9 meseci

Napao te i govorio protiv predsednika Vučića!!? Aauuu pa čovek je potuno u pravu! Vučićeviću tek ćeš da kukaš.

Skotina

pre 9 meseci

Ovo govno ce ubiti neko kad tad. Steta samo sto vec stoka nije crkla

Predragm Srbijanac

pre 9 meseci

Reko coveku koji nosi Putinovu majcu i prenosi sputnjik da je izdao Srpstvo. ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija