• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2023

17:26

JEDINI CILJ IM JE DA DOĐU NA VLAST I PLJAČKAJU NAROD! Ivana Nikolić: Marinika je pobednica u fabrikovanju afera

sns.org.rs

Politika

JEDINI CILJ IM JE DA DOĐU NA VLAST I PLJAČKAJU NAROD! Ivana Nikolić: Marinika je pobednica u fabrikovanju afera

Podeli vest

Pobednica u fabrikovanju afera, tajkunska perjanica Marinika Morović Tepić koristi skupštinsku govornicu da napada predsednika Aleksandra Vučića, Vladu Republike Srbije, vređa srpski narod i da se bori protiv televizijskih frekvencija, jer to nije u interesu njenog finansijera Šolaka.

Ovo u svom saopštenju isitče Ivana Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

''Кakvu ulogu rijaliti ima u Srbiji najbolje znate vi, koji ste doveli rijaliti u našu zemlju. I to na najsramniji način, što građani Srbije vrlo dobro pamte - Dragan Đilas je oteo od dece objekat i pretvorio ga u kuću “Velikog brata”, a onda se na tome silno bogatio.

Pored toga što je za vreme Dana žalosti, sa ostalim mrziteljima Srbije zloupotrebila tragediju i stradalu deca da se organizuju protesti i da se izađe na ulicu, gde će se pretiti ubistvom predsedniku, otkidanjem glave, svo to zlo preneli su u Narodnu skupštinu Republike Srbije. I najžešći u svemu tome jesu organizatori protesta “protiv nasilja” koji su i sami nasilnici, sa ozbiljnim dosijeom.

I naravno da nema reči o onome što se nalazi na dnevnom redu, iako je dnevni red sačinjen na predlog opozicije, koja je još jednom pokazala nepoštovanje prema žrtvama masakra i prema njihovim porodicama. Najmanje se čuju reči kojim se zalažu za borbu protiv nasilja, naprotiv u starom maniru nastavljaju da vređaju i prete. Upravo su oni nasilnici i mrzitelji svega srpskog, koji rade po zadatku da nanesu štetu Srbiji i da pokušaju da oslabe poziciju predsednika Aleksandra Vučića.

Marinika Tepić, koja je preko “Banatskih šora” krala pare građana Srbije, takođe, grubo je nanosila štetu Srbiji kada je fabrikovala i izmišljala aferu, gde joj se umesto kokoški priviđala marihuana.

Da imala imalo stida i srama, lažljivica Marinika Tepić se ne bi oglašavala. Prvo, ozbiljno se zalagala da se srpski narod proglasi genocidnim - lično je potpisala takvu rezoluciju i predala u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Dok je bila pokrajinski sekretar pljačkale je budžet Vojvodine. Ona je ta koja je u sprezi sa kriminalcima, ponosi se fotografijama koje ima sa njima i ona je ta koja je intenzivno radila na tome da se proteruju novinari iz Pančeva koji za nju nisu podobni. Dakle, ako nisi podoban Mariniki Tepić, nemaš pravo na slobodan život.

Danas je u Narodnoj skupštini u ulozi Šolakovog glasnogovornika izmišljala afere, napadala članove REM, žustro se bori protiv toga da neke televizije legalno dobiju frekvenciju, jer je to opasnost za njih. U njihovom tajkunskom i lopovskom svetu se dolazak na vlast zamišlja preko ulice, protestima, nasiljem i plasiranjem laži i izmišljotina u tom njihovom crnom zatvorenom balonu gde se na njihovim medijima 24/7 vodi negativna kampanja i gde se linčuje predsednik Aleksandar Vučić.

Pristojna i normalna Srbija ima priliku da vidi ko su oni, shvataju da je svaka izgovorena reč Marinike Tepić laž i da radi po zadatku tajkuna Šolaka, da im je jedini cilj da dođu na vlast, kako bi pljačkali sada punu kasu građana Srbije'', piće u Nikolićkinom saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 10 meseci

Pa bez izbora neće doći na vlast. A izbore nikad neće dobiti.

Jelena

pre 10 meseci

Svi znamo da oni nikad neće doći na vlast jer izbore dobiti neće.

Sanja

pre 10 meseci

Jedini cilj im je da dodju na vlast kako bi mogli da pljackaju narod.

Mia

pre 10 meseci

Jedini cilj opozicije je huljenje i maltretiranje naroda

Ana

pre 10 meseci

Marinika sluša samo naređenja predpostavljenih. Nema ona prava glasa.

Kaja

pre 10 meseci

Marinika film može da snimi čas posla,šta njen um može da smisli i slaže i plasira narodu to ne može ni najbolji režiser.

Nikola

pre 10 meseci

Opozicija želi na vlast da bi se bogatila na račun običnog naroda.

Viktor

pre 10 meseci

Opozicija se samo bori za sebe, cilj im je smeniti vlast i oni da vladaju nemareći za narod

Dragan

pre 10 meseci

Marinika izmišlja afere jer je napad najbolja odbrana. Mnogi, ako ne i svi opozicioni lideri su umešani u kriminogene radnje.

Sa

pre 10 meseci

Vlast se u Srbiji dobija na izborima i u Srbiji se narod pita

Valentina

pre 10 meseci

Odavno je postalo jasno da se iza svega krije želja opozicije da dođe na vlast

Neno

pre 10 meseci

Nema tu više šta da se opljačka odavno je narod opljačkan!

MarinaZmaj

pre 10 meseci

Naravno da im je to cilj. To bi prvo uradili.

dobrilovkusa

pre 10 meseci

Razor i pljačkanje im ide od ruke. Ali nikada neće doći na vlast.

Zoran

pre 10 meseci

Nema ništa od pljačke, jer nikada neće doći na vlast.

Marina

pre 10 meseci

Nkada neće doći na vlast, ni sa izborima ni bez izbora.

Goga

pre 10 meseci

Odavno je poznat cilj opozicije, a to je da nasilno dodji na vlast smišljajući razne afere kako bi napadali Vučića.

Tanja

pre 10 meseci

Tepićka je patološki lažov I treba joj lečenje. Toj ženi nije lako sa, samom sobom jer nije čitava u glavi.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija