• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

01.06.2023

09:37

Nebojša Bakarec: Opozicija se protivi razoružanju i povećanju broja školskih policajaca!

Politika

Nebojša Bakarec: Opozicija se protivi razoružanju i povećanju broja školskih policajaca!

Podeli vest

Šta je problem u našem društvu? Poslanici opozicije su naoružani do zuba, još od 5. oktobra 2000. godine.

U raspravi u Skupštini, o merama Vlade, npr. o razoružanju, tj. o predaji nelegalnog oružja, pokazalo se da se stranke opozicije protive svim merama Vlade. Stranke levice, SSP, NS, DS, MORAMO, NDBG se protive povećanju broja školskih policajaca i žele da sruše OŠ „Vladislav Ribnikar“.

Stranke desnice DSS, POKS, Zavetnici i Dveri se protive merama razoružanja i pooštravanja Krivičnog zakonika u vezi oružja i kazni za ubice. Evo jednog primera, fotografije masovnog ubice Koste Kecmanovića i njegovog oca Vladimira Kecmanoviča, koji su naoružani na strelištu. Tu je i fotografija Miloša Jovanovića, zvanog Francuz, francuskog državljanina, predsednika DSS i narodnog poslanika, koji stoji uz narodnog poslanika POKS-a, Nenada Tomaševića. Naoružani su do zuba, na strelištu.

Uslikani su baš na dan žalosti, 7.5.2023. Ove dve fotografije neodoljivo liče jedna na drugu. I posle se pitamo ko je inspirisao ubice? Ili se pitamo šta nam se dešava? Pa nije SNS naoružan, niti je kriv za dve tragedije. Opozicija je naoružana do zuba, neće da se razoruža, i protivi se svim merama Vlade Srbije, koje su donete povodom dve tragedije koje su nas zadesile.

Foto: nebojša bakarec

Autor je poslanik i član predsedništva SNS

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: Rat NATO-KFOR i Kurtijevih fašista, protiv Srba na KiM!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Rat NATO-KFOR i Kurtijevih fašista, protiv Srba na KiM!

Na Kosovu i Metohiji je juče, 29.5.2023. došlo do nove eskalacije sukoba, koje je izazvao fašista Aljbin Kurti, uz dozvolu Kvinte i NATO-KFOR-a. Do sukoba je došlo kada su albanski fašisti, pokušali da zauzmu opštinu Zvečan, gde živi 98% Srba, i da instaliraju svoju vlast. Predvidevši događaje na KiM, pre četiri dana, 26.5.2023. predsednik Srbije i vrhovni komandant oružanih snaga, Aleksandar Vučić potpisao je naredbu o podizanju borbene gotovosti jedinica Vojske Srbije na najviši nivo, i naredio im hitan pokret u pravcu administrativne linije sa KiM, zbog Kurtijevog terora nad Srbima! Prekjuče je u emisiji „Hit tvit“ na TV Pink, predsednik Vučić, opet tačno predvideo teror Kurtija i KFOR-a.

30.05.2023

10:46

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija