• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

07.06.2023

22:51

Nebojša Bakarec: Masovna tužba plaćenika!

tanjug/Nikola Anđić

Politika

Nebojša Bakarec: Masovna tužba plaćenika!

Podeli vest

Danas su Šolakovi tajkunski antisrpski mediji objavili vest da je neutvrđena grupa glumaca, tužila autora ovog teksta. Tužili su me zbog toga što sam kao poslanik u Skupštini Srbije, izneo javne podatke o honorarima koje ti glumci dobijaju od državnog Telekoma. A te podatke su baš tog dana 25.05.2023. objavili mediji, npr. portal „24sedam“ u tekstu pod naslovom: „Prozivaju državu, a ne gade se na pare! Ovo su zarade glumaca u produkcijama koje je finansirao Telekom“. I ja sam te podatke pročitao u Skupštini. Nisam te podatke izmislio, niti dobio od Telekoma. Podsećam da je Telekom kompanija u vlasništvu države, i podaci Telekoma, podležu Zakonu o dostupnosti informacija.

Ponosim se time što me je tužila grupa lica - "glumaca", koji sede na dve stolice. Javno podržavaju nasilne proteste opozicije, na kojima se nosi lutka sa obešenim Vučićem. Kriju kao zmija noge da ih debelo plaća državni Telekom, dakle onaj isti Vučić, koga žele da obese! Jedan od ovih glumaca – Bjelogrlić, je nasilnik, koji je batinao Gagu Antonijevića, koji otac može da mu bude. Drugi glumac je decenijski narkoman, alkoholičar, nasilnik, ženomrzac, krivično osuđivan. Kad me tuže takvi - JA PONOSAN!

Ti glumci nikada nisu donirali ni dinar, ni evro svojih ogromnih honorara, deci Srbije, ugroženim ženama Srbije, nikada nisu kupili ni jedan respirator, u doba Korone, nisu donirali ni jednu masku. Jedina njihova misao vodilja je "u se, na se, i poda se". Pri tome sebe proglašavaju za elitu, nadljude, višu vrstu. Za mene se zna. Ponosim se time što sam dva puta donirao svoje organe - kožu, izgoreloj deci. Dva puta sam zbog toga operisan na VMA. Spasao sam život jedanaestogodišnjem dečaku iz Kraljeva, Urošu Karoviću. Spasao sam život petnaestogodišnjoj devojčici Milani Šukundi iz Apatina. Za razliku od mene, ovi tužitelji podržavaju sve režime, podilaze svakoj vlasti, javno ili tajno. Tako i ovoj. Tajno. Ne vole da se zna da ih masno plaća državni Telekom. Ne vole da se to zna, zbog toga što se to saznanje ne dopada onim divnim običnim građanima, protestantima, koji protestuju iz ideala, besplatno. Ovi glumci ništa ne rade besplatno. Podržavaju opoziciju, a apanažu uzimaju od Telekoma, tj. od vlasti. Vrhunac licemerja i beščašća!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normalac

pre 10 meseci

Masovno ćeš goreti u paklu, bedniče udbaški udvorički.

Ratko

pre 10 meseci

i za to stoka alkoholicarska nije odgovarala kao ni onda klosarka sa njim

Nebojša Bakarec: Opoziciona vešala za Vučića!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Opoziciona vešala za Vučića!

Opozicija je 3.6.2023. održala svoj peti „Protest protiv nasilja“. Najavili su cveće i poruke koje će ostaviti ispred Predsedništva Srbije. Cveće nismo videli, ali smo zato videli jasnu poruku koju je opozicija poslala javnosti.

04.06.2023

20:15

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija