• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2023

12:44

SKANDAL! Dok ceo svet osuđuje Kurtijevo divljanje, Sonja Biserko udara na Vučića i dodvorava se Šiptarima!

Informer

Politika

SKANDAL! Dok ceo svet osuđuje Kurtijevo divljanje, Sonja Biserko udara na Vučića i dodvorava se Šiptarima!

Podeli vest

Sonja Biserko, osnivač Fonda za humanitarno pravo i osvečočen mrzitelj Srba i Srbije, u izjavi za prištinske medije napala predsednika Aleksandra Vučića, umesto da osudi divljanje "kosovskog premijera" Aljbina Kurtija!

 

- Sjedinjenje Američke Države i Nemačka dozvoljavaju Vučićevu odvratnu politiku, žele da reše pitanje sa Кosovom ove godine - rekla je Biserko.

Foto: Informer

 

Biserko je ovim, po ko zna koji put, napala predsednika Vučića i Srbiju, a sa druge strane stala na stranu ekstremiste Aljbina Kurtija i podržala njegov strašan teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 1 godinu

Па та жена нема срама. Не може она да се стиди.

Mira

pre 1 godinu

Opste je poznato da Sonja Biserko mrzi Srbe i Srbiju. Njeno dodvoravanje Siptarima je dno dna, pjuje aktuelnu vlast u Srbiji umesto da osudi ponasanje Pristine.

Milan

pre 1 godinu

Postoji mali broj Srba koji mrze i Srbiju i Srbe i to sto su i sami Srbi. Sonja Biserko je slepa od te mrznje, nepoznata joj je objektivnost, a od istine je udaljena galaksijama.

Mira

pre 1 godinu

Ne znam nikog ko moze prihvatiti kao ozbiljno to sto prica Sonja Biserko.

Iva

pre 1 godinu

Jos uvek nisam oguglala na to sto ona prica. Svaki put se iznova sokiram kolicinom mrznje i lazi.

Tijana

pre 1 godinu

Jadna i bedna je izjava Sonje i toliko vidljivo dodvoravanje drugoj strani.

Jela

pre 1 godinu

Dodvoravanje najvećem agresoru nad srpskim narodom samo govori u prilog monstruoznosti koju Sonja Biserko ima i sebi.

Eva

pre 1 godinu

Užas! Moramo se suprotstaviti Kurtijevom teroru!

Dana

pre 1 godinu

Sonji Biserko je bolji Kurti nego Vucic, sram je bilo!

Radmila

pre 1 godinu

Sta ona jos uvek radi u Srbiji? Nju i sve slicne njoj treba proterati iz Srbije. Uvek je bila protiv Srbije i naseg naroda uopste. Ona mrzi sve sto je srpsko i to ne krije ali mi nije jasno da ona nikada nije odgovarala za to sto rovari protiv nase zemlje.

Nana

pre 1 godinu

Njeno dodvoravanje Siptarima je dno dna, pjuje aktuelnu vlast u Srbiji umesto da osudi ponasanje Pristine.

Žigolo

pre 1 godinu

Evo sad će već više od 20 godina kako se uvek i iznova pitam: Kako je moguće da ta rospija ni jednom nije stala na koru od banana? Šta još ta veštica, plačeničko smeće, treba da uradi pa da DRŽAVA konačno kaže "e sada je dosta" i da je pojede mrak? Uvek sam se bezgranično divio kako se jedna suverena država poput IZRAELA i njen MOSAD nose sa time i kako takve "rešavaju" bez mnogo priče i bez buke.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija