• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2023

18:11

Kurti našao nove podobne Srbe! Preporučio im napad na srpstvo i gostovanje na šolakovskoj T

Informer

Politika

Kurti našao nove podobne Srbe! Preporučio im napad na srpstvo i gostovanje na šolakovskoj T

Podeli vest

Kurtijev ministar lokalne samouprave Elbert Krasnići otkrio je da je lažni gradonačelnik Leposavića Ljuljzim Hetemi za svoj kabinet imenovao imenovao četiri lica srpske nacionalnosti, a među njima se našao i Nenad Radosavljević, vlasnik RTV Mir iz Leposavića poznat po napadima na Srpsku listu, predsednika Aleksandra Vučića i rukovodstvo države Srbije.

On je redovni gost i sagovornik Šolakovih tajkunskih glasila N1 i Nova gde učestalo dobija prostor da najprizemnijim uvredama napada državnu politiku prema Kosovu i Metohiji i kriminalizuje političke predstavnike Srba sa KiM. 

 

Dok je on pristao da radi za Kurtija i podržava njegovu ideologiju, Srbi na severu KiM više od mesec dana mirno protestuju protiv Kurtijevog terora, samovolje i jednostranih poteza kojima im se gaze osnovna ljudska prava. 

 

- Od danas će Violeta Šakić, Nikola Radomirović, Nenad Radosavljević i Miroslav Minić biti deo kabineta predsednika Hetemija. Saradnja sa opštinama će se nastaviti, podrška Vlade neće izostati - napisao je Krasnići na Fejsbuku i dodao da je o svemu obavestio i Nenada Rašića uz zajedničku sliku s njim.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija