• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2023

19:27

Pojma nemaju od besa i mržnje! Vučić oštro odgovorio Zorani Mihajlović: Takvi su vam ti iz samozvane elite!

printscreen

Politika

Pojma nemaju od besa i mržnje! Vučić oštro odgovorio Zorani Mihajlović: Takvi su vam ti iz samozvane elite!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je bivšoj ministarki Zorani Mihajlović.

- Ta potreba da budete protiv svoje zemlje, zato što donji deo vaših leđa nije zadovoljan pozicijom, to je meni neverovatno. Kao deca. Pojma nemaju od besa i od mržnje. I ne kaže da se Osmani nije videla sa potpredsednikom Kine. Takvi su nam ti iz takve samozvane elite - rekao je predsednik Srbije odgovarajući na tvrdnje Mihajlovićeve da se Vučić u Njujorku nije sreo sa značajnim ličnostima iz svetske politike.

Predsednik je rekao da su iznete tvrdnje laž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- I šta s tim? Još jedna od bezbroj laži i koga briga za to što lažu? Kao za sat, košta 500.000, kad pokažete da košta 1.000, ‘ajde da slažemo nešto novo - istakao je šef države, dodajući da država nije igračka.

- Nešto radite gde mediji nisu prisutni, negde jesu. Vi morate da razumete sve probleme sa kojima se vaša zemlja suočava. Da grizete i da se borite svakog dana. Morate da se borite danonoćno, hoću da ljudi to znaju. Imali smo Marko i ja još sastanaka, izabrali smo da ne govorimo o svemu - ističe Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija