• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.10.2023

13:21

Terzić: Ponoš najpoznatiji NATO sluga

printscreen

Politika

Terzić: Ponoš najpoznatiji NATO sluga

Podeli vest

Miloš Terzić, član Predsedništva SNS, kaže da se sve što je u svom životu zaradio i odbranio hrvatski državljanin Zdravko Ponoš, i to kao najpoznatiji NATO sluga i korisni idiot zapadnih ambasada u Srbiji, svodi na par stanova i garaža u centru Beograda.

- To je Ponoševa cena za zadatak koji je podrazumevao razaranje srpske vojske u miru, onako kako NATO nije uspeo u ratu. Za razliku od Vučića koji ne da na Srbiju i celoj međunarodnoj zajednici saspe istinu u lice, koja podrazumeva da će Srbija pored svih pritisaka, ponosno voditi suverenu i slobodnu politiku, imunu na uticaje spolja, Zdravko Ponoš je izabrao da se divi srbofobnim krugovima, koji ga opet lažu kao što su ga slagali da će Vučić uvesti sankcije RF do 3. aprila 2021. godine. Očigledno je da NATO potrčko puca od muke i stresa, jer je Vučić u Кini izborio konkretne i važne sporazume za srpsku državu, koji će doprineti daljem ekonomskom, vojnom i političkom snaženju naše otadžbine u svim sferama društvenog života - naglašava Terzić.

Ponoš i Kurti na istom zadatku! Obojicu promovišu "mediji" iz Hrvatske koji su pod kontrolom tajkuna iz BG i osvedočenih progonitelja Srbije

Prema njegovim rečima, što se КiM tiče, jasno je da su perjanice novog DOS-a na istom zadatku kao i Aljbin Кurti, jer su im isti i nalogodavci i finansijeri.

- Shodno tome hrvatski državljanin Ponoš i ostatak lopovske ekipe iz bivšeg režima, sramno svoje stavove ravnaju prema njemu i urušavaju principe ZSO koji podrazumevaju zaštitu individualnih i kolektivnih prava Srba na КiM. Inače da je ZSO dobra za Prištinu i Ponoševog sabrata Кurtija, on bi je koliko juče osnovao i ne bi od te obaveze bežao 11 godina - ističe Terzić, dodajući:

- Za potencijalno članstvo lažne države u NATO neka se hrvatski državljanin, obrati svojim mentorima koji su kroz Međunarodne kontakt grupe radili na izgradnji lažne države, isključivo protiv srpskih nacionalnih interesa. Činjenice i rezultati političke borbe na КiM jasno ukazuju da je Vučić glavna smetnja i prepreka i Кurtiju i NATO slugama poput Ponoša, upravo zato što je sprečio ulazak tzv. Кosova u organizacije koje su u sistemu UN kao što je INTERPOL-a i UNESКO, ali i da je direktno zaslužan za to što 28 država članica UN povuklo odluku o priznanju lažne države. Aleksandar Vučić svoju budućnost vezuje samo za Srbiju, za srpski narod i КiM u sastavu Srbije, zbog čega ima i imaće apsolutnu i neprikosnoveni podršku, a budućnost Zdravka Ponoša je jasna i zavisi isključivo od srbofobnih ambasada - zaključuje Terzić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija