• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.11.2023

17:50

Nikolić: Sve koje je Đilas okupio rade za njegov džep

SNS

Politika

Nikolić: Sve koje je Đilas okupio rade za njegov džep

Podeli vest

Samo dan posle prethodnih izbora, trebalo je onima koji sebe nazivaju nekakvo “Nacionalno okupljanje”, a zapravo ih je Đilas okupio, da potrče tajkunu u zagrljaj. Ovaj put, “toplina” izražena u novcu, tog zagrljaja, navela ih je na neizdrž, pa su svoje lice pokazali i pre početka kampanje.

Ovo piše član Predsedništva SNS Milica Nikolić, čije saopštenje prenosimo u celosti:

"Lideri tog Đilasovog okupljanja, Milica lažarica i Boško Kolubara, danas su predali listu Đilasovih uposlenika koji će se iz petnih žila boriti za tajkunski interes.

I da zlo bude veće, predstavljaju i hvale onog čija biografija najbolje oslikava njihovo besramničko, podaničko služenje, bez ikakvih principa, ali sa puno novca.

Tako predstaviše ovi iz "Đilasovog okupljanja", Ratka Ristića, koji najavljuje nekakve “promene”, verovatno promene onog za šta se zalaže, to je menjao više od čarapa. Ali služeći interesima tajkuna, promeniće on i iznos na svojim računima.

Čovek koji je prošle godine podržavao one koji urliču da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji, da bude članica NATO, da prizna nezavisnost lažne države, da su Srbi genocidan narod, ove godine tvrdi da je "patriota".

Od njihovog "patriotizma" ova država bi se za dan sruvala u provaliju. A narod ostao gladan, jer misle da se ekonomska politika države vodi parolama, kojim pokušavaju da prevare narod dok se njihovi računi veoma brzo pune.

17. decembra biramo između prošlosti i budućnosti. 17. decembra biramo između opljačkane Srbije i Srbije koja ekonomski napreduje.

Svi ovi, koje je Đilas okupio, bili oni lažni rodoljubi ili lažni borci protiv nasilja, svi do jednog rade za njegov džep.

A narod zna i podržaće jedinog koji radi za interes ove države i zahvaljujući kome Srbija ne sme da stane - Aleksandar Vučić", napisala je. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija