• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

20:52

Gojković sa ženama u Kuli: Srbija ide u dobrom pravcu

Privatna arhiva

Politika

Gojković sa ženama u Kuli: Srbija ide u dobrom pravcu

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je danas sa ženama Kule i tom prilikom naglasila da žene podržavaju politiku Srpske napredne stranke i liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, jer je to glas za politiku nastavka razvoja zemlje, zapošljavanja i novih radnih mesta.

„Razgovarale smo o tome koliko je važno da postoji perspektiva da se nađe posao u opštini u kojoj živite, jer ono što je najvažnije jeste da žene sa kojima sam razgovarala žele da žive i rade u mestu u kom su se rodile i da ne žele da odlaze u veliki gradove poput Novog Sada ni Beograda, a pogotovo im nije cilj da napuste našu državu, jer smatraju da Srbija ide u dobrom pravcu i da ovde ima uslova za dobar život”, naglasila je Gojković.

Gojković je rekla i da su joj žene prenele da podržavaju napore Srpske napredne stranke i Vlade Srbije za otvaranje novih radnih mesta, kao i nastojanja da se zemlja ravnomerno razvija u svakom segmentu i da Srbija bude dobro mesto za život za sve građane gde god da žive.

Gojković je rekla da se i u oblasti kulture sve više ulaže u obnovu domova kulture, muzeja i biblioteka širom Srbije, kao i da će Kula, uz finansijsku podršku Pokrajinske vlade, koja je izdvojila 200 miliona dinara 2024. godine dobiti moderan muzej i gradsku biblioteku, uz podršku i Ministarstva kulture.

Gojković je razgovarala sa ženama Kule i okolnih mesta o izazovima sa kojima se suočavaju, kako sa onima koje se bave poljoprivrednom delatnošću, preduzetništvom, radom sa decom, tako i sa onima koje rade u zdravstvu i sa starijima.

„Sve one vole Kulu i mesta u kojima žive zato što se Srbija razvija, a time i njihova Kula. Pozdravile su projekat Pokrajinske vlade za izgradnju biblioteke i galerije u nekadašnjoj zgradi policijske stanice“, rekla je Gojković i naglasila da će Kula u okviru ovog projekta dobiti i muzej mode, prvi muzej ovog tipa u Srbiji.

„Sve ovo ćemo ostvariti uz pobedu na predstojećim izborima liste 'Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane'. Ubeđena sam da će se 17. decembra ovde izaći na izbore i da su moje današnje sagovornice donele važnu odluku za sebe i svoje porodice da glasaju za listu Srbija ne sme da stane”, poručila je Gojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Da li Ukrajina ima keca u rukavu za pobedu u ratu? Svesni su da ni po čemu ne mogu da pariraju Rusiji, pa napravili poseban vojni ogranak! Evo u čemu je trik!
Live TV

Da li Ukrajina ima keca u rukavu za pobedu u ratu? Svesni su da ni po čemu ne mogu da pariraju Rusiji, pa napravili poseban vojni ogranak! Evo u čemu je trik!

Da li je zaista rat toliko surov? Nema sumnje da postoji velika država i vladari iz senke; njihovo prisustvo sve je transparentnije, ali jedine žrtve svih sukoba i ratova samo su civili. U francuskoj prestonici, dešava se haos. Pariz je pod opsadom. Oko grada je postavljena žica. Ljudi nemaju nikakve informacije i to stvara sve veću paniku. Jedan pripadnik Hamasa izjavio je da će krvave suze teći u Parizu jer Francuska pomaže Izraelu u ratu. Uživo u program javio se i novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je komentarisao situaciju na ukrajinskom frontu. Urednik "Srbija tajmsa" Antonije Kovačević javio se uživo u emisiju gde je kometarisao povlačenje Džoa Bajdena sa mesta predsedničkog kandidata.

23.07.2024

22:27

Zašto država ne radi ništa protiv domaćih izdajnika? Službe bezbednosti znaju sve o onima koji su plaćeni da blate svoju zemlju! (VIDEO)
Live TV

Zašto država ne radi ništa protiv domaćih izdajnika? Službe bezbednosti znaju sve o onima koji su plaćeni da blate svoju zemlju! (VIDEO)

Više od trideset zemalja u svetu je u ratu. Nikada nije bilo više licemerja i dvostrukih aršina. To smo mi već osetili od strane Zapada, ali u današnjem svetu, kada nemate nuklearne glave, ne možete da se postavljate kao oni koji ih imaju. Govorilo se da ćemo morati da uvedemo sankcije Rusiji i da ćemo brzo popustiti. Dve i po godine je prošlo, a mi i dalje možemo da balansiramo i nismo okrenuli leđa Rusima. Na ove, ali i sve druge važne teme, u emsiji "Otvoreni studio" govorili su politički analitičar Dragan Simić i Vladimir Prebiračević iz Rusko-srpskog centra Majak.

23.07.2024

19:05

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada! (VIDEO)
Live TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada! (VIDEO)

NATO je objavio da je trenutno više od pola miliona vojnika u povišenoj pripravnosti. Proslavili su 75 godina osnivanja i sve što su rekli u Vašingtonu palo je u senku jer je došlo do pokušaja atentata na Trampa. Rusija je ponovo u prvom planu targetirana kao najveći neprijatelj po više osnova. Na ovu temu u "Info danu" govorili stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović i Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo.

23.07.2024

16:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Kakvo je stanje na graničnim prelazima?
Srbija

Kakvo je stanje na graničnim prelazima?

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije zadržavanja za putnička vozila na graničnom prelazu Preševo, na izlazu su do 40 minuta, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

23.07.2024

19:14