• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.12.2023

17:25

Delegacija Kine u poseti Upravi za odnose sa javnošću (FOTO)

Ministarstvo odbrane

Politika

Delegacija Kine u poseti Upravi za odnose sa javnošću (FOTO)

Podeli vest

Delegacija Službe za informisanje Ministarstva nacionalne odbrane NR Kine, koju predvodi direktor Službe i portparol Ministarstva stariji pukovnik Wu Qian, boravi u trodnevnoj službenoj poseti Upravi za odnose sa javnošću.

Načelnik Uprave za odnose sa javnošću brigadni general doc. dr Mihailo Zogović poželeo je dobrodošlicu članovima delegacije Kine i prijatan boravak u Srbiji. On je zahvalio na poseti istakavši da je to prilika za razmenu iskustava u oblasti odnosa sa javnošću što je od interesa za obe strane i dodao da je poseta još jedna od aktivnosti kojima se jača naše čelično prijateljstvo.

General Zogović predstavio je organizaciju, način rada i zadatke Uprave za odnose sa javnošću i njenih neposredno potčinjenih sastava. On je govorio o komunikaciji Ministarstva odbrane i Vojske Srbije sa javnošću, načinu saradnje sa medijskim kućama, izradi foto i video materijala, korišćenju savremenih kanala komunikacije kao i promotivnim kampanjama.

Takođe, general Zogović predstavio je kineskoj delegaciji marketinšku, izdavačku, kinematografsku, kao i muzičku i izlagačku delatnost Uprave za odnose sa javnošću.

Delegacija Službe za informisanje posetiće Medija centar „Odbrana“, Umetnički ansambl „Stanislav Binički“ i medijske kuće u Beogradu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija