• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2024

16:41

Palma: Ja gde idem na slavu, te ljude zovem da mi dođu na slavu (VIDEO)

printskrin

Politika

Palma: Ja gde idem na slavu, te ljude zovem da mi dođu na slavu (VIDEO)

Podeli vest

Šesnaestog novembra prošle godine Dragan Marković Palma je nenajavljeno došao na slavu Đurđic u domaćinstvo porodice Jevtić u selu Crnču kraj Jagodine. Jeftici su bili Markovićevi gosti na slavi Svetog Jovana 20. januara ove godine u Končarevu.

- Srećna slava! - pozdravio je Palma domaćina.

- Hvala lepo i dobro mi došli - odgovorio je domaćin Jevtić.

Palma je takođe dodao da je na slavu došao neplanirano.

- Niste znali vi, a ni mi - dodao je.

- Ja gde idem na slavu, te ljude zovem da mi dođu na slavu. Tako da 20. januar upišite - poručio je Dragan Marković Palma Jevtiću.

Dvadesetog januara ove godine, Palmu je iznenadio Jevtić i došao mu na slavu, dok ga je domaćin srdačno dočekao i ugostio kako dolikuje srpskoj tradiciji.

- Ovo je domaćin Jevtić iz sela Crnča. Mi smo imali tamo jedan politički skup i kažu nisu dve, tri kuće došle na skup zato što slave. Ja kažem - znate li gde stanuju? Kažu - na početku ima jedna kuća, videćete dosta automobila u tom dvorištu. Ja kažem - svraćamo tamo, u tu porodicu. Mi nenajavljeno odemo, on se prijatno iznenadi, dočeka nas kao da se znamo sto godina, a prvi put sam ga lično video i tako smo se lepo proveli. Kod njega smo kratko sedeli i ja sam rekao da gde idem na slavu, ti ljudi, odnosno taj domaćin meni dolazi na slavu i evo, on je došao sada sa ćerkom i zetom. Jedan veliki aplauz - poručio je Palma svim prisutnima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Palma: Krsnu slavu slavimo sa verom u Boga
Politika

Palma: Krsnu slavu slavimo sa verom u Boga

Dragan Markovic Palmu u hramu Svetog Jovana Krstitelja u Koncarevu, čiji je ktitor porodica Marković, bio je sa svojom 11-članom porodicom danas je bila u crkvi na sečenju slavskog kolača.

20.01.2024

12:48

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija