• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.01.2024

14:59

Au, mora da boli! Božićeva raskrinkala Šenaha i njegove laži o "izbornoj krađi" u Srbiji

informer/printscreen

Politika

Au, mora da boli! Božićeva raskrinkala Šenaha i njegove laži o "izbornoj krađi" u Srbiji

Podeli vest

Evo dokaza - crno na belo! Otvorena laž gospodina Stefana Šenaha, koji je juče za Šolakovu televiziju N1 rekao da je na svim biračkim mestima gde je bilo posmatrača pobedila opozicija.

Ovo je izjavila poslanica SNS Sandra Božić, koja je na društvenim mrežama objavila i dokaz da Šenah ne govori istinu.

Foto: informer.rs

 

Foto: informer.rs

 

- Rezultati sa biračkog mesta 58, Sremska Mitrovica, na kome je Šenah bio prisutan kao posmatrač, čovek potpisao zapisnik! Nema primedbe! "Srbija ne sme da stane" oduvala opoziciju! - istakla je Božićeva, i dodala:

- Kome više verujete - Đilasu, Šenahu i N1 ili svojim očima?! Kao što nas Šolak - Đilas koalicija ubeđuje da je plata od 330 evra veća od 830 evra, kao što nas ubeđuju da je bolje imati 500.000 manje zaposlenih tako nas sada, zajedno sa partnerima iz inostranstva,ubeđuju da je 88 glasova više od 665 glasova??? Nema kraja vređanju inteligencije građana Srbije!!!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija