• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2024

19:16

Gorana Ješića supruga prijavila za nasilje? Izrečene mu ove hitne mere

printscreen

Politika

Gorana Ješića supruga prijavila za nasilje? Izrečene mu ove hitne mere

Podeli vest

Supruga Gorana Ješića, potpredsednika Demokratske stranke i šefa opozicije u Novom Sadu, Ružica Ješić, prijavila je danas muža da ju je tukao.

Prema nezvaničnim informacijama, između supružnika došlo do verbalne rasprave, nakon čega je Goran Ješić otvorenom šakom zadao Ružici nekoliko udara u predelu glave i tela.

Supruga potpredsednika Demokratske stranke nije zadobila vidne povrede.

Policisjki službenici su izvršili procenu rizika i utvrdili da rizik postoji i Ješić Goranu izrekli hitne mere, privremeno udaljenja učinioca iz stana i privremenu zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 2 meseca

Svaki vid nasilja nad žena i decom se treba strogo kazniti i krivac osuditi.

Ena

pre 2 meseca

Jel ovaj beše u organizaciji " Srbija protiv nasilja ". Sram ga bilo.

Ivana

pre 2 meseca

Jado, bedo, ruku na zenu?! Eto kakvi ste vi ljudi! I onda ocekuje da narod glasa za njega i da mu podrsku da vodi drzavu?

Voja

pre 2 meseca

U Srbiji se ne tolerise nasilje!Pravna drzava koja je primer u regionu

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija