• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2024

14:12

Terzić: Dosovski kadrovi naneli najveću štetu Srbiji

Masha Bandjur

Politika

Terzić: Dosovski kadrovi naneli najveću štetu Srbiji

Podeli vest

Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke odgovorio je Milošu Jovanoviću, jednom od lidera opozicije, za koga je istakao da mu ne bi bio prvi put da uz pomoć stranih obaveštajnih agencija ruši sopstvenu državu.

Saopštenje Miloša Terzića prenosimo u celosti:

- Đilasovom potrčku Milošu Jovanoviću, ne bi bio prvi put da uz pomoć stranih obaveštajnih agencija ruši sopstvenu državu i priprema obojene revolucije po mustri i priručnicima Srđe Popovića. Oni koji su ih sa levo-liberalnim snagama ujedinili te 2000-te godine, ujedinili su ih i sada. A jedini cilj kako Đilasa i Šolaka tako Đilasove desne kolone na čijem je čelu Miloš Jovanović, jeste srušiti Vučića kako bi srušili i oslabili Srbiju.

Zarad ličnih interesa spreman je da pravi trule saveze sa najvećom preletačicom na srpskoj političkoj sceni kakva je Marinika Tepić i da rame uz rame staje da onima koji pred strancima i briselskim birokratama veličaju lik i delo Aljbina Kurtija i koji sopstvene stavove ravnaju isključivo prema njemu.

Shodno tome spreman je Miloš Jovanović i da prihvati ono što Marinika i Đilas propagiraju, što podrazumeva kolektivnu krivicu i žig genocidnosti za srpski narod uz podanički i kmetovski odnos prema antisrpskim političarima iz Evropskog parlamenta. Srpski narod vrlo dobro zna da su dosovski kadrovi poput Jovanovića naneli najveću štetu Srbiji nakon izrežiranih obojenih revolucija, zbog čega smo do 2012. godine zahvaljujući pogubnih politici koju su vodili ostali bez industrije, armije i izlaza na more.

Svojim antidržavnim delovanjem Jovanović samo pokazuje da je svaki glas za njega bio glas za Đilasa i kancerogeni antisrpski uticaj Viole fon Kramon i ostalih šiptarskih lobista. Dakle, što se Jovanovića, Đilasa i njihovih mentora iz stranih ambasada tiče, na ulične revolucije i majdanizaciju Srbije mogu da zaborave i zato mogu samo da mitinguju do kraja života. Srbiju srušiti neće, jer narod koji je neprikosnoveno uz Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića to ne da!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija