• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2024

14:55

Od "smernog studenta" do nasilnika i huligana! Evo kako je krenula parada laži tajkunske opozicije u slučaju "Dimitrije Radovanović" (VIDEO)

Društvene mreže

Politika

Od "smernog studenta" do nasilnika i huligana! Evo kako je krenula parada laži tajkunske opozicije u slučaju "Dimitrije Radovanović" (VIDEO)

Podeli vest

Po ko zna koji put, kao kula od karata, srušila se parada laži opizicije "Srbija protiv nasilja" i njihovih pristalica, a jedna od njihovih većih laži je upravo sada razotkrivena!

Naime, Dimitrije Radovanović je na proteste "protiv nasilja" 24. decembra izašao kao jedan sasvim običan i kako Šolakovi mediji navode, pristojan i dobar student, koga je, kako su tada naveli, diktatorski režim Aleksandra Vučića potpuno nevinog uhapsio i držao u pritvoru.

To se upravo navodilo u svim Šolakovim, đilasovskim hejterskim medijima, a onda već mesec i po dana ima kako na N1, Nova S, u Danasu, NIN-u, Nedeljniku objavljuju srceparajuće priče o nevinom studentu koji je stradao na pravdi Boga…

Šta je bio plan? Plasirati tužnu priču javnosti gde će kao diktator, loš i zao čovek biti prikazan upravo Aleksandar Vučić! 

I tako je krenulo na stari dobri način - od "nezavinsih medija"! 

Kako su preneli odmah nakon hapšenja: "Student prve godine prava Dimitrije Radovanović za koga je određena mera zabrane napuštanja stana bez elektronskog nadzora. Taj stan za njega će biti studentski dom, u kojem će provesti praznike spremajući ispite. Dimitriju se na teret stavlja nasilničko ponašanje", pisali su i govorili o tome tajkunski mediji! 

Dimitrije se za iste medije i oglašavao, pa rekao da sebe ne smatra krivim. 

- Ja sebe ne smatram krivim za to krivično delo, to ćemo i da dokažemo, bože zdravlja, na sudu. Nikako to nisam uradio niti bih ja to radio. Ipak studiram Pravni fakultet, svakako imam zrno mozga. Prvih sat i po na protestu proteklo je mirno dok sam ja bio tu - rekao je Dimitrije, dok se plačnim glasom hvalio da je iz kućnog pritvora položio jedan ispit, devetku je, tvrdi, dobio… 

Marinika Tepić, dok je "štrajkovala glađu", tvrdila je da su to samo deca i da su na pravdi boga hapšena, te da je to metod zastrašivanja. 

E, ali onda se pojavio snimak! 

Taj "dobro dečko, uzorni student" Dimitrije Radovanović je 24. decembra prošle godine ispred Skupštine grada Beograda motkama napadao policajce!!! 

Jasno se vidi kako on lično motku baca na policajce, nečije sinove, braću, očeve. Očigledno je sa snimka i da student Dimitrije oduševljeno podržava huligane koji oko njega takođe krvnički napadaju policajce.

I šta kažeš, Dimitrije, miran protest bio?!? 

A, valja reći i to da je primer "nevino stradalog studenta" Dimitrija Radovanovića bio jedan od argumenata u Strazburu gde su žuti ološi prošle nedelje izglasali antisrpsku rezoluciju Evropskog parlamenta.

"Ubačeni element", "nevini student", "najbolji među nama", motkom na Skupštinu, motkom na policajce! 

Da li ćemo čuti izvinite što smo lagali i zašto nećemo?! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija