• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2024

13:27

U tom grmu leži zec... Glavni zahtev opozicije je frekvencija za tajkuna, inače će i za naredne izbore tvrditi da su nelegitimni!

printscreen

Politika

U tom grmu leži zec... Glavni zahtev opozicije je frekvencija za tajkuna, inače će i za naredne izbore tvrditi da su nelegitimni!

Podeli vest

Padoše u zapećak sve laži o biračkom spisku, fantomskim biračima iz Republike Srpske, ali je zato konačno na površinu isplivao glavni i pravi zahtev opozicije - frekvencija za tajkunsku televiziju N1 ili Novu S

Savetnik Zdravka Ponoša i član u RIk Dragana Đilasa, Tanasije Marinković izjavio je da ukoliko se ne dodeli nacionalna frekvencija tajkunskim televizijama N1 i Nova S, i za sledeće izbore će tvrditi da su nelegitimni: 

- Ono što ja smatram najvažnijim uslovom jeste dodeljivanje pete nacionalne frekvencije! Dakle, bez medijskog pluralizma, makar kroz tu jednu nacionalnu frekvenciju, mi ne možemo da očekujemo da će ti izbori biti legitimni! - rekao je Marinković. 
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija