• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.02.2024

16:36

Da nećeš opet na Zanzibar?! Đurićeva razvalila večitog studenta Radomira Lazovića!

Informer

Politika

Da nećeš opet na Zanzibar?! Đurićeva razvalila večitog studenta Radomira Lazovića!

Podeli vest

Funkcionerka SNS Nevena Đurić odgovorila je na izjavu Radomira Lazovića, prvog na takozvanoj listi "Srbija protiv nasilja" na čelu sa tajkunom Draganom Đilasom, da je "Skupština Srbije na iznuđenoj pauzi", potpuno ignorišući činjenicu da su upravo on i njegovi stranački saborci pokušali da blokiraju konstitutivnu sednicu republičkog parlamenta.

- Ma nije valjda da je ovom studentu u petoj deceniji života neko iznudio odmor po egzotičnim destinacijama? A u povratku sa Zanzibara je skoknuo da još jednom pljune po Srbiji, traži ukidanje suvereniteta sopstvenoj zemlji i sankcije narodu i još pride ovaj ološ uzima pare od Abazija! - napisala je Đurićeva na društvenoj mreži Iks.

Podsetimo, hejterska opozicija je 6. februara pokušala da spreči održavanje konstitutivne sednice Skupštine Srbije, a tajkun Dragan Đilas čak je psovao kolege poslanike i pretio im! Sve o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija