• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2024

14:25

Dobrice, čoveče, saberi se, aman! Jesi lagao pre izbora ili lažeš sada: Kako je moguće ovo što pričaš? (VIDEO)

Ata images

Vesti

Dobrice, čoveče, saberi se, aman! Jesi lagao pre izbora ili lažeš sada: Kako je moguće ovo što pričaš? (VIDEO)

Podeli vest

Dobrica Veselinović, prvi na Đilasovoj listi "Srbija protiv nasilja" za beogradske izbore, očigledno više ne zna šta ni koga laže!

Udarna igla Dragana Đilasa u gradskoj Skupštini, Dobrica Veselinović je, žargonski rečeno "pobrkao lončiće". 

Mali od palube tajkuna Đilasa pre izbora priča jedno, posle izbora priča drugo. Osim toga što je najavljivao nasilja na Skupštini grada i tražio da se hitno uvedu sankcije Rusiji, Veselinović je sada pokazao i da priča onako kako "vetar dune", odnosno, kako mu gazda kaže.

Tako je u "Utisku nedelje" tvrdio da izborna krađa može da se dokaže uz pomoć biračkog spiska.

Mislim da je ova stvar sa izbornom krađom ne možda tako lako dokaziva za jedan dan ali u biračkom spisku, koji jeste jedan od izuzetno važnih uslova, leži istina - rekao je Veselinović sinoć u "Utisku nedelje".

Dobrica se izgleda ne seća ili ne želi da se seća ili mu to ne daju, šta je pričao početkom decembra, dve nedelje pre izbora.

Prema poslednjim podacima broj birača u Beogradu, u odnosu na prošle izbore, je za oko 13.000 veći, i taj rast se može oceniti kao prirodan trend! Neće biti fantomskih glasača jer ne može ta količina ljudi da uđe u Beograd neprimećena - rekao je Veselinović 4. decembra prošle godine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija