• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2024

08:07

Pogledajte kakve je sve gadosti "fini" tajkun Đilas prikazivao na televiziji! Danas kritikuje rijaliti, a on ga je doveo u Srbiju! Licemer najgori!

Informer/veliki brat printscreen

Politika

Pogledajte kakve je sve gadosti "fini" tajkun Đilas prikazivao na televiziji! Danas kritikuje rijaliti, a on ga je doveo u Srbiju! Licemer najgori!

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas danas se predstavlja kao fini i ugledan gospodin koji kritikuje rijalitije, a zaboravlja da je upravo on doveo privi rijaliti program u Srbiju i prikazivao razne gadosti

 Lider prozapadne opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" gostovao je na tajkunskoj televiziji gde je istakao da su "rijalitiji svuda", iako se danas emituje samo jedan rijaliti, te optužio medije i rijalitije da su krivi za tragediju u Ribnikaru.

- Ništa se u Srbiji nije promenilo posle Ribnikara, ništa! Svi mediji su ostali isti, svuda su ti rijalitiji. Pa kakva ta deca da budu nego da donose noževe i sekire u škole? Mi smo tada predlagali da nema rijalitija, da se promeni RTS, da se ukine Pink...a vlast je sve to odbila - rekao je tajkun zaboravljajući da je upravo on emitovao svoje opsukrne rijaliti programe na svim televizijama, pa čak i RTS! 

Podsetimo, Dragan Đilas je 2015. godine postao suvlasnik Pinka sa 10% udela, a danas hoće da ga gasi. Taj isti Dragan Đilas je, prema podacima Saveta za borbu protiv korupcije, bio vlasnik produkcijske kuće Emotion koja je prva počela sa proizvodnjom rijaliti programa. RTS je tako našim parama otkupio od Đilasa rijalitije gde se promovisalo nasilje nad ženama i gde smo gledali penis konja u udarnom terminu, na Pinku i B92 smo gledali muške polne organe, tuče, vređanja...a Đilas na svemu tome prihodovao 619 miliona evra!

Pogledajte šta je sve promovisao Dragan Đilas u svojim rijaliti emisijama. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija