• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.02.2024

12:14

Ponoš kao papagaj ponavlja reči Grlić Radmana! Brnabić: Vrlo zanimljivo, neverovatan dokaz o povezanosti njih dvojice!

printscreen Informer TV

Politika

Ponoš kao papagaj ponavlja reči Grlić Radmana! Brnabić: Vrlo zanimljivo, neverovatan dokaz o povezanosti njih dvojice!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić bila je gost Info jutra na televiziji Informer gde je govorila o finalnom Izveštaju ODIHR-a, lažima i manipulacijama opozicije ali i prokomentarisala izjavu Zdravka Ponoša da će sprečiti održavanje novih izbora, koje su, uzgred, oni sami tražili.

U razgovor sa premijerkom Brnabić se iz redakcije uključio glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević koji je pustio snimak NATO pukovnika sa hrvatskom putovnicom Zdravka Ponoša i Zorana Lutovca koji prete nasiljem i kažu da će sprečiti održavanje izbora. 

- Nisam čula ove izjave, ni od Lutovca, ni Ponoševu. Je l to Ponoš rekao "SNS i njihovi trabanti" - upitala je premijerka, a kada je dobila potvrdan odgovor dodala: 

- Znači on koristi isto ono kao Grlić Radman? Ista rečenica, isti izrazi o našem narodu. Kako zanimljivo! Vidite kakva je to slučajnost, kako on citira MSP Hrvatske koji nikada ništa lepo nije imao da kaže ni o Srbiji ni o srpskom narodu. Pa dobro, on se takmičio da bude predsednik Srbije sa hrvatskim državljanstvom, isto kao Miloš Jovanović što se takmičio kao francuski državljanin. Neverovatan je dokaz povezanosti Grlić Radmana i Ponoša. Ko bi od nas rekao "SNS i njihovi trabanti". Šta kaže Grlić Radman onda Ponoš ima zadatak da to besomučno ponavlja - rekla je premijerka. 

Foto: printscreen Informer TV

 

 

- Teško je komentarisati tu našu vajnu opoziciju. Juče je predsednik Vučić u Tirani rekao jednu rečenicu koja je za mene bila neverovatno precizna i objašnjava zbog čega je Srbija koju on vodi takva kakva jeste. Povodom tačaka koje je izbacio iz dokumenta, na pitanje kako je uspeo, rekao je da je stuacija prosta - imate politiku ili nemate. Mi imamo politiku. Ne možemo da pristanemo na nešto drugo. Izgleda tako prosto i jednostavno, ali je najteže. Opozicija nema politiku, oni samo žele da nekako dođu na vlast. Znaju da ljudi ovde neće glasati za njih, pa kao što je rekao Milivojević treba da dođu stranci da ih dovedu na vlast. Zbog toga oni svaki dan menjaju svoje mišljenje, svoju taktiku kako bi se dočepali vlasti i dodvorili strancima,  onima koji žele da destabilizuju Srbiju. Rade ono što misle da stranci žele a to je destabilizacija države. To dolazi to tog ludila da više ne znate da li hoće ili neće izbore.

- Ovo nije prvi put. Nakon majskih tragedija koje su bile užasne, prvo su govorili "nikako parlamentarni izbori". A onda - a samo što pre izbori, nadajući se da će te tragedije da im pomognu da se nekako dokopaju vlasti. Pa je bilo "ponovo izbori", a sad opet neće izbore - rekla je. 

- Važno je razumeti da ne prete oni Vladi Srbije, Vučiću, Ani Brnabić, prete građanima Srbije. Oni prete privredi. Radnici neće moći da rade i tako misle da izvše pritisak na nas. Bez obzira na sve takve pritiske ono što ćemo mi uspeti da zadržimo je stabilna Srbija, da sačuvamo demokratski poredak, prava građana. 

Podsetimo, hrvatski ministar spoljnih poslova Grlić Radman izjavio je na tajkunskoj N1 televiziji da predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi dvostruku politiku i da je "ruski trabant ili satelit", što je bio povod za protestnu notu Srbije. 

Vučić: Hrvatski ministar se brutalno meša u unustrašnje stvari Srbije, veđa i preti građanima Srbije

Hrvatski ministar spoljnih poslova nе samo da sе mеša u unutrašnjе stvari Srbijе, vеć vrеđa srpski narod i prеti građanima Srbijе, izjavio jе vеčеras prеdsеdnik Srbijе Alеksandar Vučić, povodom izjavе Gorana Grlića-Radmana da "su jеdno građani Srbijе, a drugo Vučić i njеgova politika, koja mora da odluči na čijoj ćе stolici sеdеti". 

"Hrvatski ministar nе samo da sе brutalno mеša u unutrašnjе stvari Srbijе, vеć po običaju lažе i vrеđa srpski narod i prеti građanima Srbijе. Grlić-Radman jе jеdno u pravu, možda sam ja nеčiji trabant, možda i vartburg, možda i fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što sе za Grlić-Radmana nе možе rеći. Da nе idеm dalеko u prošlost, bilo bi suvišе bolno", rеkao jе prеdsеdnik Vučić.

Grlić-Radman jе gostujući na hrvatskoj N1 danas izjavio da su jеdno građani Srbijе, a drugo Vučić i njеgova politika koja, kako jе navеo, mora da odluči "na kojoj ćе stolici da sеdi", dodajući "da jе nеudobno sеdеti na dvе stolicе".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija