• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2024

14:26

(VIDEO) Brnabić ženama iz Srbije protiv nasilja: Kako možete sedeti sa čovekom koji poziva na moje silovanje?

Pedja Milosavljević, Beta, Tanja Andrić

Politika

(VIDEO) Brnabić ženama iz Srbije protiv nasilja: Kako možete sedeti sa čovekom koji poziva na moje silovanje?

Podeli vest

Ana Brnabić, kandidat za predsenika Narodne skupštine, reaovala je danas na izlaganje Željka Veselinovića, iz koalicije Srbija protiv nasilja.

On je rekao kako nikada u životu nije pozivao na silovanje Ane Brnabić, iako je cela Srbija više puta imala prilike da vidi njegov post na društvenih mreži Fejsbuk.

Brnabić je nakon toga poručila da se Veselinovića ne plaši, ali da ima pitanje za sve njegove kolege iz koalicije Srbija protiv nasilja.

- On je o sebi sve rekao, mene ne zanima on, mene zanimate vi ostali, koji sedite pored njega i dozvolite sebi da sedite pored čoveka koji je ovakvu stvar napisao jednoj ženi. Ne volite Anu Brnabić? Nikakav problem. Niko vas ne tera da me volite. Ali vi podržavate čoveka koji je jednoj ženi rekao, ne rekao, nego napisao, sastavio, seo, razmišljao i objavio  i nikada nije obrisao da zeli toj zeni da neko vise meseci siluje, u rijalitiju - vi sedite sa takvim čovekom,pored takvog čoveka, time vi podzavate takvo ponašanje to govori o vama, on mene ne zanima, vi me zanimate. I sve žene tamo preko puta koje su pristale  da budu na lsti licemernog naziva SRBIJA PROTIV NASILJA, a na kojoj je takav čovek jedan od najpozvanijih valjda da priča o moralu, o tome kakva ova zemlja da bude i protiv nasilja - upitala je Brnabić.

Pogledajte i sami u video zapisu ispod koliko besramno Željko Veselinović laže i koliko bolesne i morbidne stvari je pisao na svom nalogu.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija