• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2024

23:17

Jovanov žestoko odgovorio Gruhonjiću: Govoriću 222 dana o vašem verbalnom prolivu iz Dubrovnika!

Ata images

Politika

Jovanov žestoko odgovorio Gruhonjiću: Govoriću 222 dana o vašem verbalnom prolivu iz Dubrovnika!

Podeli vest

Milenko Jovanov je žestoko reagovao na skandalozne izjave Dinka Gruhonjića koji je na tribini u Dubrovniku izvređao ceo srpski narod!

Jovanov je na mreži X poručio Gruhonjiću:

- I šta kaže Dinko? To naviklo da u svakoj situaciji izigrava žrtvu i umesto da se izvini srpskom narodu, reče da sam ga ja poredio sa ustaškim koljačem! 

E, neće to da prođe, nego ćemo da vidimo spektakl: Dinko protiv Dinka!

Nego ne reče jesam li izmislio i da je rekao bi pravoslavne crkve u Vojvodini trebalo pretvarati u pabove? I to je bila šala koju mi, glupi i zatucani pravoslavni Srbi ne razumemo, je li? 

E, neće ni Dinko, ni bilo ko drugi skrnaviti pravoslavne hramove! Neće, jer srpske crkve po Vojvodini nisu ni gradili! Ono što su sebi pravili neka pretvaraju u šta hoće, a hramove Srpske pravoslavne crkve neće ni pipnuti. Ni danas, ni bilo kada.

I još nešto. Ne dva, nego 222 dana ću da govorim o ovom verbalnom prolivu koji su bljuvali iz usta po milom im Dubrovniku. 

Sram ih i stid bilo! - napisao je Jovanov.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija